Bodybuilding.hu Fórumok

Általános Témák => Zsírégetés => A témát indította: agica_ - 2009. Július 14. - 22:51:26

Cím: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 14. - 22:51:26
Sziasztok!

Agica vagyok !
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan is fogyhatnék le sztárdiéta nélkül laza 20 kilót?
Adataim:

Magasságom 168 cm vagyok cipő nélkül.
Testsúlyom ingadozik. Havi előtt felszedek kb 3 kg-ot. Most is ez a helyzet. Reggel voltam 87.5 kg.
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem : kereken 100 cm
Csípőszélességem : 115 cm. ( széles csípőjű leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
 
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm
Mit tegyek? Hogy tegyem? Hallottam erről a hydroxycut Max nevű zsírégetőről, mennyit edzek mellette? Konditerembe nem járok, mert nem tehetem meg, de van biciklim, fekpadom, egyszerű taposóm. Futni is tudok, ha nagyon muszály, de még a térdem nem bírja. Hosszú sétákra vehető vagyok...
Kérlek ha tudtok segítsetek :(
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Július 14. - 23:02:29
Szerintem neked is a Kardióra kéne fektetned a hangsúlyt én is azt teszem és nagyon gyorsan észrevehető változást fogsz tapasztalni
Futás semmikép gyors gyaloglás max de azt minimum 30-percet.
Az első 1-2 alkalommal meg akarsz majd halni mert úgy fog fájni a lábad de ez a legjobb módszer zsírégetéshez
Kitartást és sok sikert üdvözlégy a fórumon :-):-):: :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 14. - 23:12:42
Köszönöm szépen a köszöntésed!

Nem tudom, hogyan kezdhetném el... :(
Étrend? Mennyire jó ez a csak hús meg rizs? jah meg némi zöldség?

Ha kell, minden nap felkelek hajnali 4 kor, amikor világosodik, és kimegyek sétálni .... Van kutyum, és ugye neki kell a mozgás, de nem délben a legnagyobb melegben!!!

Nagyon rossz +20 kiló fölösleggel mászkálni... Munkát sem találok... Hiába jó a beszélőkém, végigmérnek, és kész, majd értesítjük :(

Help!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Kozi001 - 2009. Július 14. - 23:19:15
Köszönöm szépen a köszöntésed!

Nem tudom, hogyan kezdhetném el... :(
Étrend? Mennyire jó ez a csak hús meg rizs? jah meg némi zöldség?

Ha kell, minden nap felkelek hajnali 4 kor, amikor világosodik, és kimegyek sétálni .... Van kutyum, és ugye neki kell a mozgás, de nem délben a legnagyobb melegben!!!

Nagyon rossz +20 kiló fölösleggel mászkálni... Munkát sem találok... Hiába jó a beszélőkém, végigmérnek, és kész, majd értesítjük :(

Help!
Az aerob a reggeli időben a legjobb..  ;) Zöldség mehet lazán.. Az elején úgyis fogyni fogsz, mert a dzsubáról áttérsz "normális" kajára..  ;)
Ja és 18:00-után ne egyél ch-t((szénhidrátot)) !
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Július 14. - 23:21:22
Én ezt az étrendet GG-től kaptam nem muszály ezt követned de legaláb látod hogy kell kinézzen egy étrend.
Nem muszáj reggel 4-kor felkelned öltözz fel rendesen én pl ha 30 fok van akkor is pulóverben edzek csakhogy ízadjak mint a ló benned is tuti hogy sok a folyadék de vizet mindig vigyél magaddal mert sokat fogsz izzadni és ha az utcán leszel rosszul nem biztos hogy odamennek segíteni.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 14. - 23:23:37
Értelek kedves Kozi001!

Bemásolok pár mondatot!

Pill :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 14. - 23:25:54
-

Fogyás (nem csak testépítőknek - átlagembereknek)
 
Tévhitekről:
 
1.       Nincs semmiféle szer, amivel fogyni lehet diéta nélkül.
2.       Nincs "fogyasztó", edzés, gép vagy készülék.
3.       Diéta nélkül fogyni nem lehet! - aki az ellenkezőjét állítja, hazudik!
4.       Célirányosan fogyni egy testrészről nem lehet. Genetikailag meghatározott, hol tárolódik a legtöbb zsír és honnan tűnik el utoljára. Nem lehet a problémás területeket se edzéssel, se zsírégetővel fogyasztani, minden ilyen állítás hazugság.
5.       Az éhezés nem fogyaszt, hanem az izmokat bontja, ami gátolja a zsírégetést. A táplálkozásnak felkeléstől lefekvésig kel tartani, a "6 óra után nem eszünk" elv baromság és káros.
6.       Az összes sztárdiéta baromság!
 
Fogyás alatt tegyük fel, hogy azt értjük a mikor az átlagember nem rendelkezik izomtömeggel, de túl sok zsír van rajta, és ettől szeretne megszabadulni. Az étrendnél a szálkásítás szabályai irányadók. Jegyezzük meg, nem a testsúlyunkból kell veszítnünk, hanem a zsírból, az izomvesztés nem jó! A jel.szó harma_dik betu:k
 
Edzés: súlyzós edzés és aerob edzés. A súlyzós edzés intenzitása nyilván kezdő szint, az edzés szekcióban található 3 napos kezdő program javasolt.
Azok, akik nem akarnak/tudnak súlyzós edzést végezni, fogadják el, hogy az eredmény mérsékelt lesz. Számukra kardió edzés javasolt, ez okozza ugyanis a magasabb intenzitása révén az izmok stimulációját – de összehasonlíthatatlanul gyengébb szinten, mint a súlyzós edzés – és így arra ösztönzi a testet, hogy a bevitt tápanyagokat ne zsírként tárolja, hanem az izmokba szállítsa. A nem kielégítő táplálkozás azonban MINDIG izomvesztéshez vezet, aminek egyenes következménye a zsírvesztés leállása, sőt a zsír tárolása. Fogyni (zsírból) csak hosszú távú munkával és diétával lehet, a minimális eredmény 12 hét, de kövér embereknél évekre kel tervezni.
 
