2024. Április 27. - 16:02:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Reloaded: tömegnövelés "muszájdzsekiben"  (Megtekintve 37759 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Április 27. - 16:37:21
Megtekintve 37759 alkalommal
Nem elérhető

endre66


Nos, bele is fognék!  :-!!!

Remek lehetőséget kaptam, nagy-nagy köszönettel tartozom az Extremefit családnak, és azon leszek, hogy az általam tapasztaltakat minél pontosabban le tudjam írni, és át tudjam adni az arra kíváncsiaknak!

Néhány embernek ismerős lehetek, néhánynak nem, ez utóbbiak kedvéért (és mert anyukám is ezt mondta) bemutatkozok pár sorban.

’99-ben fogtam először súlyzót a kezembe, miután leraktam a pecabotot (nem röhög). Valamilyen elfoglaltságot kerestem magamnak, amitől nem lesz lemoshatatlanul büdös a kezem és nem kell olyan tüdőkapacitás, mivel elég komoly kis fulladásaim voltak gyerekkoromban az asztmám miatt, és gyakorlatilag minden sportszerű mozgásban 5 perc alatt elfáradtam és levegőért kapkodtam. Június volt, egy forró nyári nap, amikor bátyám után lementem a terembe, hátha nem fulladok bele, ekkor 13.5 éves voltam…. Akkor szoktam meg a melegben való edzést, és a jól olajozott izületek kattogásmentes mozgását…és a levegővétellel sem volt semmi bajom szerencsére.
2005-ben kerültem Szegedre, ekkor ismertem meg Zsolti a békabácsit, akit addig csak képekről és videókról ismertem, jó volt vele egy teremben izzadni. Az ő unszolására 2006-ban kihasználva junior koromat elindultam az Osztrák Nagydíjon (ez még hozzátartozik az igazsághoz: http://www.youtube.com/watch?v=y-JJfBumNKY), ekkortájt is egyedül nyomtam az ipart, ő inkább ilyen szellemi segítő volt, és jótanácsos, na nem mintha ez levonna bármit is az érdemeiből. Aztán ilyen-olyan dolgok miatt letértem a pályáról, és nem folytattam a kemény edzést a kemény kajával…Jött pár vizsgaidőszak, és azok bizony megrendezték a fizikumom. De ez már a múlt, itten vagyok, és nőni akarok!

Kaja
Igazából sosem voltam nagyevő, pedig ide az kell. Viszont mindig agresszív voltam…és ide az is kell, úgyhogy ezt próbálom kombinálni a kajával, az agresszivitást. „Akkor is megeszem ha nem akarom”-típusú gondolatokat igyekszem dédelgetni minél inkább…
Semmi különöset nem eszek, a szokásos források mennek (a teljesség igénye nélkül- de biztos lesz, amit kihagyok): kicsken (megfejtéseket várom, hopika nem játsz6), tonhal (fagyasztott és konzerv), tojcsi, túró, rizsa, zab, gyümölcsök…

Adatok
Méreteket nem nagyon tudok mondani, kicsi vagyok. Sosem mértem magam, a dikket se.  ˝=/ A nyakméretemet tudom csak az ingek miatt, az 42. Ha kapok 200 plusszt a teszt ideje alatt, fontolóra veszem a méretkezést…mondjuk ahhoz meg kéne keresni az elgurult centimet, ha egyáltalán itt van a lakásban.  !+"% Viszont teszek fel képeket, talán ez így korrekt és lesz teljes a történet.
Versenyen voltam 70.2 kg, azóta ritkán állok mérlegre, pszichológiailag undorodom a tőle. Most viszont 80 vagyok, de 60-nak nézek ki.  o--O

Gyurma
Heti 4 edzést tartok. Egyedül edzek, ez lehet kicsit hátrány, mert imádom az erőltetett ismétléseket, viszont a bizalommal is csínján bánok…Amit a legnagyobb haszonnak vélek felfedezni ebből a pár év testépítősdiből (mostmár 8-9?), a mentális nevelésen túl, az az izomérzet. Üres állapotban is elég erős fájdalmat tudok okozni adott izomcsoportban nagyon hamar az edzés elejétől fogva.
Kb ez a beosztás megy:   
Mell, has
Hát, váll
Láb
Felkar

Kieg
Mivel (mint a legtöbbünknek szerintem) nekem is gomba nő a lábujjaim közt, nem pedig Benjamin Franklin bankó, így roppant mód örülök a plusz segítségnek!
Szedtem már sok kieget, de ilyen szisztematikusan és hasonló kombinációt nem. Kicsit konzervatív voltam, pontosabban sosem akartam tápkieg-guru lenni (ahogy kémia-szakértő sem), de szeretem őket nagyon, csak úgy voltam vele, hogy legyen 1-2 doboz fehérjém, némi tömegnövelő, kis glutamin, azt’ jóccakát…ezekben bíztam, meg magamban(egyet kivéve: vitamin rajongó vagyok, főleg a C-t imádom, köszönet érte Szent-Györgyi Albertnek).
Hétvégén feltörtem az összes malacpersejemet, összeszámolgattam a 2 forintosokat, elloptam a Hotelből és a Gazdálkodj Okosanból a pénzeket és beballagtam a Lurdy-ba némi üzemanyagért.  @-o
Szóval a harcostársak, a rend kedvéért (majd valamikor nyomok be saját képeket a cuccokról, mert a tesztelő fórumozók olyan szuper kis képeket csináltak eddig pl parre, hopika, Cressler…, és nekem is vannak ötleteim) és egyben a célok, küldetés:

