2024. Május 10. - 01:51:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Magyarok! Ki akar IFBB PROFI lenni...?!  (Megtekintve 18061 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 15. - 15:59:25
Válasz #45
Nem elérhető

Kicsibors


Kicsibors, te teljesen jól csinálod, és hajrá a továbbikaban! Sok lánynak példát mutathatnál!!!

Köszönöm próbálok a szarból várat építeni!  :)
(Azt hiszem ezt nem a genetikai adottságaimra értettem, talán az nem szar annyira!  :D)

2009. Október 15. - 18:20:41
Válasz #46
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Johnny!Olyan kérdésem lenne tőled, pl. ha valaki minden költséged maximálisan(pl. s Gaspari vagy amerikai MuscleTech szponzor) fizetné akkor folytatnád a profi testépítést?
Mivel nincs sok sansz arra hogy így legyen,inkább a földön maradok és nem gondolkodom benne,bár anno a KisHorváth Istvánt szponzorálta a Muscletech,de nehogy azt gondoljátok hogy abból a támogatásból készült fel.. 8-)
Hogy mi lenne ha minden anyagi tényezőt valaki kifizetne?És mi lenne ha 20cm-vel magasabb lennék és nagyon jól bunyóznék?Akkor vajon legyőzném e a K-1 ben Remy Bonjasky-t vagy Badre Hari-t?
Bár itt a testépítésről szól a történet...öööööö...ööö,azt hiszem IGEN ;D
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2009. Október 15. - 18:32:47
Válasz #47
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Sajnos Én azt vettem észre, hogy abszolút nem menedzselik magukat a sportolók, nem igazán tartják fontosnak a médiamegjelenés bármely formáját. Természetesen beletartozik a versenyszervezők is akik szintén nem tartják fontosnak, egy média(Tv, Net,újság stb..) kilátogat a versenyére és készít egy összefoglalót. Igen ez pénzbe kerül, mert a tv reklámot (300.000-400.000 nézetséget) nem adják ingyen. Könnyebben lehetne szponzort találni, ha versenyző garantál támogatójának megjelenéseket. Egy példa a közelmúltból, Steve meghívást kapott a Sport 1 Tv-be, milyen trikóba volt? bodybuilding.hu feliratúban, szponzorának ezzel egy 15perces megjelenést biztosított a támogatásáért cserébe. Volt olyan is, nekem kellet volna fizetni, hogy kameránk elé álljon a riportalany, na azért még nem tart ott ez a sport, de sorolhatnám még. Megértem azt is, hogy szponzori okok miatt nem nyilatkoznak pl itt a fórumon sem, elszomorító, de a fejétől bűzlik a hal.

További sok sikert mindenkinek,  ;)

Mondjuk a versenyszervezőknek nem igazán érdeke hogy nekünk sportolóknak jobb legyen ,támogatók pedig (jelenleg és általában) csak tápkieg cégek vannak..Itt lenne egyszer jó egy nagy változás és sokkal reálisabban lehetne átgondolni egy tehetséges testépítőnek,hogy el menjen e profiskodni,mert így meg lehetne itthon is csinálni és nem lenne szükség rá hogy télakot vegyen az ember az országból ha érvényesülni akar.Példa rá a Robert Piotrkovic.Amennyire ismerem a körülményeit,támogatottságát a hazájától(anyagilag és erkölcsileg) kifogástalanul tud készülni és ugye már az első versenyein odaért ahová sokan soha nem tudnak..Na így azt mondanám hogy ott a helyem a pro testépítők között
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu