2024. Május 10. - 05:13:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Magyarok! Ki akar IFBB PROFI lenni...?!  (Megtekintve 18062 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 07. - 08:53:11
Válasz #15
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Velemenyek tomkelege!





                                                                                                                                                   @-o  @-o @-o @-o @-o @-o @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Október 07. - 08:58:27
Válasz #16
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A politika már csak ilyen  :D

2009. Október 07. - 09:55:40
Válasz #17
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
A politika már csak ilyen  :D
Ahh, ez nem politika.

Sajna a magyar testepito versenyzok azt hiszik (?), hogy az egesz sport csak arrol szol, hogy edzes, kajalas, tapkiegek, merleg, tukor, grammok, milligrammok, mikrogrammok...aztan mielott kozeledne a hullo levelek hava lazas keszulodesbe kezdenek...lemegy a vihar a poharban...aztan ev vegeig hami, utana meg megint fel lehet tekerni a hangerot...

Es mik a celok? Mik a tervek?

Mert a versenyszervezoknek es a magyar IFBB-nek aztan tokeletesen mindegy, hogy valoban viszed-e majd vmire vagy sem. Ki kellene nyitni a szatokat, hogy mit is akartok valojaban!

Jah, hogy nincs penzetek az almaitok megvalositasara? Miert, nekem van? En se tilapia-val, lazaccal es napi 15 IU GH-val keszultem es legkozelebb sem fogok ezekkel. Majd egyszer. Azzal fozz amid van! De olyat fozzetek aminek ertelme is van...es ez nem feltetlenul fog izleni is... ::)

Lehet, hogy nem nyersz meg minden csatat, de meg mindig messze jobban jarsz ha harcolsz...legalabbis en igy allok hozza.

Nekem aztan nem erdekem, hogy mi lesz majd kesobb a magyar testepitessel, de jo erzes lenne, ha majd lenne a jovoben egy maroknyi magyar csapat aki megmutatna a vilagnak, hogy mi is bele tudunk szolni a profi testepites vilagaba!


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Október 07. - 10:15:57
Válasz #18
Nem elérhető

God Vazzeg


Pisti!

Ebben a topikban nem véletlen hogy nem sokan szólnak hozzá, pl. én se érzem alkalmasnak arra magam, hogy ebbe beleszóljak. Nyilván az lenne a jó, ha mindig lenne feljebbjutási lehetőség, és lenne értelme harcolni, nem pedig megnyerni a 10. magyar bajnok címet is. Ha lenne versenyzési ambícióm, biztos maximalista lennék, bak vagyok, és a jellemem is adja. Másrészt tudomásul kell vennem az adottságaimat. Biztos vannak ezzel sokan így, vagy lehet hogy fejben nem elég elhivatottak, vagy bármi más lehet az életben, hogy nem akar valaki lépni. Nem tudhatom kit mi motivál, az biztos (látom) hogy az a szint amit te képviselsz, az egy más dimenzió. Van pár olyan személy aki utol tudna érni téged, de biztos hiányzik az a valami ami benned megvan, akár ambíció, akár önbizalom, vagy nevezzem akárhogy, a lényeget szerintem érted.

Nem akarok negatív lenni, de ebben az országban kiölik belőled a vágyat, mindenki negatív, és magukkal rántanak.. Duplán nehéz dolgod volt, bár igazad van: csak nyersz vele.

Elgondolkodtató egy személy vagy  :-){

2009. Október 08. - 00:35:07
Válasz #19
Nem elérhető

B Gergő 86


Akkor hát hozzászólok...  :)

Őszintén szólva már nem is nagyon szeretem ezeket a dolgokat,terveket feszegetni ill. hangoztatni,mert gondolom abban egyetérthetünk Pisti, hogy aki a magyar átlag bodysnál többet akar,az már ellenszenves a többi számára. Szóval én is teszem a dolgom.
23 éves vagyok.tavaly volt az első nemzetközi szezonom,ahol ha nem is a "legacélosabb", de egy jegyzett szövetség (IBFA) világbajnoka lettem. Sokat nem érek vele mondanom sem kell,azt leszámítva hogy jól hangzik és hogy Apa/Anya büszkén mutogatja másoknak a másfél méteres Mr.World kupám. Ebből profi karrier még nem lesz.  ::)

Az egyik választás, hogy Csorbai Ádámhoz hasonlóan felkészülök (mindenki tudja hogyan kell/szabad felkészülni egy IFBB-s hazai versenyre) és megpróbálok abszolút magyar bajnok lenni. Ez lenne a legegyszerűbb megoldás..annak tűnhetne,de nem vagyok hajlandó úgymond 1évet elbaszni azért, hogy hátráltassam a fejlődésem,sőt visszafejlődjek..hisz ha valaki,akkor te(Pisti) tudod, hogy kint Amerikában és úgy egyébként sehol sem esnek seggre vagy dobnak egy hátast senkitől aki 25-27évesen izmos. (Rossz példa mert más szint, de Phil Heath 27éves korában már 2 profi versenyt is nyert az első szezonjában) Szóval jelenleg az egyetlen "fegyverem" az, hogy fiatal vagyok és ahhoz képest viszonylag izmos.