Mintaétrend 60-65kg-os súlyzós edzést nem végző nőnek:
 
1.       20g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj
2.       50g csirke+30g rizs
3.       50g csirke+30g rizs
4.       50g csirke+200g zöldség
5.       50g csirke+100g zöldség
6.       50g csirke+200g zöldség
 
A kaja tetszőleges módon elkészíthető, fűszerezhető és sózzunk! Finom legyen! Kevés gyümölcs megengedett, édesség, cukor, liszt tilos! Szószok és egyéb dzsuvák tilosak!
Az itt bemutatott étrendek működő minták, de ezek sikeréhez egyénre kell optimizálni!
Célszerű ezt a mintát mindenkinek a saját testtömegéhez testre szabni. A csirke szabadon helyettesíthető egyéb sovány hússal a megfelelő mennyiségben, a rizs azonban nem, az csak pufirizzsel, maximum részben főtt krumplival helyettesíthető!
A 6 óra után tilos enni elvet eszünk ágában se legyen betartani, baromság! Amint kihagyunk étkezést, azonnal izmot bontunk és visszatartjuk a zsírvesztést!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 14. - 23:45:11
Holnap találkozunk... Most megyek csucsu! :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 05:32:56
Üdv a fórumon!  #:-)

Én azt mondom, hogy a saját érdekedben még először fehérjeport (turmix) vennék, nem zsírégetőt, mert -ahogy Kozi is írta- a fogyás meg fog indulni könnyen az elején már a mozgástól, és a nagyjából rendbe rakott kajától.

Amit bemásoltál, hát az az étrend neked kevés szerintem a testsúlyod alapján.

Én Kozival ellentétben az elején nem támogatnám neked a pulcsiban edzést 30 fokban még... könnyen hiperventillációhóz, ill. túlmelegedéséhez vezethet, az pedig ájuláshoz. Valahogy' figyelned kellene a gyorssétában a pulzusodat is. Ha túlmész a számodra megfelelő aerob-szakaszon, és áteshetsz könnyen kardióba, ami magasabb pulzust produkál, jobban üríti a glikogénraktárakat, és szintén izomból fogyhatsz. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ha nem vagy edzett, nagyon nehezen viselheti a szervezet ezt, és rosszulléthez, rossz esetben infarktushoz vezethet. Vagy pulzusmérőt kellene alkalmaznod, vagy -bár tudom, hogy írtad, hogy nem teheted meg-, de ha mégis, akkor pulzusmérős futógépen egy hónap alatt megismerheted a szervezeted, hogy mikor vagy a "jó" szakaszban, és utána tudod, hogy milyen tempóban kell sétálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el.

A Hydroxycut Max egy nagyon jó zsírégető, de én az elején még nem ezzel kezdeném a helyedben. Inkább turmix-szal, mert nem biztos, hogy a megfelelő tápanyagmennyiséget be tudod vinni a szervezetedbe, amíg nem szokod meg, hogy mennyit-hogyan kell enni. A tápanyag az elején főleg fontosabb, mint a zsírégető, mert -ahogy írtam is- biztosan megindul könnyen a fogyás. Amikor ez a folyamat megáll, na akkor célszerűbb zsírégetőhöz fordulni "segítségért".

Ami még nagyon fontos, ezt is írta Kozi, a víz. Az aerobbal, az edzéssel, és nyáron pláne sok vizet veszít az ember, mindenképpen pótolni kell, de nem csak az edzésen, hanem úgy általában a nap folyamán.

Ha megteheted, akkor használj táplálékkiegészítőnek a fehérje turmix mellé, glutamint, aminót is, azok is segítenek megelőzni az izomvesztést.

Hú, így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem, segítettem :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 07:50:21
Reggelt kipattant a szemem, és jöttem ide elolvasni a fejleményeket :)
Ma reggel mértem magam. Sajna 87 kg vagyok.

Akkor még most hagyagolom a zsírégető fogalmat. :) És milyen fehérjeport vegyek?

én honnan tudom, hogy mi a megfelelő pulzus számomra? Lemértem a vérnyomásom... : full vértengésem van... 84/58 pulzusum 71 !!!! És qrva jól érzem magam, nem szédülök, nem fáj a fejem, sem a szívem, semmim...
Fú a vízet kis korom óta nem szeretem :) De megiszom... Napi 4 liter kell? Ha jól tudom, akkor nekem annyira lenne szükségem... És milyen víz legyen? Tudom, hogy szénsavmentesnek kell lennie, de a csapi víz sem jó.... ( amúgy a csapi vizet eleve nem iszom meg )...

Ha megteheted, akkor használj táplálékkiegészítőnek a fehérje turmix mellé, glutamint, aminót is, azok is segítenek megelőzni az izomvesztést. ( ha nem drága akkor megveszem, de a kiadások miatt nem nagyon tudok ugrándozni...)
És milyen ez a glutamin, és aminó? Ez a cuccos neve?

Fú boccs, hogy ennyit kérdek, de csak így lehet megtanulni a helyes életmódot.... :)


Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 07:50:22
És még annyit kérdeznék, hogy mi legyen a kajám, hogy étkezzek, mennyit egy nap????
Mert hajlamos vagyok unalmamban enni... Ami mostanában eléggé lecsillapodott... Szerencsére...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Suncity - 2009. Július 15. - 07:56:51
 :-}
ha  étkezések között, unalmadban enni támad kedved, akkor egyél párolt zöldségeket
és igyál Zöld-teát ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Július 15. - 08:25:08
nem akarok (megint) én lenni a bunkó, de az összes kérdésedre csak ezen a fórumon van legalább 100 oldalnyi válasz, aminek nagy része versenyzőktől származik. Össze kéne kukázni. Szerintem.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 08:25:27
Reggelt kipattant a szemem, és jöttem ide elolvasni a fejleményeket :)
Ma reggel mértem magam. Sajna 87 kg vagyok.

Akkor még most hagyagolom a zsírégető fogalmat. :) És milyen fehérjeport vegyek?

én honnan tudom, hogy mi a megfelelő pulzus számomra? Lemértem a vérnyomásom... : full vértengésem van... 84/58 pulzusum 71 !!!! És qrva jól érzem magam, nem szédülök, nem fáj a fejem, sem a szívem, semmim...
Fú a vízet kis korom óta nem szeretem :) De megiszom... Napi 4 liter kell? Ha jól tudom, akkor nekem annyira lenne szükségem... És milyen víz legyen? Tudom, hogy szénsavmentesnek kell lennie, de a csapi víz sem jó.... ( amúgy a csapi vizet eleve nem iszom meg )...

Ha megteheted, akkor használj táplálékkiegészítőnek a fehérje turmix mellé, glutamint, aminót is, azok is segítenek megelőzni az izomvesztést. ( ha nem drága akkor megveszem, de a kiadások miatt nem nagyon tudok ugrándozni...)
És milyen ez a glutamin, és aminó? Ez a cuccos neve?

Fú boccs, hogy ennyit kérdek, de csak így lehet megtanulni a helyes életmódot.... :)



A fehérjeporban sok választási lehetőség van az Extremefitnél. Nekem fontos az íz, szóval én most a Myofusion-t iszom. http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=51&products_id=1109

De finom még az intrapro: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=51&products_id=995

Vagy a syntha-6: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=17&products_id=627

De igazából bármelyiket választhatod az extremefit kínálatából: http://www.extremefit.hu/


A megfelelő pulzusszámot életkor alapján lehet meghatározni:
(220-életkor) X 0,65 = pulzuszóna alsó határa  
(220-életkor) X 0,85 = pulzuszóna felső határa

tehát én 29 éves vagyok: (220-29)x0,65= 124,15 ; (220-29)x0,85=162,35, ez azt jelenti, hogy az én aerobzónám: 124,15 - 162,35 között kell lennie. :)
Az elején inkább az alsó tartomány felett legyél kicsivel, utána emelheted fokozatosan a pulzusszámot a felső határig.
(ha nem érthető, írd be hány éves vagy, és kiszámolom neked :) )

A glutamin egy aminosav. A glutamint használja a szervezet a legtöbb esszenciális aminosav előállításához. A glikogénraktárakat is tölti. http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=32&products_id=755

Az aminó pedig aminosavakból áll, amik a fehérjét is alkotják. pl. aminóra egy verzió: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&manufacturers_id=55&products_id=446

Legjobb az ásványvíz, a 4 liter az max. egy javaslat, de annyit úgysem fogsz inni szerintem :D meg hirtelen nem lehet. Kezdd azzal, hogy 1,5-et igyál, aztán később óránként egy pohár vizet. (akár bolerót -italpor- is rakhatsz bele, cukormentes) Aztán minden nappal, ha tudod, emeld a szintet. A csapvíz az attól függ, hol laksz. Vidéken jó lehet a víz, de én itt Bp-n már meg sem tudom inni, annyira rossz az íze, meg a szaga.

A kajád elvileg úgy kellene kiszámolnod, hogy 2g/tsg fehérje legyen, pl. ha 87 kiló vagy, akkor napi 174 g fehérje, azaz 70-80 deka csirkemell egész napra elosztva. Én a szénhidrátot is 2g/tsg-re állítanám be az elején, tehát 174 g ch, én azt 20 deka rizsre osztanám inkább + zöldség, saláta.
Ezt viszonylag nehéz betartani, és lehet, hogy első hallásra több, mint amennyit enni szoktál, de a mozgáshoz több energia kell, és azt inkább húsból vidd be, mint szénhidrátból.

Ha rádjön az ehetnék, ahogy Suncity is írta, rágcsálj nyers vagy párolt zöldségeket, esetleg igyál egy finom turmixot, az olyan, mint a desszert :)

(remélem, nemsokára mások is elkezdenek segíteni, és ha netán a gyors válaszomban valamit elszámoltam, kijavítanak ;) )
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 08:25:42
Iszok én mindent, csak mit egyek? :):)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Suncity - 2009. Július 15. - 08:29:29
Iszok én mindent, csak mit egyek? :):)

SAJÁT CIKKEK-------Keverem-kavarom-topic
MINDEN MÁS-------- Diétás kaják-topic
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: SheHulk - 2009. Július 15. - 08:53:06
nem akarok (megint) én lenni a bunkó, de az összes kérdésedre csak ezen a fórumon van legalább 100 oldalnyi válasz, aminek nagy része versenyzőktől származik. Össze kéne kukázni. Szerintem.

úgyúgy....  én is leszek veled bunkó..
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 09:08:48
Most megnéztem, 19 éves vagy ;)
Tehát:
(220-19)x0,65=130,65 (pulzuszóna alsó határa)
(220-19)x0,85=170,85 (pulzuszóna felső határa)

ezen két érték között kell lenni a pulzusszámodnak :)

És ahogy írtam: Az elején inkább az alsó tartomány felett legyél kicsivel, utána emelheted fokozatosan a pulzusszámot a felső határig.

A többieknek: nem értem, hogy miért ez a nagy felháborodás, legalább normális kérdéseket tett fel, és nem kokszolni akar egyből... valahol el kell kezdeni. Valószínűleg nem ismeri még a fórumot, így nehéz eligazodni rajta... Ne játsszunk már olyat, hogy óvassá, oszt gyere vissza...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Július 15. - 09:21:43
Most megnéztem, 19 éves vagy ;)
Tehát:
(220-19)x0,65=130,65 (pulzuszóna alsó határa)
(220-19)x0,85=170,85 (pulzuszóna felső határa)

ezen két érték között kell lenni a pulzusszámodnak :)

És ahogy írtam: Az elején inkább az alsó tartomány felett legyél kicsivel, utána emelheted fokozatosan a pulzusszámot a felső határig.

A többieknek: nem értem, hogy miért ez a nagy felháborodás, legalább normális kérdéseket tett fel, és nem kokszolni akar egyből... valahol el kell kezdeni. Valószínűleg nem ismeri még a fórumot, így nehéz eligazodni rajta... Ne játsszunk már olyat, hogy óvassá, oszt gyere vissza...

nem felháborodtam, csak megjegyeztem, hogy ZÉRÓ olvasás... itt van minden leírva, olvasson, tanuljon, és ha valamit nem ért, kérdezzen.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 09:42:07
nem felháborodtam, csak megjegyeztem, hogy ZÉRÓ olvasás... itt van minden leírva, olvasson, tanuljon, és ha valamit nem ért, kérdezzen.  - bocsánat!!!! Leírtam az első hozzászólásom, majd a masádikat, ami az elsőről lemaradt, és így tette be... nem tehetek róla, hogy rosszul illesztette be.. Nem kell bunkónak lenni már az elején, ha nem tudod miről van szó. Én spec 2 hsz-t írtam egymás után, és máshogy tette be... nem tehetek róla, de bocs....
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Kozi001 - 2009. Július 15. - 09:57:24
nem felháborodtam, csak megjegyeztem, hogy ZÉRÓ olvasás... itt van minden leírva, olvasson, tanuljon, és ha valamit nem ért, kérdezzen.  - bocsánat!!!! Leírtam az első hozzászólásom, majd a masádikat, ami az elsőről lemaradt, és így tette be... nem tehetek róla, hogy rosszul illesztette be.. Nem kell bunkónak lenni már az elején, ha nem tudod miről van szó. Én spec 2 hsz-t írtam egymás után, és máshogy tette be... nem tehetek róla, de bocs....
Lady!! Én nem ajánlottam a meleg pulcsit, pontosan a túl"melegedése" miatt, én a reggeli órákat javasoltam Áginak.. Mert akk. elvileg lennt van az inzulin szintje. ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Johnnyx - 2009. Július 15. - 10:02:27
Én is beírom a saját magam ötleteit, amit egyrészt okos emberektől halottam, másrészt tapasztaltam.
- Szerintem az egyik legjobb zsírégető a koffein, úgyhogy javaslok napi 1-2 kávét, pl. kardió előtt (ha eddig nem kávéztál egyáltalán, akkor csak fél adagokkal kezdd).
- Az étkezéseidet 5-6 fele oszd el a nap folyamán, egyszerre kis adagot egyél és lassan (a jóllakottság érzéshez kb. fél óra kell tehát, ha 10 perc alatt falsz be mindent, éhes maradsz)
- Csökkentsd le a szénhidrát beviteled (nem kell feltétlen egzaktul lemérni, csak legyen kevesebb, mint korábban; a fehérje bevitelt pedig növeld)
- Egyél jó zsírokat, mint a CLA, Halolaj (omega3), lenmagolaj, mogyoróvaj (lehetőleg legalább 95% mogyoró tartalmút), mandula, olíva olaj, mert ahogy egy bölcs ember is megmondta "Ne félj "zsírt" enni. Szüksége van rá a szervezetnek! Sőt még a fogyásban is segítni fog!" http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=472.msg123725#new (http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=472.msg123725#new)
Később még idézek Dave Palumbo-tól is, de az még korai lenne  ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: XA - 2009. Július 15. - 10:02:40
A lényeg az,hogy az egyszerű szénhidrátokat kell csökkenteni az étrendedben+kardió,esetleg súlyzós edzés ez már meghozza az elején a kívánt hatást.
Ha megéhezek (pékáru kiiktatva komolyabb diéta esetén) ,akkor bedobok néhány Korpovit kekszet, a nagy része teljes kiőrlésű gabonából származó szénhidrát,és sok a rost is benne.

Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 10:15:58
Köszönöm szépen!

Megyek és megcsinálom a rizset, és a csirkemellet...Veszek ki a fagyóból ilyen zöldségmixet, azt összekeverem a rizzsel meg a husikával, megfűszerezem (nem sok ) és elosztom :) Tényleg nagyon szépen köszönöm... És sry hogy már az elején baj volt velem, de nem ismerem még a fórumot :S

Majd még jelentkezem!!!!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 10:17:49
Semmi baj nem volt veled! :)
A fórumot pedig majd megismered :)
De kíváncsi vagyok, hogy mi-hogy alakul, szóval írj majd gyakran ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 10:25:41
Én is kíváncsi vagyok/leszek :)

Készül a rizs + hús + teszek bele borsót.... :) Az úgy jó, nem? Kevés fűszerrel... Elosztva!!!! :)

Este lehül a levegő, megyek ki sétálok a kuttyal :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 10:26:07
Én is kíváncsi vagyok/leszek :)

Készül a rizs + hús + teszek bele borsót.... :) Az úgy jó, nem? Kevés fűszerrel... Elosztva!!!! :)

Este lehül a levegő, megyek ki sétálok a kuttyal :)
Persze, hogy jó :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 10:27:46
nem felháborodtam, csak megjegyeztem, hogy ZÉRÓ olvasás... itt van minden leírva, olvasson, tanuljon, és ha valamit nem ért, kérdezzen.  - bocsánat!!!! Leírtam az első hozzászólásom, majd a masádikat, ami az elsőről lemaradt, és így tette be... nem tehetek róla, hogy rosszul illesztette be.. Nem kell bunkónak lenni már az elején, ha nem tudod miről van szó. Én spec 2 hsz-t írtam egymás után, és máshogy tette be... nem tehetek róla, de bocs....
Lady!! Én nem ajánlottam a meleg pulcsit, pontosan a túl"melegedése" miatt, én a reggeli órákat javasoltam Áginak.. Mert akk. elvileg lennt van az inzulin szintje. ****:))))))
oké-oké, bocsesz, összekevertelek csaba.r-ral. Korán volt, ne haragudj  :-[ ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 10:28:51
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!  :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 10:29:35
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!  :-):-)::
Szívesen :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Kozi001 - 2009. Július 15. - 10:34:37
nem felháborodtam, csak megjegyeztem, hogy ZÉRÓ olvasás... itt van minden leírva, olvasson, tanuljon, és ha valamit nem ért, kérdezzen.  - bocsánat!!!! Leírtam az első hozzászólásom, majd a masádikat, ami az elsőről lemaradt, és így tette be... nem tehetek róla, hogy rosszul illesztette be.. Nem kell bunkónak lenni már az elején, ha nem tudod miről van szó. Én spec 2 hsz-t írtam egymás után, és máshogy tette be... nem tehetek róla, de bocs....
Lady!! Én nem ajánlottam a meleg pulcsit, pontosan a túl"melegedése" miatt, én a reggeli órákat javasoltam Áginak.. Mert akk. elvileg lennt van az inzulin szintje. ****:))))))
oké-oké, bocsesz, összekevertelek csaba.r-ral. Korán volt, ne haragudj  :-[ ;)
No problem ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 11:01:56
Életemben most nyúltam először nyers csirkemellhez :) De kellemes :):):)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 11:12:49
hú de qrva finom lett :) megemelem a nem létező kalapom magam előtt :)))))))))))) o:)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Prod - 2009. Július 15. - 11:14:02
Életemben most nyúltam először nyers csirkemellhez :) De kellemes :):):)


És ezt hogy sikerült összehozni?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 11:17:02
hú de qrva finom lett :) megemelem a nem létező kalapom magam előtt :)))))))))))) o:)
na gratula! A nehezén túl vagy ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 11:32:31
"És ezt hogy sikerült összehozni? " - eddig még nem kellett magamra főznöm :) Oké, hogy megtudom csinálni a rizsát, vagy a rakott krumplit, vagy a rakott tésztát, stb... De hogy így .. ilyet... mármint csirkemellet.... áhh :) Eddig még csak zuzát fogtam, de  :-\   :)
Anya elmondta, mielőtt indult a munkába, hogy a rizset hogy csináljam meg... mikor alighogy kész lesz, tegyem bele a borsót,  vegyem le a villanyról, és hadjam puhulni. Majd a húst csináljam meg, de előtte fűszerezzem be, kisütöttem, és összeöntöttem a rizzsel :)

Van itthon az a boléró por vagy mi, teszek a csapi vizbe :) Itt vidéken 'Nyíregyházán' jó víz van :) Csak én nem iszom :) De megkell :):):)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Július 15. - 11:57:44
Én is csapvizet iszom, bács-megye. De nekünk hidroforunk van, tehát a földből jön a víz, ne tudd meg milyen hideg  ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 12:04:15
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Július 15. - 12:05:11
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Kozi001 - 2009. Július 15. - 12:06:48
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Nekünk is van, de én olyan vas ízűnek érzem tőle a vizet :-}
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Július 15. - 12:07:36
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Nekünk is van, de én olyan vas ízűnek érzem tőle a vizet :-}

Megoldás: műanyag kút  ;D Ilyen van nekünk is  ****:))))))
Amúgy ha folyamatosan van használva, nem lesz vasízű a víz, csak ha sokat áll benne, átveszi.. (logikus)  ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Kozi001 - 2009. Július 15. - 12:20:41
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Nekünk is van, de én olyan vas ízűnek érzem tőle a vizet :-}

