2024. Április 27. - 17:58:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: A MUSCLETECH féle "indítólöket" a 2008-as felkészüléshez -by Seth  (Megtekintve 22770 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2007. December 02. - 22:22:47
Megtekintve 22770 alkalommal
Nem elérhető

Seth


Sziasztok! Seth vagyok.

A Superbody után egy hónappal, 81 kilósan fogok neki a tesztnek. Reményem szerint a diéta után képes leszek kissé "túlkompenzálni" a testem, és újjabb izomkötegekkel elvonni a fenyőfánál ácsorgók figyelmét, hátha a kínai izzósortól újfent leég a fa...  ;D ;D Mivel még sosem használtam ezelőtt MUSCLETECH terméket, gyermeki kíváncsisággal nyitok majd ki minden dobozt, és az egyéb tényezőket: kaja, pihenés, edzés is optimalizálom, így reális képet kaphatok a valós hasznáról.

Előzetesen annyit, hogy 6 nap pihenőt engedélyeztem magamnak a teszt elkezdése előtt, hogy maximális erőbedobással tudjam végigcsinálni ezt 16 napot. Mivel felkészültem a tavaszi és az őszi szezonra is, úgy éreztem ennyi minimálisan szükséges volt...

IGEN: egy apróság! NEM tudtam hogy bekerülök, de a másik variációval nem számoltam! Hétfőn volt az utolsó edzésem, kedden küldtem a jelentkezést terveztem a teszttel együtt a köv 3,5 hetet, és ha nehezen is a seggemen maradtam edzés helyett. Próbáltam poztívan hozzáálni a dolgokhoz, és mikor kiderült hogy az első 13 emberben nem vagyok benne, akkor sem változtattam a koncepción. Hála Istennek (és Namatnak, és Efitnek!  Łł= ) bekerültem, de amit leírtam sokkal inkább a mentalitásról szól.

Ez a 16 nap olyasmi lesz mint egy versenykészülés edzés szempontjából, úgy néz ki előzetesen 14 edzésnap lesz ezalatt, és 2 a két vasárnap a pihenő.

Részletek nélkül most ennyi, a többit később ;) addig is itt egy őszí versenyfelkészülés végén készült kép kb. 75-76 kilósan

2007. December 02. - 22:26:52
Válasz #1
Nem elérhető

fastor


"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2007. December 03. - 13:58:47
Válasz #2
Nem elérhető

Seth


Szóval a kajálásról egy kicsit, még nem túl részletekbe menően. Gyors az anyagcserém, így egy klasszikus tömegnövelő kajálásom lesz, és számításaim szerint ennyitől a testzsírszázalék nem fog jelentsen megemelkedni. A diétás klasszikus "0 Zsír" és egy kiló vizben párolt hal, csirke, zöldség, és rizs... jellegű étkezést most nem fogom alkalmazni elég volt a diértára  :---- Szóval ez most egy nem túl szabatos de emberi megközelítés lesz:

A kajálások számát nem számolom, de hat min megvan. Nincs óra a kezemben, hogy precíz legyek  ;) Ha kétóráig nem eszek, akkor már úgyis a hűtöszekrényben vagy a turmixosbödön mellett találnak az emberek  /7%

A szénhidrátot egész nap töltöm, hogy a fél 8-as edzésre a legjobb glikogéntöltöttséget érjem el. A MASS-TECH, CELL-TECH szénhidrátja mellé (és NANO VAPOR is tartalmaz egy keveset) 1-2 zackó pufirzs, hogy ne unjam el a buszutakat, meg 30dkg rizst megfőzök majd két kanál Nitrotech-el elkeverem  Ezt úgy kanalazgatom napközben :)  Gyömölcs is jöhet most nem vetjük meg, (még volt, hogy diéta alatt is volt) A benne lévő fruktóz vanakinek nagyon nem előnyös, másoknak hasznos, de ez alkati kérédés is, majd eccer kitérünk rá szerintem miért :) A felszívódás lassítását, és az emésztés elősegítését különböző zöldségekkel uborka saláta, nyers vöröskáposzta, paradicsom stb.. oldom meg.

A fehéréjét most többféle forrásból biztosítom változatosan, folyamatosan: csirke, hal, marha, tojás, sovány túró... Summa summárum mondok én is egy arányszámot:

81kg vagyok:
Szénhidrát: kb 550g (de a töltöttségre, érzésre, kedélyállapotra figylek, sztem a testünk elárulja legtöbbször mi is a helyes, csak a jelekre kell odafigyelni) ((Van egy-egy olyan nap pl, hogy viszonylag kevés szénhidrátbevitel, általában érzem ezeknek mikor jön el az ideje))

Fehérje: Kb 240g (csak az állatiakat szoktam számolni a növényi még a rizsből innen onna azért jön) klasszikus 3g/tskg (itt is figyelm mitől puffadok, melyek azok a fehérjefajták amiket nagyon jó emésztek, szinte meg sem érzem stb stb...)

Zsír: járulékosan, most közelsem fogom annyira vissza mint diétánál...

Holnapra egy akciós marha stefániával leptem meg magam jó hetvenöt dekás már szemezek vele :D  <:-)

Ja és reggel ittam meg az első MASS-TECH-et. Hát őszínte leszek meglepődtem rajta vízzel elkeverve is milyen ízletes, és jó állagú... Már vártam a klasszikus szétcukrozott tömegnövelős ízt, de SEMMI ilyesmi, egy nagy + neki érte! (Jól megvizslatva az összetételt, azért sejtetni látszik hogy a MT emberei nem egy valag magas GI-s cukorral oldották meg a szénhidrát részét a terméknek...) Mondjuk jó laktató is, elgondolkodik rajta az ember, hogy kajáljon e még valamit reggelire  :-oD



2007. December 04. - 02:37:34
Válasz #3
Nem elérhető

Seth


No megébredtem, a változatottság kedvéért éhes voltam... Gyorsan turmix!- negyed kiló zsírszegény túró és két kanál NITROTECH  :-oD Már alszom is tovább... Szép Holnapot!

