2024. Május 10. - 15:46:35
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Muscle Asylum Project & AnabolicXtreme Hardcore teszt by:NaturalBoy!!!  (Megtekintve 37627 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Május 03. - 12:29:48
Válasz #45
Nem elérhető

NaturalBoy


Igyekeztem olyan képeket berakni ahol mégis csak nézek ki valahogy.A dupla bicepsz szemből eléggé.....
Nagyon bevastagodott a derekam emiatt alig jön ki a hátam meg úgy az egész nem is tudom  :(
Most a tesztem egy kissé mélyponton van,mert 1-2 napot diétázom,mert a dymatize Super Amino nekem nem jött  :'(
Tegnap egész éjjel ment  ahasam és kb. 2 órát aludtam egész éjjel ma reggel meg ballagás,a kajára rá se bírok nézni és a belem mindenhol fáj.Szerintem az aminosav festékére vagyok érzékeny,mert mióta szedem az anyagcserém végterméke,rikító zöld vagy kék  :-O
Remélem túl leszek rajta a hétvégén és hétfőtől újra kőkeményen teszt,most addig csak a Hyperdrolt és a Mass Fx-et szedem és amennyire le bírom gyűrni kajálok.

2008. Május 03. - 15:51:32
Válasz #46

B1ll4

Vendég
Szeva Naturalboy !

Huh , sajnállak nagyon , nagyon sok ismerősömmel aki sportolgat előfordult vele hasonló . Probiotikumot szerezzél be , meg vagon számra zöldség , hal esetleg erre a pár napra , tisztulj szépen ki és akkor majd hétfőn újra Hardcore Training  =/+' . Egy vulkán sem dönthet le , ne filózzál azon , hogy most mi lesz , helyrehozod magad és utána kivégzed a súlyokat :)

2008. Május 03. - 18:51:10
Válasz #47
Nem elérhető

NaturalBoy


Köszönöm a bíztatást B1ll4 jólesik.
Ahoy jobban vagyok tényleg kivágzem a súlyokat  8-)

2008. Május 05. - 22:49:57
Válasz #48

B1ll4

Vendég
Készen áll a harcra KATONA ?  :-/- =/+' /:-) Tegyél rá NaturalBoy , nincs punnyadás !

2008. Május 06. - 11:44:58
Válasz #49
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv mindenkinek!
Ne haragudjatok,hogy mostanában kevesebbet írok,ma is érettségiről jövök.nagyjából hétvégén kidéiétáztam a dolgot.Sajnos alig ettem valamit,a 6 kajálás helyett kb.2 ment és az is szinte csak egy kis piritós és saláta.Tegnap még nem voltam teljesen jól,de már nyomtam keményen.Annyi volt,hogy egy-egy kajálás után fájt a hasam de azért legyűrtem és az edzés is elég jól siekrült.
Mindenkinek köszi a bíztatást.Nemsokára újra jelentkezek

2008. Május 08. - 19:58:15
Válasz #50
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv mindenkinek!
Ez a hét elég közepesre siekrült eddig,nem hagytam ki edzés viszont nem igazán tudtam úgy enni ahogy szerettem volna az érettségi miatt.Minden nap suliban votlam 7-től 11-12-ig,de ahogy hazaértem onnantól 3 óránként ettem.És elég fáradt avgyok egész héten,kb. minden nap 4 órákat aludtam.
Ma érettségi előtt toltam egy N.O.Plasmacore-t így teljesen fittnek éreztem magam,elég királyul ébrentart és mivel nálam van egy étvágyelnyomó hatásai is ezért reggel 7-től 12-ig ma meg sem éheztem érettségi közben.
Holnaptól remélem keményebben tudom nyomni,mert talán többet tudok aludni,a hét eddigi edzései elég kelletlenül zajlottak.