Jelenleg a lehetőségeim korlátozottak. A versenyzési lehetőségeim. tudod Pisti te is, hogy Pintér Feri mely szövetségekben való indulást támogatja, és így ott is fogok indulni. A segítségre sokunknak szüksége van.Ez a minimum amivel tartozunk azok felé,akik szponzorálnak. Mindazonáltal a WABBA-ban és más szövetségekben(vagy akár szövetségen kívüli versenyeken) való indulást nem tartom értelmetlen időpazarlásnak. Bár tény, hogy IFBB-s profi karrierem nem segíti úgymond..de legalább nem is hátráltatja. Hisz fejlődésre vagyok késztetve,mégiscsak megtapasztalok dolgokat és sikerélményt ad,ami ha profi leszek,az első időkben át fog értékelődni. Mármint a sikerélény fogalma. Hisz te is tudod, 4.-5. hely itthon nem sikerélmény,ellenben egy profi versenyen maga a megváltás és a Mr.O. kvalifikáció.

Visszatérve...

Hogy mi marad nekem/nekünk?...azoknak akiknek lelki szemeik előtt nem önmaguk 35-40éves alakja jelenül meg,amint vadul lepózolnak a Mátra kupán..ki tudja hanyadjára...Nos két dologra osztanám a témát.
Az egyiket részben tőled,a te példádon át értettem meg,részben Ed Connorstól tanultam. Ez a része a publicitás.
A másik része az eredmény és maga a kritérium, ami ahhoz kell hogy profi kártyát igényelhess.

Kezdjük az utóbbival, hisz az sokkal kézzel foghatóbb. Ebben szezonban lesz WABBA-s,NABBA-s versenyem,2 szövetségen kívüli és egy NPC. Na végre vm ami már közelebb van az IFBB-hez.  :D
Megpróbálom hozni a maximumot ezeken és az utolsó versenyemmel megkezdem építeni a karrierem. Azt a karriert,amiről a kezdetektől álmodom.
Az Excaliburon való indulás okait gondolom nem kell ecsetelnem..te is anno sokat profitáltál a Boarder States győzelmedből..hisz egyből jött az MD interjú,címlapok,fotózások,új kapcsolatok és ismerettségek és egyáltalán..ott voltál,ahol most vagy és mindig is szerettél volna lenni.Folyton csak vizuaizálni a célt fárasztó dolog,de ha egyszer már megtapasztaltad mi van ott és hova akrsz jutni,akkor egyből kézzel foghatóbbá válik minden.

2010-es év még tervezés alatt van.De ha ki is hagyom,hisz phenni is kell(az utóbbi két év elég feszített tempójú volt és már mentálisan is vágyom a feltöltődésre.Nem nyaraltam,nem buliztam kicsit sem,mindent amit tettem az a testépítésért volt és ekörül forgott minden gondolatom...),akkor következőleg már egy felnőpttben is domináns fizikummal fogok színpadra állni és hogy hol indulok...profi gp-k(Jacksonvilleben is volt amatőr bodys kategória)amatőr versenyein szeretnék indulni(természetesen Superbody és a kötelezőket lenyomom..és addig még sok minden változhat...mondjuk "ne adj isten" lenne egy IFBB elnökcsere)vagy európai IFBB-s elite tour állomásokon és végül ha a jövő évet kihagyom,akkor 2012 tavaszán indulni FOGOK az Amatőr Arnold Classicon.Ha ott besikerül egy jó eredmény+az elite versenyeken akkor kikönyörgöm a profi kártyát. DE..hol van ez még..2012..addig még sok víz lefolyik a Dunán..az életem ahogyan pozitív irányba, úgy negatív irányba is változhat..a körülményeim,az anyagiak,bármi ami nem teszi lehetővé ezen dolgok létrejövetelét.Én ezen leszek, hozzád hasonlóan én is erre tettem föl életem,persze figyelve arra, hogy az ember több lábon álljon, hisz nem tudhatjuk mit tartogat a jövő.Reméljük semmi rosszat és inkább mi tartogatunk a jövőnek valamit.  ;)

Ha 30 évesen magyar országos versenyeken fogok még mindig részt venni,akkor szépen abbahagyom..azért van ettől sokkal jövedelmezőbb és egészségesebb sport vagy bármi más az életben és 30 éves koromra már feltételezek magamnak egy egzisztenciát,aminek után már nem azon kell izguljak hogy mi lesz holnap. De ez a legrosszabb eset, és most az "A" terv van életben,és azt mondom,ha jól jönnek össze a dolgaim,akkor 27éves koromra már profi LESZEK. Ez a reális és amíg látok 1% esélyt arra, hogy ez összejöjjön, akkor harcolni fogok érte.
A lényeg, hogy ezentúl minden szezonomban be lesz tervezve amerikai út is. A kapcsolat már hálistennek megvan, így akkor mehetek amikor csak akarok. Az hogy mit tudok ebből kint profitálni,az már csak rajtam múlik.

Tehát ennyit a versenyzésről...a másik tényező a publicitás.(Ha vk még vissza tud csatolni az volt a 2 tényező közül az előbbi.)
Ezért az utak.Ezért a fotózások.Ezért a kapcsolatok.Ezért midnen.Hisz akit nem ismernek,azt le is szarják,ahogyan téged is leszartak az első évben.
Tudom Pisti kedvenced,ezért Flex Lewist hozom föl ezügyben,hisz ha valamihez,akkor a dolgok ezen részéhez nagyon ért: Már úgy ment ki, hogy azt várták mikor debütál. Óriási cécót tud csapni maga körül.Egy olyan fizikum körül,amitől a 202ból kapásból felsorolok 10embert,köztük téged is,aki jobb. Januárban ahány magazint kezembe vettem,ő volt benne,az oldalakon,ilyen riport,olyan riport..és ez amíg így lesz,és ennyire tolják/nyomják addig nehéz lesz megverni. ha nem is ilyen,de valami hasonló ismertségre kell szert tenni, ahhoz, hogy sikeresen kezdhess neki a kinti dolgoknak.
Kis tényezők sokasága ez,amit akkor(is) értettem meg,amikor egy oylan apró dolognak köszönhettem megannyi mindent, hogy felpakoltam pár képet a Milos fórumra(A te segítségeddel)magamról,majd rendszeresen frissítgettem.Így kerültem ki Amerikába is..és ennek köszönhetem hogy ez év végén is,ha Isten és Pénzbácsi úgy akarja,akkor megint kint leszek,versenyzem és felejthetetlen élményekkel gazdagodom én és a barátnőm is.

Nem egyszerű a téma Pisti..de ezt te tudod a legjobban. Egyik fő motiváló tényező te voltál, hogy gondolkodásom és hozzállásom a sporthoz ilyetén módon formálódott az utóbbi évek folyamán.
A kishitűség megöli az álmokat.Merjünk álmodni de közben járjunk is a földön. Mert ha csak aábrándozunk,abbűól cselekedet nem lesz és profi karrier sem.Pláne nem itthon.
Ennyi a dolgokhoz való hozzáfűzni valóm.


(Ui.:Amint lesz időm küldök mailt,mert nem sokat tudok rólad mostanság, ami zavar. Rengeteg a dolog és a diéta elszívja minden erőm. Utólag is gratulálok az esküvőhöz és sok boldogásot kívánok! Live your dream!  ;) )

Gergő





2009. Október 08. - 00:47:31
Válasz #20
Nem elérhető

bandus


bravo Gergő, szép hsz, és nagyon jó hozzáállás. remélem sikerül elérned mindezt :-){
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 09. - 12:44:50
Válasz #21
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Gergo! Jol van ifju padavan-om!  ****) ;D ****:))))))

A legjobbakat kivanom Neked es drukkolok!


Tudjatok a magas szintu bodybuildinghez szuksegesek: fizikai adottsagok, mentalis adottsagok, genetikai adottsagok, anyagi lehetosegek. Es minel magasabb szinten uzod ezt a sportot annal inkabb ki fognak egyenlitodni ezek a dolgok 25-25-25-25 %-okra. Sot, profi szinten az utolso tenyezo egyre magasabb szazalekot fog jelenteni.

Es ha ezeket mind szamitasba vesszuk, akkor jelenleg Gergo a legnagyobb magyar remenyseg.


;-oo-; @:-) ;-oo-;



Sajnos en 2005-ig tudtam allni nagyjabol anyagilag ezt a sportot szulok, szponzor es Pinter Feri segitsegevel. 2006-tol szignifikansan tobb penzhez tudtam mar jutni a kulonbozo allasaim es az uj szponzorom altal...csak mindekozben elkezdtem a Stefania Palota helyett az USA-t celba venni es ezekre a projekt-ekre mindig el is ment az extra jovedelem. Szoval a bodybuilding-re (kaja, tapkiegek, anyamkinnya) valojaban 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban es 2009-ben joforman ugyan annyit tudtam kolteni. Frankon! Talan periodusonkent +- 50-100 ezer Ft-os differenciakrol tudunk beszelni 2004-tol 2009-ig.

Igy nehez fejlodni...  :-\


De nem adom fel! Most mindent elorol kezdek itt Florida-ban, aztan majd elobb utobb egy ujabb szintre emelhetem a sport karrieremet. Adok ra magamnak 4-5 evet, hogy ugorjak par lepcsofokot a rangletran. Es ha az sikerul akkor utana en mar nyugodt leszek es stresszmentesen probalok majd meg feljebb jutni.

Mint ahogy Mucsi Zoltan (Kapa) kerdezte Scherer Petertol (Pepe) a 'Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten' cimu filmben...

"Kivakartalak a gecibol???!!!"


Na most en eppen azert kuzdok, hogy magamat vakarjam ki a gecibol...


Lassan, de biztosan es tartosan.


Utana johet a Pro Bodybuilding!!!



 =/+'
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Október 09. - 13:32:06
Válasz #22
Nem elérhető

jepi


Egy ilyen céltudatos ember mint te,eléri amit akar.Szerintem 4-5 év nem is kell hozzá neked. ****:))))))

2009. Október 09. - 13:35:54
Válasz #23
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Este egy hosszabb lélegzetvételűt énis hozzászólok. De eddig az előttemszólók jól beszéltek.  ****:))))))

2009. Október 09. - 19:56:21
Válasz #24
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Este van.  ;D

...ahogy én látom és Gergő is írta,örülök én meg mindenki örül, meg büszke vagyok,meg megdolgoztam érte...de valahogy a repertoáromba igazából egy IGAZÁN komoly IFBB szereplés hiányzona.

Nem leszek profi ez majdnem biztos. De jó amatőr szeretnék lenni,és majd lassan-lassan a mastersben is gondolkodhatok.  ;D

Minden szövetség versenyén jódolog jólszerepelni és színpadon állni,főleg ha népes közönség üvölti végig a versenyt. Amit biztosan átlátok az az,hogy a magasságkategóriás versenyek nem kedveznek nekem. Súlycsoportban kell gondolkodnom. Igazából ami már régóta csesztette a csőröm az az Arnold Amatőr (vagy Dexter versenyének amatőr része ) Akárhogy nézzük,az IFBB egy olyan dolgot tett le az asztalra Larry Scott óta,amit egyszerűen semmilyen más szövetség sem fog soha. Az emberek tudatában az IFBB az elsőszámú.
...és igen,titkon minden versenyző inkább egy IFBB vb aranyról álmodozna vagy egy menő NPC versenyről,de itt Európában azzal kell főzni amink van.

Minden egyes érmet és kupát amit 96 óta nyertem,nagy becsben tartok,de valahol tudat alatt azért még mindig a vén IFBB-ben való sikeres szereplés motiválna.

De hagy hozzam fel Yvette-t is példaként.
A NABBA Vb-n legutóbb 2 női versenyző indult,ebből az első helyezett Ilonka lett,akit pár éve a szegedi Bajnokok Éjszakáján megvert Taksonyi Erika.
A NAC? Yvette kétszer lett ott világbajnok. Nincs mit bizonyítani.
A WABBA rendszerében nincs női badi.
Az IBFA női badi kategóriája az utóbbi években pedig gyengébb mint a NAC-é.

Tehát? Marad Yvette-nek is az Arnold Amatőr (középsúly) vagy szintén a Dexter amatőr versenye.
Nem utolsósorban egy Arnold nevével fémjelzett versenyen elindulni nem rossz reklám itthon sem és kinn is egy ugródeszka lehet.  ;)

Yvette pedig szerintem 1-2 év alatt IFBB Pro lehetne,vagy sikeres amatőr.

2009. Október 09. - 20:06:19
Válasz #25
Nem elérhető

Kicsibors


Este van.  ;D

...ahogy én látom és Gergő is írta,örülök én meg mindenki örül, meg büszke vagyok,meg megdolgoztam érte...de valahogy a repertoáromba igazából egy IGAZÁN komoly IFBB szereplés hiányzona.

Nem leszek profi ez majdnem biztos. De jó amatőr szeretnék lenni,és majd lassan-lassan a mastersben is gondolkodhatok.  ;D

Minden szövetség versenyén jódolog jólszerepelni és színpadon állni,főleg ha népes közönség üvölti végig a versenyt. Amit biztosan átlátok az az,hogy a magasságkategóriás versenyek nem kedveznek nekem. Súlycsoportban kell gondolkodnom. Igazából ami már régóta csesztette a csőröm az az Arnold Amatőr (vagy Dexter versenyének amatőr része ) Akárhogy nézzük,az IFBB egy olyan dolgot tett le az asztalra Larry Scott óta,amit egyszerűen semmilyen más szövetség sem fog soha. Az emberek tudatában az IFBB az elsőszámú.
...és igen,titkon minden versenyző inkább egy IFBB vb aranyról álmodozna vagy egy menő NPC versenyről,de itt Európában azzal kell főzni amink van.