Anabolic Xtreme- Hyperdrol X2: száraz tömegnövelő, saját tesztó fokozó
Anabolic Xtreme- Mass FX: pro-anabolikum
Muscle Asylum Project- Plasmacore: Nitrogén-oxidos bedurrantó
Muscle Asylum Project- Freak Fix: fehérje keverék

Mivel még semmilyen bedurrantót nem próbáltam, erre a Plasmára tényleg kíváncsi leszek, ennek a hatásának kell először és egyértelműen megmutatkoznia…
A fehérjét nem kisebb versenyzővel fogom összemérni  (főként) ízben, mint a MuscleMilk, bár ezt hosszú távon nem tudtam használni, de a Freak Fixből most vettem pár dobozzal. Na meg a lényeghez hozzátartozik az is, hogy a MM egy dessert jellegű, prémium fehérje, hosszú távra érdemesebb valamilyen vödrös/zsákos verzióra költeni.
Az AX termékeket pedig ha jól tévedek Varga Dani és apukája Berkes „tömegoszlató” László, Victor, Bubee és parre is próbálgatta már, és jókat írtak róluk, úgyhogy nincs mitől féljek.
 
Amik még részt vesznek az ütközetben:
Nature’s Best- 2000mg-os C-vitamin, multivitamin
Maximum Human Performance- Glutamin SR: az abszolút glutamin


Tömeg fél rám bőven, várom az edzéseket…


A tesztem nevét megihlető motívum pedig a MAP videói (ha még nem látta valaki):
http://www.youtube.com/watch?v=1qfvwOw4vGY
http://www.youtube.com/watch?v=JZwhU0eo93s&feature=related


És bár mindenkinek megvan a saját életútja, remélem segítségül szolgálhatok azoknak, akik hasonló csónakban eveznek mint én, tanulnak valahol, de azért megpróbáljuk odatenni magunkat, és nem lazulunk el, hanem kiélvezzük ennek a remek sportnak az előnyeit, figyelünk a kajára, és ha kiegészítőt veszünk, akkor minőségit keresünk, nem pedig tablettás bort.

Végül pedig

A kisdobosok tesztelők 6 pontja  /:-)

1. A tesztelő hűséges gyermeke az Extremefitnek.
2. A tesztelő szereti és tiszteli edzőpajtásait.
3. A tesztelő szorgalmasan edz, segíti társait.
4. A tesztelő igazat mond és igazságosan cselekszik.
5. A tesztelő edzi testét és óvja egészségét.
6. A tesztelő úgy él, hogy méltó legyen a piranjás pólóra.

MERT A PIRANJA KIZÁRÓLAG FRISS HÚST ESZIK.

2008. Április 27. - 16:47:22
Válasz #1
Nem elérhető

endre66


Jah, ha valakinek nem esik le... ::)  ;D

2008. Április 27. - 16:56:41
Válasz #2
Nem elérhető

Cressler


Mindent bele Endre, sok sikert  =/+'
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. Április 27. - 17:02:01
Válasz #3
Nem elérhető

Jordan


Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Április 27. - 17:02:17
Válasz #4
Nem elérhető

bandus


Hajrá, legalább egy ötöst pakolj fel 8-) A kezdő hozzászólásmeg nagyon színvonalas lett :-){(+)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. Április 27. - 17:03:46
Válasz #5
Nem elérhető

endre66


Jordan: bingo
Cressler, Bandus: kösz, rajta leszek a dolgon!
A többi hsz-om nem lesz ilyen hosszú, csak gondoltam írok valami kerek bemutatkozót... 8-}

2008. Április 27. - 17:05:10
Válasz #6
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Na ebben a topicban azért majd mesélek Endru felkészülési titkairól.  >:D ;D

Azért az osztrák versenyben nagy meló volt. Meg kellett csinálni az imidzset! ...és ebben (is) sztár vagyok.  ::) :P ;D
No meg össze kellett rakni a stacket  >:D akkor is. Fehérje,bcaa...stb.

Tedd oda Endru magad. Őszre megmutatjuk!  :-)!

2008. Április 27. - 17:09:39
Válasz #7
Nem elérhető

L


Üdv Endrú!

Eddig ezt nem említettem de tavaly nyár elején amikor a diétámat terveztem és próbáltam meghatározni a pontos célokat, találtam egy képet Sztereó akkori írásai között, amit utána ki is tettem a lakásban és egy olyan fazon elérését határoztam meg célként. Úgy csináld a dolgaidat, hogy idén ismét diétázok előre láthatólag június közepétől...! ;-oo-;
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2008. Április 27. - 17:53:14
Válasz #8
Nem elérhető

endre66


Minden motiváció jól jön, kiváltképp most! 
(azért érzitek a kép komolyságát: óra, rövidgatyó, cipő  !+"% )

Na, szóval ma megtettem a magam 380km-ét Bp-re meg vissza. Kihasználtam az üzlet nyújtotta motivációs légkört...megsimogattam minden állvány minden polcán minden dobozt, olyan színesek, olyan formásak, olyan illatosak voltak!!! Még az is motivált, hogy az eladó sráccal beszéltem.