2008. Május 10. - 02:47:03
Válasz #51
Nem elérhető

skygt90


Nah és az NO-Plasmacore-ról mi a véleményed ?  :)

2008. Május 10. - 11:59:33
Válasz #52
Nem elérhető

NaturalBoy


A N.O. Plasmacore szerintem jó cucc csak kár,hogy nálam elég érős étvágyelnyomó.Edzés előtt bevéve nagyon jól durrant és mentálisan is ráhangol az edzésre.Sokszor szinte teljesen kipihentnek érzem magam tőle és a kedvem is megjozza az edzéshez oylanor mikor mondjuk semmi kedvem nem volna lemenni.
Nekem összesen tényleg csak annyi bajom van vele,hogy miután bevettem aaz azt követő 6 órába úgy kell legyűrni a kaját.
Az ízével semmi bajom,nekem bejött.Kicsit nehezen oldódik az alján nekem mijndig összeáll darabosra,de ha turmixolom akkor nem,de kanállall nem lehet rendesen elkeverni,legalábbis nekem nem sikerült.és tényleg Huba Buba íze van  ;D
Ez nekem nem tűnt fel csak miután B1ll4 írta a tesztjébe figyeltem fel rá h jéé tényleg ;D

De ami tényleg nagyon tetszik a Plasmacoreban h ráhangol az edzésekre.Lett egy részeleges izomszakadás a combhajlítóm tapadásánál  a farizom alatt és eléggé visszavetett az edzésbe.Már nagyjából helyrejött,de így is hetente megyek a kórházba,hogy kapjak szteroid gyulladáscsökkentőt.A lbam most csak átmozgató jelleggel edzem,de ez az egész vaélahogy nagyon elveszi a kedvem a többi testrész edzésétől is úgyhogy a plasmacore sokat segít h ráhangoljon az edzésre.
Amúgy mielőtt nem szakadt el részlegesen a combhajlítóm,nem is vettem észre h ennyi gyakorlatban benne van.De amikor friss sérülés volt a súlyokat is alig bírtam felvenni a földről.Meg lehajolni is alig bírtam.
Sajnos hallgattam valami okostojásra a kondiba,akinek negyed akkora combja volt mint nekem és mikor guggolást és lábtolót csinltam mindig odajött és mondogatta h engedd le méylebre mélyebre akkor még jobban nő.Aztán behúztam a hasam és beengedtem a lábtolót annyira amennyire csak bírtam,ez teljesen meghjúzta a combhajlítóm. :-[

De nemsoká újra  arégi leszek és ha nem járkálok enynit dokihoz a fórumon is többet előfordulok ;D

2008. Május 10. - 12:03:16
Válasz #53
Nem elérhető

NaturalBoy


Egyébként meg nem panaszkodni akartam félre ne értsétek,csak tudom hogy mostanában kicsit keveset írok a fórumra és ezért ne haragudjatok.Most kicsit összejöttek nekem a dolgok,de próbálom midnenbe megtalálni a pozitívumot hiszen:
,,Ahová az elme megy a test oda követi"  8-)

2008. Május 10. - 17:07:19
Válasz #54
Nem elérhető

NaturalBoy


Szépen bővül a rajongótáborom,minden nap mindegy egyes hozzászólásomra kapok egy minuszt.Az elmúlt napokban írtam kb. 4 hsz-t és kaptam is 4 minuszt. ;D
ha ez így megy tovább átérezhetem izommenő helyzetét.
Aki viszont iylen szorgalamsan osztogatja nekem a minuszokat annak üzenném hogy: Nekem te nem  8-)