Minden egyes érmet és kupát amit 96 óta nyertem,nagy becsben tartok,de valahol tudat alatt azért még mindig a vén IFBB-ben való sikeres szereplés motiválna.

De hagy hozzam fel Yvette-t is példaként.
A NABBA Vb-n legutóbb 2 női versenyző indult,ebből az első helyezett Ilonka lett,akit pár éve a szegedi Bajnokok Éjszakáján megvert Taksonyi Erika.
A NAC? Yvette kétszer lett ott világbajnok. Nincs mit bizonyítani.
A WABBA rendszerében nincs női badi.
Az IBFA női badi kategóriája az utóbbi években pedig gyengébb mint a NAC-é.

Tehát? Marad Yvette-nek is az Arnold Amatőr (középsúly) vagy szintén a Dexter amatőr versenye.
Nem utolsósorban egy Arnold nevével fémjelzett versenyen elindulni nem rossz reklám itthon sem és kinn is egy ugródeszka lehet.  ;)

Yvette pedig szerintem 1-2 év alatt IFBB Pro lehetne,vagy sikeres amatőr.

Azért szívesen eljutnék egyszer olyan szintre, mint Yvette, akár IFBB Pro lesz, akár nem, de én szorítok, hogy az legyen, s végre legyen aktív női IFBB profink is!  @:-)

2009. Október 09. - 20:21:38
Válasz #26
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Yvette mar eleve profi fizikummal rendelkezik. Kerdes akar-e az lenni, kaphat-e kartyat jelenleg (nem vagyik tisztaban az aktualis otthoni helyzettel) es akar-e tud-e szazezreket kolteni utazasra ugy, hogy a profi noi body-t ugyanugy ossze vissza pontozzak mint a Figure-t. Siman lehetne top3-mas (es irany az Olympia), de lehet, hogy kiraknak a top15-bol es fogalmunk nem lenne, hogy miert...

Minden esetre a fizikuma mar IFBB Profi szint!


 @:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Október 14. - 04:47:17
Válasz #27
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Meg (tobbek kozt) ezt uzenem a kiemelkedo magyar tehetsegeknek:


"A hajot a kikotoben tartani biztonsagos, csak eppen a hajokat nem erre epitettek."

Grace Murray Hopper

GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Október 14. - 09:35:08
Válasz #28
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Gergo! Jol van ifju padavan-om!  ****) ;D ****:))))))

A legjobbakat kivanom Neked es drukkolok!


Tudjatok a magas szintu bodybuildinghez szuksegesek: fizikai adottsagok, mentalis adottsagok, genetikai adottsagok, anyagi lehetosegek. Es minel magasabb szinten uzod ezt a sportot annal inkabb ki fognak egyenlitodni ezek a dolgok 25-25-25-25 %-okra. Sot, profi szinten az utolso tenyezo egyre magasabb szazalekot fog jelenteni.

Es ha ezeket mind szamitasba vesszuk, akkor jelenleg Gergo a legnagyobb magyar remenyseg.


;-oo-; @:-) ;-oo-;



Sajnos en 2005-ig tudtam allni nagyjabol anyagilag ezt a sportot szulok, szponzor es Pinter Feri segitsegevel. 2006-tol szignifikansan tobb penzhez tudtam mar jutni a kulonbozo allasaim es az uj szponzorom altal...csak mindekozben elkezdtem a Stefania Palota helyett az USA-t celba venni es ezekre a projekt-ekre mindig el is ment az extra jovedelem. Szoval a bodybuilding-re (kaja, tapkiegek, anyamkinnya) valojaban 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban es 2009-ben joforman ugyan annyit tudtam kolteni. Frankon! Talan periodusonkent +- 50-100 ezer Ft-os differenciakrol tudunk beszelni 2004-tol 2009-ig.

Igy nehez fejlodni...  :-\


De nem adom fel! Most mindent elorol kezdek itt Florida-ban, aztan majd elobb utobb egy ujabb szintre emelhetem a sport karrieremet. Adok ra magamnak 4-5 evet, hogy ugorjak par lepcsofokot a rangletran. Es ha az sikerul akkor utana en mar nyugodt leszek es stresszmentesen probalok majd meg feljebb jutni.

Mint ahogy Mucsi Zoltan (Kapa) kerdezte Scherer Petertol (Pepe) a 'Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten' cimu filmben...

"Kivakartalak a gecibol???!!!"


Na most en eppen azert kuzdok, hogy magamat vakarjam ki a gecibol...


Lassan, de biztosan es tartosan.


Utana johet a Pro Bodybuilding!!!



 =/+'
Ez így igaz nagyjából százalékos kielemzésre.De...
Így igaz ez jelenleg amatőrben is.Nézzük csak meg a jelenlegi magyar amatőr krémet.Miért is tudtak odakerülni?
Lehetett volna a Gergő,Dani,Molnár Peti elszánt és tehetséges,ha nincs meg ITTHON az az irgalmatlan sok pénz(mert úgy gondolom hogy egy magyar átlagfizetés 6-7szeresét elkölteni ma Magyarországon HAVONTA az valami észveszejtően sok pénz (természetesen itthon,de ezt mindenki itthon kapja,szerzi)és aki ezt nem tudja megtenni az már nincs is a SB top 3-4ben)
Úgy gonolom hogy bármelyikük ezek közül (akár Te is) ha nem kaphatta volna meg ezt a maximális támogatást nem hogy a pro karrier,nem jöhetne számításba senkinél,hanem a mai napig egy (persze nagyon színvonalas versenyeken) ott bírkózhatna mindenki egymással és a 2.magyar vonallal a színpadon.
Mert a különbségek nagyrésze jelenleg is ebből adódik Magyarországon..Aki össze tudja rá kaparni annak meg is lehet nézni a fizikumát..Mindnek egytől egyig xxI,századi testépítő versenyző formája,tömege,kondíciója van,aki pedig simán csak egy "átlagfizetésnyit " tud a TESTÉPÍTsÉRE költeni,azt mondjuk rá hogy esetleg tehetséges de kellene még több doolog hogy jó legyen...És ez már csak anyagi dolog.
Sajnos ezt a saját bőrömön is rengeteget tapasztaltam.
Hogyan?
Jelenleg Magyarországon,(magyar állampolgárokat tekintve,mert Niku,vagy K.Laci is profik voltak),a Jóba Elek,Kiss Jenő,Popeye(kisHorváth István),Pisti,én rendelkezünk profi engedéllyel,amit bármelyik év elején aktiválhatunk ha pro-k között versenyeznénk.
Ezt lehet kapni és kérni.Ezen nevek közül ketten kaptuk meg automatikusan,a Kiss Jenci(abszolút világbajnokságért) és én (abszolút európabajnokságért),a többiek megkérvényezték különböző címek elérésével.Nekem a mai napig az irattárcámban van a 2005-2006 ról szóló aktivált pro kártyám,egyszer akartam felkészülni,de a fenti indokokra hivatkozva nem tudom teljesíteni az egyik 25%-ot és az életem más mederben (is) folyik,képtelen lennék mindent vagy semmit alapon játszani,mert én úgy gondolom hogy nem csak ez lehet a jövő.Ettől még ugyanúgy tisztelem és szeretem ezt a sportot,de amennyi jó,szép,annyi visszásság,gyűlölet is van benne már itthon,amatőr szinten is(profik között tudom hogy laza a hangult,meg nyugibbnak látszódhat,de próbálj ráhajtani valamelyiknek a szponzori szerződésére és rövidítsd meg évi 3-4százezrer dollárral...),én úgy érzem hogy úgy tudok jobb ember maradni és tisztán a tükörbe nézni ha nem kell mások elől elennem a csontot ,ezen felül senki sem egyforma ,én mást várok el magamtól az életben ,úgy érzem eleget le is tettem az asztalra,igaz csak itthon és európában,de ettől koránt sem érzem magam semmivel sem kevesebbnek,mintha én lennék akár a MR O.Sőt egy nagyon szép és kiegyensúlyozott életet élek,aki ismer tudja ezt,boldognak érzem magam és az is lehet hogy boldogabb vagyok mint akármelyik profi testépítő vagy akár maga Jay Cutler.És ez koránt sem jelenti azt hogy bármit feladtam volna,bármikor tudok úgy dönteni is hogy" most megcsinálom",hiszen 22 éve kezdtem el az edzéseket16-17 éve foglalkozom emberek trénigezéseivel és kb 10 éve segítek versenyzőknek a felkészülésében.Nekem ez egy örök szerelem és nem teszek igazán nagy különbséget a pro és amatőrök között,mert ugyanaz a sport.Bármelyiket is fogom még választani,ugyanazzal a lendülettel fogom végigdübörögni a felkészülésemet..
Ezzel a kis szösszenettel senkit sem akarok leszólni(főleg a Pistit vagy a Gergőt nem ,hiszen talán több közünk van egymáshoz a mai napig mint itt bárkinek,természetesen Pisti anyukáját kivétel..)Elismerem és támogatom amit csinálnak és szorítok nekik hogy összejöhessen az Ő ÁLMUK..Csak picit felszólaltam a jelenleg amatőr tehetségek mellett is,mert nem biztos hogy NEKIK MEG A PRO KATEGÓRIA AZ ÉLETÜK CÉLJA ,és ahogy írtam ettől senki sem lesz kevesebb,igénytelenebb.