Megoldás: műanyag kút  ;D Ilyen van nekünk is  ****:))))))
Amúgy ha folyamatosan van használva, nem lesz vasízű a víz, csak ha sokat áll benne, átveszi.. (logikus)  ;)
Jahm, logikus, de nem azért vas ízű, hanem azért, mert a cső az vas, és mire felér, a csőtől átveszi a vas ízt..  :-\
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Július 15. - 12:25:59
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Nekünk is van, de én olyan vas ízűnek érzem tőle a vizet :-}

Megoldás: műanyag kút  ;D Ilyen van nekünk is  ****:))))))
Amúgy ha folyamatosan van használva, nem lesz vasízű a víz, csak ha sokat áll benne, átveszi.. (logikus)  ;)
Jahm, logikus, de nem azért vas ízű, hanem azért, mert a cső az vas, és mire felér, a csőtől átveszi a vas ízt..  :-\

Még egyszer, lassabban: ha folyamatosan használod a kutat, tehát napi 24 órában, akkor a víznek nincs ideje átvenni a vasízt. Ha elhiszed elhiszed, ha nem, akkor nem  :-){
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 13:03:00
Nah akkor ez is megoldva :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 13:54:44
Most járok a 2. kajálásnál :) Még van 4... le kell osztanom :)
De úgy látom, marad meg holnapra is... :)

Még azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e innom mályvateát? Az ilyen hashajtós féle..... Kérdem...! Vagy csak sima tea?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 15. - 13:55:50
Most járok a 2. kajálásnál :) Még van 4... le kell osztanom :)
De úgy látom, marad meg holnapra is... :)

Még azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e innom mályvateát? Az ilyen hashajtós féle..... Kérdem...! Vagy csak sima tea?
Csak és kizárólag akkor igyál ilyet, ha székrekedésed van! ha nincs, nem teszel jót vele a szervezetednek, plusz rengeteg vizet is veszítesz vele...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: atleeta - 2009. Július 15. - 14:56:09
nekünk annó mikor falun laktunk, fúrott kutunk  volt :) Úgyhogy tudom milyen a hideg víz :):)
Hidrofor vagy mi az ugye nem a fúrt kút? :D Mert ha igen, akkor sry :D

Fúrt kútról szívja a vizet egy rendszer, ami ellátja a házat vízzel, tehát ugyanaz  ;)
Nekünk is van, de én olyan vas ízűnek érzem tőle a vizet :-}

Megoldás: műanyag kút  ;D Ilyen van nekünk is  ****:))))))
Amúgy ha folyamatosan van használva, nem lesz vasízű a víz, csak ha sokat áll benne, átveszi.. (logikus)  ;)
Jahm, logikus, de nem azért vas ízű, hanem azért, mert a cső az vas, és mire felér, a csőtől átveszi a vas ízt..  :-\
Azárt vas ízű mert nagy a víz vastartalma.Nálunk műanyag kút van, mégis eléggé vas ízű a víz.De ennek a megszüntetésére már egy csomó módszer van...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 15. - 15:34:14
Nah most tartok a 3. étkezésemnél :D De ahogy számoltam csak 5 étkezés lesz :)

Ez a többször kevesebbet, nagyon jó :D Nem volt bolond aki felfedezte :D

puszika :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 16. - 09:27:00
Jó reggelt Mindenkinek!

Most nem rég keltem fel, és gondoltam csak úgy megmérem magam... Létezik hogy 85 kg legyek? :) 1,5 - 2 kg víz ment le 1 nap alatt??? :) Tegnap voltam sétálni...
Ma meg taposni fogok...

Tiszta boldog vagyok :D

Imádlak benneteket :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 16. - 11:26:15
Jó reggelt Mindenkinek!

Most nem rég keltem fel, és gondoltam csak úgy megmérem magam... Létezik hogy 85 kg legyek? :) 1,5 - 2 kg víz ment le 1 nap alatt??? :) Tegnap voltam sétálni...
Ma meg taposni fogok...

Tiszta boldog vagyok :D

Imádlak benneteket :D
Persze, hogy lehetséges.
Az első 5-8 kiló úgy leszalad rólad, hogy észre sem veszed!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 16. - 12:26:59
Az tök jó!!!!

Gondolom, amikor már nem fogok tudni több vízet veszíteni, akkor kell hogy jöjjön a turmix meg a hydroxycut max? Mert én azt szeretném szedni, Lil'D tapasztalatai alapján :)

Vagy már most kéne turmixolnom?

És ugye az nem nagy baj, hogyha én pár napig csak taposni fogok? Biciklim nincs ittgon, kint van a tesóméknál, mert nem jó... Felkéne újítani, vagy venni kéne egy másikat :)

Mennyit kell taposnom egy nap, hogy okésabb legyek? :D Mármint ha érted a kérdésem :D

Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 16. - 13:20:33
Az tök jó!!!!

Gondolom, amikor már nem fogok tudni több vízet veszíteni, akkor kell hogy jöjjön a turmix meg a hydroxycut max? Mert én azt szeretném szedni, Lil'D tapasztalatai alapján :)

Vagy már most kéne turmixolnom?

És ugye az nem nagy baj, hogyha én pár napig csak taposni fogok? Biciklim nincs ittgon, kint van a tesóméknál, mert nem jó... Felkéne újítani, vagy venni kéne egy másikat :)

Mennyit kell taposnom egy nap, hogy okésabb legyek? :D Mármint ha érted a kérdésem :D


FOKOZATOSSÁG-FOKOZATOSSÁG-FOKOZATOSSÁG-FOKOZATOSSÁG!!!!!!!!!!!!

Dehogyis nem fogsz még vizet veszíteni!!! Csak most kezdted.
Egyébként a zsírégető szedésének kezdése nem függ össze a vízvesztéssel.

FirstLady rohadt jól leírta, hogy mit kell csinálnod: ---> Kajád rendberakod, edzésekhez hozzászoksz és majd esetleg, ha már nagyon faszányosan megy minden, akkor majd kipróbálod a zsírégetőt is.

Először is erősödjenek meg kicsit az izmaid, izületeid.
Nyáron amúgy is izzadsz a kardiótól mint az állat. Még csak az kell, hogy a Hydroxycut Hardcore-val rádolgozz! A szívednek biztosan "ajándék" lenne!
Egyél rendesen és kardiózz reggel és este.
Keress valami olcsó termet. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne Nyíregyházán valami olcsó hely olyan 6-8e magasságában.
Inkább arra költs, mint zsírégetőre.

Natessékkéremszépen!!!
Tessék járni mondjuk ide: http://brekkfitness.hu (Havi bérlet 6.000)
Vagy ide: http://www.fitt-kerek.hu/fitt/index.php?q=hirek (Havi bérlet 5.600) És itt van spinning is.
Vagy ide: http://www.dcenterfitness.hu/ (Havi bérlet 6.900) És szintén van spinning is.