2008. Május 10. - 23:56:43
Válasz #55
Nem elérhető

NaturalBoy


Kösz Izommenő!
Eleinte nagyon nem voltál szimpatikus,de egyre inkább vágom a dumád  :-)!
Igaza volt Stevenek veled kapcsolatban és kösz a bíztatást.Jó arc vagy,a szókimondó néha provokatív stílusodal együtt is.
Én elsősorban ezt az egészet magamért csinálom,de nem hanyagolom el azokat se akik segítettek nekem itt a fórumon és akik nagyrészt meghatározzák ennek a pöpec fórumnak az arculatát.Mint pl: God Vazzeg,Jana,Endre,Lalika,B1ll4,Blade,Darknight,Bubbee,Victor,Hopika,Parre,George,shp,Jordan,Creesler,Izommenő és természetesen a nagyok mint Stev,Johny,Berkes Laci,Dani,efitmaster és szinte biztos h valakit vagy valakiket kifelejtettem de most elsősorban azok nevét írtam akik mindig segítettek bármit kérdeztem,sok jó tanácscal láttak el az első topicomban a kezdő kúra címűben,nekik köszönhetem h akkor nem csináltam meggondolatlanul semmi hülyeséget illetve azok is itt vannak akik bíztattak vagy éppen motivációt adtak itt külön kiemelném B1ll4 nevét de természetesen nem csak ő hiszen mindenki keményen támadja a súlyokat és belead mindent.

Mindenkinek hajrá, ahogy tanult kollégám mondaná Peace  ;D

2008. Május 10. - 23:59:12
Válasz #56

B1ll4

Vendég
A hatalom a tiéd ifjú Padavan :) Az ilyen gondolatokért jó élni komolyan mondom , ez az a társaság akik ugyanúgy átérzik a másik helyzetét , hasonló életstílusúak , tudják min megy keresztül az emberke egy adott szituációban . Tartsunk össze továbbra is . NaturalBoynak szurkoljunk , hogy elérje a kitűzött céljait !  :-!

2008. Május 11. - 00:04:13
Válasz #57
Nem elérhető

NaturalBoy


Az előbb leírtakban többek között az ijen bíztatásokért vagyok nektek nagyon hálás.és ismét köszi B1ll4

2008. Május 11. - 13:51:25
Válasz #58
Nem elérhető

God Vazzeg



2008. Május 14. - 23:18:57
Válasz #59
Nem elérhető

NaturalBoy


Üdv mindenkinek!
Eléggé lemaradtam ebben a tesztben a többiektől,de már lelkiismeret furdalásom volt,hogy ide nem írtam.
Ennek az az oka,hogy még mindig nem jött helyre a gyomrom.Május 3.-án lettem a legszarabbul ment a hasam,meg hányingerem volt stb...még anno a Dymatize Super aminotol valószínüleg nem bírta a gyomrom azt a kék festéket ami rajta van.Utánna azt hittem egy hétvége alatt sikerült kidiétázni,és elkezdtem újra kajálni,eléggé erőltetni kelett a kaját de csak lesúszot egy nap 6-szor,de sajna csak két napig ment így.Aztán oylan hányingerem lett midnentől hopgy kajra rá se bírok nézni sajnos már 11 napja.Nem tudom mi lett velem,de midnentől hányingerem van,minden kaját büdösnek érzek.Ja és ráadásul egész nap tele vagyok mint aki megevett egy lovat.Az elmúlt 11 napban napi 1-2 szer bírok enni és mégis állandóan teltség érzetem van.Pl: tegnap este 9-kor ettem ma reggel ébredéskor úgy éreztem magam mint akiben egy egész ökör benne van.
ma pl: ettem 2 zöldalmát és 3 dl vizet egész nap.Egyszerüen semmi nem megy le  :----,de már rohadtul szédülök és szarul is látok mert már semmi nincs bennem.De ez így nem mehet tovább szóval ma voltam dokinál,nagyon nem tudodtt mit modnani,viszont még a héten megyek gyomortükrözésre.
Eddig a legdúrvább gyomorrontást is ki tudtam diétázni max. 3 nap alatt,de ez az egész így már ge....i idegesítő,főleg h a napi 2 almától 1-2 keksztől és napi max. 5 dl viztől ami az elmúlt 11 napban naponta le bír menni már fogyok mint a barom és úgy szédülök hogy alig bírom csinálni a napi dolgaim.
Remélem a gyomortükrözéssel kiderül,hogy mi bajom lett és rendberakna jövőhétre,mert velem iylen még nem volt :-Đ