2007. December 04. - 19:22:21
Válasz #4
Nem elérhető

Seth


Nemsokára edzés, méghozzá hát+trapáz  @:-) Tegnapi edzésem rövidebb volt mint szokott, egy 15 perccel hamarabb végeztem ugyanazzal a sorozatszámmal. Kicsit jobban savasodtam, de ez az intezitásnak volt köszönhető, tényleg sikerült odavonzani minden vért.. erősen érzem ma az izomlázat a mellemben. Az egyik legnehezebben fejlődő testrészem ezért van az első napon, a másik a trapéz, vagy magyarosabban csukja +nyakamra is figyelnem kell... Ezeket sokszor 2 szer is megdolgozom egy héten. No hajrá! =/+'

2007. December 05. - 00:18:08
Válasz #5
Nem elérhető

Seth


No itt van két kép edzés utánról nem valami jók de az látszik hogy teljesen más méret, mint versenyfaonban kezd betölteni szénhidráttal kreatinnal stb... persze annyira nem is éles  :P

 :--:


2007. December 05. - 02:42:30
Válasz #6
Nem elérhető

Lalika85


Sok sikert a teszthez!  :-)!

Köszönöm,hogy segítesz!  :-):-)::
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. December 05. - 18:21:55
Válasz #7
Nem elérhető

Seth


Hülye jótanácsok rovat: Ma hideg volt, így a NaNo Vaport meleg vízzel csináltam magamnak, két rázás a sékerben és beterített mindent a szobában  @-o szóval meleg vízzel szerintem nem fogom legközelebb megpróbálni  :-O a billentyűzet még most is akadozik... de a lényeg:

Ma a legerősebb testrészem (magamhoz képest  o:) ) volt a soros... a VÁLL... dupla NaNO Vapor és jöhetett a menet, iszonyatosan sikerült bedurrantani, az erős testrészek méginkább megtelnek vérrel hiába!!  @:-) de a sok a duma helyett jöjjön inkább egy kép azt mondják az többet ér ezer szónál:

2007. December 05. - 18:35:57
Válasz #8
Nem elérhető

Lalika85


Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2007. December 05. - 18:56:29
Válasz #9
Nem elérhető

szv



2007. December 05. - 19:40:19
Válasz #10
Nem elérhető

shp



2007. December 05. - 21:59:59
Válasz #11
Nem elérhető

sixooshu


Nem semmi formád van! Gratula!

Hogyan edzed a vállad?

2007. December 05. - 23:55:42
Válasz #12
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Durva a vállad!De a sapka minek ????...
Azért van rajta sapka, mert ahhoz volt kedve, hogy felvegyen egy sapkát...mi a gond ezzel?  ::)

Én rendszeresen kötött sapkában hátaztam nyáron mert úgy éreztem jól magam...persze jönnek a gagyi kérdések...nincs meleged, nem fő meg a fejed...de a legjobb az volt amikor vki halál komolyan megkérdezte, hogy nagyon durván nézek ki, hány hete szálkásítok...? Mondtam neki, hogy épp ezerrel tömegelek... ;D Mire mondta, hogy "jaaa, csak a sapka miatt is gondoltam, hogy szálkásítasz..."  !+"%  :D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2007. December 06. - 00:08:38
Válasz #13
Nem elérhető

Jordan


És kozben uvoltotted: Ég a zsír!!! Ég a zsír!!! Nagon feszes a has!!! Ég a zsír!!! Ég a zsír!!!  =/+'
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2007. December 06. - 03:35:38
Válasz #14
Nem elérhető

Seth


Szóval váll: A bemelegítést sosem hanyagolom el vállnál,  min. 5-10 perc, érzésre választom a gyakorlatokat nem nyomok sose nyak mögül, valahogy túl kiforgatja a rotátorköpenyt. A vállnál minimális pihenőkkel dolgozom! Általában mellről nyomással kezdek mint tömegelő gyaki, a végén szinte már lökés mozdulattal lendülettel is dolgozom, és a negatívat kontrollálom maximálisan. Sorozatszám teljesen változó olyan 4-5. Ezután oldalemelés melegítés kis súllyal egy-két sorozat, majd a munkasorozatok: nagy súllyal ülve részismétlések szuperszettben kis súllyal nagy isméstlésszámmal maximális szabályossággal. (kb 4-5 szuperszett) Néha csökkenő sorozatba végigmegyek az egykezes súlyokon 12 től egészen a 3-4kilósig nagyon precízen, majd puszta kézzel ráeszítgetek a végén, izometrikus gyakorlat gyanánt, persze pihenő nélkül az egész. Ez az alap, ezután jöhet a többi pl. gépes, csigás, elülső-hátsófej, triszettek, stb... DE! az elülső és hátulsó deltát nem viszem túlzásba mert a mell és hátedzésnél jut nekeik bőven... A csukját pedig a háttal edzem együtt. Genetikailag a vállam van előtérben így sokkal inkább arra kell ügyelnem hogy kiiktassam az egyéb edzéseken.

Röviden így fél 4 körül ennyi jut eszembe...  {-) {-)