A prioritások legyenek a következők:
1. Kaja Rendberak!!!
2. Konditerem a súlyzós és a kardió edzésekhez.
3. Gyakorlatokat megtanul és biztonságosan végrehajt, ezzel párhuzamosan a szívet hozzászoktat a komolyabb igénybevételhez.
4. Fehérje: alacsony szénhidráttartalmú, kb. 10e / hó
5. Aminósav: glutamin, bcaa, kb. 10e/hó (vékonyan fog a cerkám)
6. Zsírégető: kb. 10-20e /hó (l-karnitin megvan 6e-ből, de az sehol nincs a Hydroxycut Hardcore-hoz, vagy Lipo6X-hez, vagy az Arson-hoz képest)

Hasonló témában állok harcban egy sráccal a teremben, aki mindenáron zsírégetőt akar szedni, holott még a kajája sincsen rendben.
Miért csesznél ki az ablakon havi 10-20-et zsírégetőre, ha ugyanezen pénzből király módjára tudsz kajálni és azzal is fogysz rendesen.

Nekem a nejem a büdös életben nem szedett semmit sem. Mégis fél év alatt lefogyott 78kg-ról, 56-ra. Ja és pont a méreted, mivel 165cm magas.
Spinningelt egy héten 3-6 alkalommal. Volt, hogy reggel is és este is ment, amikor már rendesen belejött. Emellett azt evett ami jól esett neki, de mértékkel.
Nyilván a cukros szarok meg a pia nem volt nála napirenden.
Hazudtam. A Hydroxycut Hardcore-t szedte 3 napig, aztán mikor éjjel állandóan kukorékolt tőle, akkor abbahagyta! (Torony: Nem!!! A nejem nem egy kakas!!!  !+"%)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 16. - 13:23:30
Az tök jó!!!!

Gondolom, amikor már nem fogok tudni több vízet veszíteni, akkor kell hogy jöjjön a turmix meg a hydroxycut max? Mert én azt szeretném szedni, Lil'D tapasztalatai alapján :)

Vagy már most kéne turmixolnom?

És ugye az nem nagy baj, hogyha én pár napig csak taposni fogok? Biciklim nincs ittgon, kint van a tesóméknál, mert nem jó... Felkéne újítani, vagy venni kéne egy másikat :)

Mennyit kell taposnom egy nap, hogy okésabb legyek? :D Mármint ha érted a kérdésem :D


A felére nem válaszoltam.
Kezdetben tapossál minimum 30 percet reggel és este. Aztán emeld fokozatosan amíg el nem jutsz 45-50 percig.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 16. - 13:30:14
Ágica, letoltál 1,5-2 kilót 1 azaz egy nap alatt... és ennek örömére zsírégetni akarsz, ráadásul egy erősebb fajtával? (lehet, hogy nem is bírnád még) neidegejjéééé ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Ha rám nem is, de Grizzlyre hallgass, ő már nagyon komoly zsírmennyiséget dobott le magáról  ****:)))))) :-){

(múltkor meg sem ismertem... szombaton találkozunk, már most félek, hogy megint nem fogom megismerni ;D )
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 16. - 14:29:52
Köszönöm szépen!!!!
DE tényleg!

Én sem azt mondtam, hogy már most akarom szedni a zsírégetőket! Csak megkérdeztem, és örülök hogy választ kaptam rá, de nem a fejleharapás stílusban! :)
Reggel és este Taposni fogok 30 perceket, addig mig lemegy este a Barátok közt lazán eltelik a 30 perc :) - háhá tuti megfogok halni, mármint olyan comb bedurranásom lesz, hogy az csak na :)

FirstLady "neidegejjéééé"  - jaj dehogy!!! Jó embert nem bántok  :)

Grizzly79 "Hazudtam. A Hydroxycut Hardcore-t szedte 3 napig, aztán mikor éjjel állandóan kukorékolt tőle, akkor abbahagyta!" - hát ezt nem akarom :) Este aludni kell :)

Felfogtam mindent!!!!! Szépen lassan fokozatosan kell a szervezetem a mozgáshoz szokatni... Sajna nem sokat mozogtam ezelőtt, de jó lenne újra visszaállni a normális 60-65 kilóra!! :) Nem akarok én 2 hónap alatt ennyi súlytól megszabadulni, már annyira hozzámnőtt  :)
Viccet félretéve, tényleg jobb ha lassabban megy le, mert a bőrömnek is alkalmazkodnia kell!!!
De ugye ami "terhességi csík" megjelent rajtam az évek folyamán, az már a büdös életben sohasem fog eltűnni rólam, igaz? :(:(:(:(:(:(

Még annyit kérdeznék, hogy van ez a szotyi mag... Abból lehet magolni pár szemet? Vagy az is OFF ???

Köszönöm a válaszokat!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 16. - 22:41:48
Ágica, letoltál 1,5-2 kilót 1 azaz egy nap alatt... és ennek örömére zsírégetni akarsz, ráadásul egy erősebb fajtával? (lehet, hogy nem is bírnád még) neidegejjéééé ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Ha rám nem is, de Grizzlyre hallgass, ő már nagyon komoly zsírmennyiséget dobott le magáról  ****:)))))) :-){

(múltkor meg sem ismertem... szombaton találkozunk, már most félek, hogy megint nem fogom megismerni ;D )
Ettől azért ne félj! Nem nagyon kardióztam halálra magam az elmúlt időszakban.
Jövőhét hétfőtöl indul a diétám következő szakasza. Elméletben szeptemberre elég komoly eredményekről tudok majd beszámolni.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 17. - 02:10:35
Szép estét!
Itt az ideje alukálni :) Őszi érettségire készülök, most kezdtem kidolgozni a földrajz szóbeli tételeket, mert a bamba agyammal, és nem törődömségemmel képes vagyok az utolsó hónapra hagyni :)
Anya hozott haza ilyen 3in1 kávéport vagy mit, tettem bele tejet, és úgy ittam meg. Tudom hogy ez nem erős, de nem is kell... A múlthéten ittam kávét reggel 5 kor, mert mentünk a tesóméknál tetőt csinálni, és azt hittem kiugrik a szívem. Nagyon szúrt, vagy nem tudom mit csinált, de nagyon nehezen vettem levegőt... És így akarok zsírégetőt szedni, rögtön az első nap után :) Hát nem... Majd meghagyom akkorra , amikor már kellesz :)
A ma esti 30 perces taposás durva volt :) A végére nem éreztem a lábam :) De mozogtam, és büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam :)

Megyek aludni, mert reggel kelés van!!! :)

Puszika
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 17. - 09:49:40
Köszönöm szépen!!!!
DE tényleg!