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2009. Október 14. - 10:32:24
Válasz #29
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Ez így igaz nagyjából százalékos kielemzésre.De...
Így igaz ez jelenleg amatőrben is.Nézzük csak meg a jelenlegi magyar amatőr krémet.Miért is tudtak odakerülni?
Lehetett volna a Gergő,Dani,Molnár Peti elszánt és tehetséges,ha nincs meg ITTHON az az irgalmatlan sok pénz(mert úgy gondolom hogy egy magyar átlagfizetés 6-7szeresét elkölteni ma Magyarországon HAVONTA az valami észveszejtően sok pénz (természetesen itthon,de ezt mindenki itthon kapja,szerzi)és aki ezt nem tudja megtenni az már nincs is a SB top 3-4ben)
Úgy gonolom hogy bármelyikük ezek közül (akár Te is) ha nem kaphatta volna meg ezt a maximális támogatást nem hogy a pro karrier,nem jöhetne számításba senkinél,hanem a mai napig egy (persze nagyon színvonalas versenyeken) ott bírkózhatna mindenki egymással és a 2.magyar vonallal a színpadon.
Mert a különbségek nagyrésze jelenleg is ebből adódik Magyarországon..Aki össze tudja rá kaparni annak meg is lehet nézni a fizikumát..Mindnek egytől egyig xxI,századi testépítő versenyző formája,tömege,kondíciója van,aki pedig simán csak egy "átlagfizetésnyit " tud a TESTÉPÍTsÉRE költeni,azt mondjuk rá hogy esetleg tehetséges de kellene még több doolog hogy jó legyen...És ez már csak anyagi dolog.
Sajnos ezt a saját bőrömön is rengeteget tapasztaltam.
Hogyan?
Jelenleg Magyarországon,(magyar állampolgárokat tekintve,mert Niku,vagy K.Laci is profik voltak),a Jóba Elek,Kiss Jenő,Popeye(kisHorváth István),Pisti,én rendelkezünk profi engedéllyel,amit bármelyik év elején aktiválhatunk ha pro-k között versenyeznénk.
Ezt lehet kapni és kérni.Ezen nevek közül ketten kaptuk meg automatikusan,a Kiss Jenci(abszolút világbajnokságért) és én (abszolút európabajnokságért),a többiek megkérvényezték különböző címek elérésével.Nekem a mai napig az irattárcámban van a 2005-2006 ról szóló aktivált pro kártyám,egyszer akartam felkészülni,de a fenti indokokra hivatkozva nem tudom teljesíteni az egyik 25%-ot és az életem más mederben (is) folyik,képtelen lennék mindent vagy semmit alapon játszani,mert én úgy gondolom hogy nem csak ez lehet a jövő.Ettől még ugyanúgy tisztelem és szeretem ezt a sportot,de amennyi jó,szép,annyi visszásság,gyűlölet is van benne már itthon,amatőr szinten is(profik között tudom hogy laza a hangult,meg nyugibbnak látszódhat,de próbálj ráhajtani valamelyiknek a szponzori szerződésére és rövidítsd meg évi 3-4százezrer dollárral...),én úgy érzem hogy úgy tudok jobb ember maradni és tisztán a tükörbe nézni ha nem kell mások elől elennem a csontot ,ezen felül senki sem egyforma ,én mást várok el magamtól az életben ,úgy érzem eleget le is tettem az asztalra,igaz csak itthon és európában,de ettől koránt sem érzem magam semmivel sem kevesebbnek,mintha én lennék akár a MR O.Sőt egy nagyon szép és kiegyensúlyozott életet élek,aki ismer tudja ezt,boldognak érzem magam és az is lehet hogy boldogabb vagyok mint akármelyik profi testépítő vagy akár maga Jay Cutler.És ez koránt sem jelenti azt hogy bármit feladtam volna,bármikor tudok úgy dönteni is hogy" most megcsinálom",hiszen 22 éve kezdtem el az edzéseket16-17 éve foglalkozom emberek trénigezéseivel és kb 10 éve segítek versenyzőknek a felkészülésében.Nekem ez egy örök szerelem és nem teszek igazán nagy különbséget a pro és amatőrök között,mert ugyanaz a sport.Bármelyiket is fogom még választani,ugyanazzal a lendülettel fogom végigdübörögni a felkészülésemet..
Ezzel a kis szösszenettel senkit sem akarok leszólni(főleg a Pistit vagy a Gergőt nem ,hiszen talán több közünk van egymáshoz a mai napig mint itt bárkinek,természetesen Pisti anyukáját kivétel..)Elismerem és támogatom amit csinálnak és szorítok nekik hogy összejöhessen az Ő ÁLMUK..Csak picit felszólaltam a jelenleg amatőr tehetségek mellett is,mert nem biztos hogy NEKIK MEG A PRO KATEGÓRIA AZ ÉLETÜK CÉLJA ,és ahogy írtam ettől senki sem lesz kevesebb,igénytelenebb.
En a jelenlegi magyar elvonalt akartam megszolitani es mellette uzenni az egyeb tehetsegeknek is, hogy van vilag a Superbody-n tul is...