Hazaérve alig vártam, hogy kinyitogathassak mindent...a szemle pedig:
Plasmacore- illat remek, gyümis puncs
Hyperdrol- kicsi piros, erős szagú (remélem nem chilikapszula  :-Đ)
Mass Fx- kicsi kék, ennek a dobozát szagolgathatom ammónia helyett...
Freak Fix- ezt már meg is kóstoltam, két félét hoztam, vaníliát és csokit is, ez utóbbit turmixoltam...hát mit mondjak...nyomdász családból származok, elég sok színt láttam már, de ilyet még nem  8-) a barnának adtak egy lila beütést, de meghatározhatatlan színű...iszapos egy kissé, és csomós is lett, bár utólag elolvastam, hogy egy adag az egy kanál, viszont rutinból mindenből 2 kanállal szoktam meríteni  <:-) úgyhogy lehet, hogy duplát ittam elsőre...kicsit hagyni kell felrázás után pihenni, újra rázni, és kész is, a legfontosabb, az íz: jó! Majd ahogy többet ittam belőle, elválik mennyire tetszik...

Aminek büdösnek kell lennie az büdös, aminek finomnak, az finom. Eddig  O0

Reggel edzés, 6-kor a teremben vagyok!

2008. Április 27. - 18:07:12
Válasz #9
Nem elérhető

Kola


mindent bele endre várjuk a fejleményeket
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Április 27. - 18:18:46
Válasz #10
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Minden motiváció jól jön, kiváltképp most! 
(azért érzitek a kép komolyságát: óra, rövidgatyó, cipő  !+"% )

Na, szóval ma megtettem a magam 380km-ét Bp-re meg vissza. Kihasználtam az üzlet nyújtotta motivációs légkört...megsimogattam minden állvány minden polcán minden dobozt, olyan színesek, olyan formásak, olyan illatosak voltak!!! Még az is motivált, hogy az eladó sráccal beszéltem.

Hazaérve alig vártam, hogy kinyitogathassak mindent...a szemle pedig:
Plasmacore- illat remek, gyümis puncs
Hyperdrol- kicsi piros, erős szagú (remélem nem chilikapszula  :-Đ)
Mass Fx- kicsi kék, ennek a dobozát szagolgathatom ammónia helyett...
Freak Fix- ezt már meg is kóstoltam, két félét hoztam, vaníliát és csokit is, ez utóbbit turmixoltam...hát mit mondjak...nyomdász családból származok, elég sok színt láttam már, de ilyet még nem  8-) a barnának adtak egy lila beütést, de meghatározhatatlan színű...iszapos egy kissé, és csomós is lett, bár utólag elolvastam, hogy egy adag az egy kanál, viszont rutinból mindenből 2 kanállal szoktam meríteni  <:-) úgyhogy lehet, hogy duplát ittam elsőre...kicsit hagyni kell felrázás után pihenni, újra rázni, és kész is, a legfontosabb, az íz: jó! Majd ahogy többet ittam belőle, elválik mennyire tetszik...

Aminek büdösnek kell lennie az büdös, aminek finomnak, az finom. Eddig  O0

Reggel edzés, 6-kor a teremben vagyok!

Hasonló vagy mint én. Engem is lehet befolyásolni a dobozzal,a színekkel a dizájnnal. De ez így jó. Az első lökést már vizuálisan megkaptad. Szerintem az iszapkinézetű Freak finom. Nagyon csúnya de finom. Úgy néz ki mint egy elfuserált tintapaca.

Nagyon bízok benned Endru!!!! Azt szeretném hogy legyél ismét  (:-) !

2008. Április 27. - 18:36:22
Válasz #11
Nem elérhető

fastor


"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Április 27. - 19:04:44
Válasz #12
Nem elérhető

Rob


Toljad keményen  =/+' /7% =/+', várjuk a fejleményeket! 8-) ;)
" Úgy kell enni,mintha finom lenne" :D

2008. Április 27. - 20:02:27
Válasz #13
Nem elérhető

Johnnyx


Hajrá Endre, csak keményen.  @:-)
Már hatkor a teremben vagy. Az igen. Hogy tudsz felkelni ilyen korán? Vagy korán is fekszel?
Mindenesetre elszánt lehetsz, ezért jár a +
Hogy ON is legyek: a Plasmacore nagyon érdekel, feltétlen számolj be, hogy milyen vele edzeni.
Egyetek zabot!

2008. Április 27. - 20:20:47
Válasz #14
Nem elérhető

endre66


Korán is fekszek, tudod, Barátok Közt, aztán csicsika... !+"%

Lehet, hogy személyesen is beszámolok majd, de a fórumon mindenképp!  :-oD