Én sem azt mondtam, hogy már most akarom szedni a zsírégetőket! Csak megkérdeztem, és örülök hogy választ kaptam rá, de nem a fejleharapás stílusban! :)
Reggel és este Taposni fogok 30 perceket, addig mig lemegy este a Barátok közt lazán eltelik a 30 perc :) - háhá tuti megfogok halni, mármint olyan comb bedurranásom lesz, hogy az csak na :)

FirstLady "neidegejjéééé"  - jaj dehogy!!! Jó embert nem bántok  :)

Grizzly79 "Hazudtam. A Hydroxycut Hardcore-t szedte 3 napig, aztán mikor éjjel állandóan kukorékolt tőle, akkor abbahagyta!" - hát ezt nem akarom :) Este aludni kell :)

Felfogtam mindent!!!!! Szépen lassan fokozatosan kell a szervezetem a mozgáshoz szokatni... Sajna nem sokat mozogtam ezelőtt, de jó lenne újra visszaállni a normális 60-65 kilóra!! :) Nem akarok én 2 hónap alatt ennyi súlytól megszabadulni, már annyira hozzámnőtt  :)
Viccet félretéve, tényleg jobb ha lassabban megy le, mert a bőrömnek is alkalmazkodnia kell!!!
De ugye ami "terhességi csík" megjelent rajtam az évek folyamán, az már a büdös életben sohasem fog eltűnni rólam, igaz? :(:(:(:(:(:(

Még annyit kérdeznék, hogy van ez a szotyi mag... Abból lehet magolni pár szemet? Vagy az is OFF ???

Köszönöm a válaszokat!
Pont ezt akartam javasolni.
Nézzél valami sorozatot közben!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 17. - 10:08:46
Szép estét!
Itt az ideje alukálni :) Őszi érettségire készülök, most kezdtem kidolgozni a földrajz szóbeli tételeket, mert a bamba agyammal, és nem törődömségemmel képes vagyok az utolsó hónapra hagyni :)
Anya hozott haza ilyen 3in1 kávéport vagy mit, tettem bele tejet, és úgy ittam meg. Tudom hogy ez nem erős, de nem is kell... A múlthéten ittam kávét reggel 5 kor, mert mentünk a tesóméknál tetőt csinálni, és azt hittem kiugrik a szívem. Nagyon szúrt, vagy nem tudom mit csinált, de nagyon nehezen vettem levegőt... És így akarok zsírégetőt szedni, rögtön az első nap után :) Hát nem... Majd meghagyom akkorra , amikor már kellesz :)
A ma esti 30 perces taposás durva volt :) A végére nem éreztem a lábam :) De mozogtam, és büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam :)

Megyek aludni, mert reggel kelés van!!! :)

Puszika
Ez nem jó hír, így teljes biztonsággal állíthatom neked, hogy most tuti, hogy nem bírod a koffeines zsírégetőt. Ha már edzett leszel, akkor vissza lehet térni rá, de most tényleg eszedbe ne jusson. Ha a kávétól szúr a szíved, akkor attól nagyon rosszul is lehet.

Ügyes vagy! Gratula a taposáshoz! ****:)))))) ;)

A 3in1 kávéban sem túl jó megoldás, mert cukrot is tartalmaz, ami nem a legjobb, inkább válaszd a 2in1-t, ami tejpor+kávé, és dobj bele édesítőt ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Zsuzsi - 2009. Július 17. - 10:13:12
És a sima folyékony L-carnitin?  8-)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 17. - 13:04:03
Sziasztok!!!!

Reggel is tapostam, csak sajna elfelejtettem megmérni a vérnyomásom és a pulzusok...

Most is tapostam és megmértem!!!
105/60 pulzus 126 - ez akkor jó eredmény?
A víz folyik rólam, megyek és lezuhanyzom :)

Legyetek jók!!!
puszika!!!!!!! :-!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: vertexx - 2009. Július 18. - 08:35:06
kicsi a világ  =/+'
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 19. - 07:20:19
Szia!

Hát igen, milyen kicsi is a világ :)
Hogy vagy Tamás? :D És a másik Tamás? :D

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Egy kérdés, az lehetséges hogy hízzak? Mindent lemértem, és híztam... Pedig minden szart hanyagolok..... :(
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: George - 2009. Július 19. - 09:04:13
Ne aggódj, a fogyás az ilyen, nem egyenletes folyamat, hanem hullámzó - egyszer le, egyszer megáll..aztán megint le.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Július 19. - 16:57:37
Ne aggódj, a fogyás az ilyen, nem egyenletes folyamat, hanem hullámzó - egyszer le, egyszer megáll..aztán megint le.

Ja-ja. Egy kínlódós hosszú folyamat,de csodálatos dolog látni ahogy a test lassan de biztosan átalakul. Kitartás Ágica!  ;) ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 19. - 21:37:57
Az igazságot megvalva, mikor mérlegre álltam, és láttam, hogy híztam, pedig a kimért adagot ettem rizsből és csirkemellből + zöldségből, megijedtem, és abbahagytam!
DE olvasva az írásokat, megnyugszom, és ugyanúgy enni fogom...!!!
Hosszú folyamat lesz leadnom 15 kilót, de kitartok... Ha 1 év kell rá, akkor egy év, de megcsinálom...
A mérleget meg elteszem, és nem méregetem magam minden reggel, mert akkor nem fog működni!!!!!!

Köszönöm mégegyszer, és hajrá!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Július 20. - 00:25:49
Az igazságot megvalva, mikor mérlegre álltam, és láttam, hogy híztam, pedig a kimért adagot ettem rizsből és csirkemellből + zöldségből, megijedtem, és abbahagytam!
DE olvasva az írásokat, megnyugszom, és ugyanúgy enni fogom...!!!
Hosszú folyamat lesz leadnom 15 kilót, de kitartok... Ha 1 év kell rá, akkor egy év, de megcsinálom...
A mérleget meg elteszem, és nem méregetem magam minden reggel, mert akkor nem fog működni!!!!!!

Köszönöm mégegyszer, és hajrá!


Na valami ilyesmi hozzáállás szükségeltetik a céljaink eléréséhez mérd magad havonta 1x de térfogatot is nekem bejött lehet nem fogysz egy kilót sem de látod hogy a hasadból lement 3 cm na az az igazi ****:)))))) A kinézetet látják az emberek a testsúly az nincs a homlokunkra írva Łł=
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 20. - 08:57:53
Ez valóban így van :) :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Zsuzsi - 2009. Július 20. - 09:04:52
Az igazságot megvalva, mikor mérlegre álltam, és láttam, hogy híztam, pedig a kimért adagot ettem rizsből és csirkemellből + zöldségből, megijedtem, és abbahagytam!
DE olvasva az írásokat, megnyugszom, és ugyanúgy enni fogom...!!!
Hosszú folyamat lesz leadnom 15 kilót, de kitartok... Ha 1 év kell rá, akkor egy év, de megcsinálom...
A mérleget meg elteszem, és nem méregetem magam minden reggel, mert akkor nem fog működni!!!!!!

Köszönöm mégegyszer, és hajrá!