Szerteagazo temakor ez.

Nekem csak van egy almom, hogy tobb magyar is kuzd majd az IFBB Profi szinpadokon. Es ez a jelenlegi magyar elvonal tagjainal csak elhatarozas, kemeny munka es nemi szerencse kerdese. A penzt azert nem emlitem mert mar en is tul vagyok egy California-i NPC versenyen es 6 IFBB Profi versenyen...es akinek a magyar elvonalban kevesebb penze van mint nekem annak fizetek egy turmixot!  :-oD

A tehetsegek pedig rolunk vesznek peldat. Keves olyan van aki kezdokent eldonti, hogy profi akar lenni (kiveve az idiotakat mint en... :D...hatha megvan meg Koko-nak a 2001-2002-es kezzel irt levelem...  :D). A tehetsegek altalaban az elottuk jarokat kovetik, az aktualis elitet.

Es tegye fel a kezet az aki nyert mar Magyar Bajnoksagot, Matra Kupat, Superbody-t, Bajnokok Ejszakajat stb...es soha nem jutott meg eszebe az, hogy mi lenne, ha egyszer a legjobbakkal allhatna szinpadra IFBB Profi szinpadon, neadjisten az Olympia-n... Kivancsi vagyok van-e olyan akinek nem jutott eszebe... ::)

Es meg nem tortent meg...? Miert? Sok oka lehet...nem akarja elegge, nincs ra penz (de ez sztem mindenkirol elmondhato), nem tudott ra penzt szerezni meg, egeszseg, hatraltatjak, elvettek a kedvet, lemondott rola, nem bizik magaban stb-stb...

Egyik ok sem tul meggyozo (az egeszsegen kivul)...

Nekem pl. mi a garancia ra, hogy sikerulni fog ennel magasabbra jutni? Semmi. Akkor hagyjam a fenebe?

Kecelen azt mondtak hagyjam a fenebe, mert Pesten nagyon nagy emberek vannak. Kiskoroson (nagyobb varos) ezt meg tovabb fokoztak. Pesten mondtak olyat, hogy keves vagyok meg a versenyzeshez. Junior Magyar Bajnokkent mondtak, hogy a Tozo verhetetlen. Abszolut Magyar Bajnokkent mondtak, hogy a profizmus meg messze van. A 2006-os Border States elott par honappal azt mondta Anyukam, hogy megorultem...Los Angelesbe, egyedul, mibol, hogyan? A 2007-es szezon elott azt mondtak, hogy a Milos haza fog zavarni Pesterzsebetre. Santa Susanna-ban az IFBB elnok ur azt mondta Lindanak, hogy "Minek versenyez a Pisti, nincs neki erre penze...". Egy evvel kesobb 3 hely hijan, ket evvel kesobb 1 hely hijan bejutottam a 202 Olympia-ra...igaz az IFBB.hu-n ezt nem emlitettek... ;D

Most meg itt maradtunk Lindaval es hallom a pletykakat, hogy ugysem fog sikerulni uj eletet kezdeni es meg feljebb jutni a rangletran.

Igazuk lesz-e...? Majd 2 ev mulva folytatjuk a storyzast...  8-)


Ezekkel, most nem Johnny szavaira reagaltam, csupan folytatom a velemenyem kifejteset a temaval kapcsolatban. A lenyeg, hogy mindig kiemelkedot akartam alkotni, ezen vagyok most is es ha sikerrel jarok akkor tovabbra is utat mutathatok a tobbieknek, hogy ilyen is van...igy is lehet.

Ha valami olyat szeretnel amilyened meg soha nem volt, akkor valami olyat kell csinalnod amilyet meg soha sem csinaltal! Hogy ez egyszeru-e? Ezt senki sem allitotta...

Ezt ugy hivjak kihivas!
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."