Na valami ilyesmi hozzáállás szükségeltetik a céljaink eléréséhez mérd magad havonta 1x de térfogatot is nekem bejött lehet nem fogysz egy kilót sem de látod hogy a hasadból lement 3 cm na az az igazi ****:)))))) A kinézetet látják az emberek a testsúly az nincs a homlokunkra írva Łł=



Egyet értek ezzel,ne mérd magad sűrűn,mert nem a testsúly számít. Persze az is jó kontroll,de nem mérvadó.Én 57-58 kg körül vagyok és állandóan beszólnak,hogy legalább 50 kg-ra hízzak már fel.Már-már közhely,de az izom nehezebb,mint a zsír,szóval lehet,hogy csak erősödsz egy kicsit,az meg jó.
Szóval no para és kitartás Ágica! ****:)))))) :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 20. - 09:30:40
Előző mérés eredménye ( amikor eldöntöttem mindent )
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem : kereken 100 cm
Csípőszélességem : 115 cm. ( széles csípőjű leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
 
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm

Most belém hoztátok a kiskukacot, és megmértem magam újra... De centivel...

Mellbőségem : 108 cm ( mellem nem fogy :D )
Derékbőségem 91 cm ( derekamból vesztettem volna 9 cm-t?????  ????... )
Csípőszélességem : 112 cm ( itt pedig -3 cm)
Jobb és bal combom : 62 cm ( -4 cm ??? )
Vádlijaim : 42-42 cm

És észre sem vettem a kilókban :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Július 20. - 09:31:17
Előző mérés eredménye ( amikor eldöntöttem mindent )
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem : kereken 100 cm
Csípőszélességem : 115 cm. ( széles csípőjű leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
 
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm

Most belém hoztátok a kiskukacot, és megmértem magam újra... De centivel...

Mellbőségem : 108 cm ( mellem nem fogy :D )
Derékbőségem 91 cm ( derekamból vesztettem volna 9 cm-t?????  ????... )
Csípőszélességem : 112 cm ( itt pedig -3 cm)
Jobb és bal combom : 62 cm ( -4 cm ??? )
Vádlijaim : 42-42 cm

És észre sem vettem a kilókban :)
hajrá! Csak így tovább! :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 20. - 16:28:15
Előző mérés eredménye ( amikor eldöntöttem mindent )
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem : kereken 100 cm
Csípőszélességem : 115 cm. ( széles csípőjű leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
 
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm

Most belém hoztátok a kiskukacot, és megmértem magam újra... De centivel...

Mellbőségem : 108 cm ( mellem nem fogy :D )
Derékbőségem 91 cm ( derekamból vesztettem volna 9 cm-t?????  ????... )
Csípőszélességem : 112 cm ( itt pedig -3 cm)
Jobb és bal combom : 62 cm ( -4 cm ??? )
Vádlijaim : 42-42 cm

És észre sem vettem a kilókban :)
Bizony-bizony...
Csak ismételni tudom Zsuzsit: "Már-már közhely,de az izom nehezebb,mint a zsír,szóval lehet,hogy csak erősödsz egy kicsit,az meg jó."
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 21. - 01:27:16
Köszönöm a válaszokat!!!!

Mára nagyon feldobódtam!!!!!
Ezért elhatároztam, hogy ma a tesóméktól cangával jövök haza, úgy kb.. ( ha gyorsan tekerek akkor) 15 perc alatt érek haza... Tekertem mint dili :) Hazaértem megmértem a vértengésem, pulzusom, és tök alacsony volt... Mármint 92/ valamennyi...  a pulzusom az jó volt 124... Nos vélemény? Nem tom hogy a vértengés az jó volt e vagy sem... De a pulzusom az közelítette a 130 alsó határát :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 21. - 12:24:28
Jó reggelt, szép napot!!!!

A mai reggelem nagyon lassan indult, alig bírtam felkelni, és anya tanácsára ittam egy kávét, mert a munka nem akart befele indulni :(
Most mértem meg a vérnyomásom, hogy mennyire segít pörögni.... Én érzem hogy pörgök, csak látni akartam...
Nos ez már nem vérnyomás, hanem vértengés............. 78/49 p.:73 Überlol!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény? :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Július 23. - 11:01:37
Én a vérnyomáshoz nem nagyon értek. Annyit tudok csupán, hogy 120/80 körüli érték a jó. Ennyi.

Vérnyomást nagyon ritkán mérek, habár most hogy eszembe jutott lehet, hogy előásom a készülékemet és reggelente, illetve este mérek vele egyet.

A kardiónál a pulzusszámot szoktam figyelni. No nem azért mert ügyelek a zónákra, hanem azért, mert azt figyelem, hogy ugyanaz az edzés mennyire terheli meg a szívemet. Ergó mennyit javul a kardiovaszkuláris rendszerem, a keringésem.

Igaz a pulzussmérőórám eláéggé kehes. 4500 Ft volt a Hervis-ben, de sajna van baja rendesen. Nem tartja stabilan a jelet és néha összevissza mér. A jeladó is hülye értékeket küld időnként.

Szerintem nem baj, ha naponta méred magad mindaddig, amig tisztában vagy vele, hogy összevissza ugrál a fogyás alatt a súlyod. Ha ez téged zavar, akkor jelölj ki egy fix időpontot minden héten, amikor méred magad. Nekem is van ilyen fix időpontom.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 23. - 11:38:20
Értem főnök!!!!!! :)

Megyek megcsinálom a rizset, hússal.... :)

Legyetek jók, majd úgy is jelentezem :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Július 25. - 15:53:10
Sziasztok!!!

Reggel 11 kor neki indultam biciklizni... Oda vissza 12-12 km-t tekertem le... :) Nagyon jól esett... :):):)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 17. - 07:11:28
Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem... Mivel sokat járok biciklizni, a lábam erősnek érzem, de még mindig nem annyira hogy menjek futni... De ha mégis tudnék menni, akkor hogyan kellene futnom? Jó tudom felkell vennem a térdszorítómat meg a bokaszorítómat, de úgy erősség szerint????
A másik meg az hogy nem veszek észre hogy változik a testem.. Kilóban nehezebb lettem, de nem eszek sokat... Lehet csak a biciklitől ennyit erősödni??? Vagy valamit nagyon rosszul csinálok?!

Hamarosan lemérem centikben magam...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Augusztus 17. - 10:12:33
Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem... Mivel sokat járok biciklizni, a lábam erősnek érzem, de még mindig nem annyira hogy menjek futni... De ha mégis tudnék menni, akkor hogyan kellene futnom? Jó tudom felkell vennem a térdszorítómat meg a bokaszorítómat, de úgy erősség szerint????
A másik meg az hogy nem veszek észre hogy változik a testem.. Kilóban nehezebb lettem, de nem eszek sokat... Lehet csak a biciklitől ennyit erősödni??? Vagy valamit nagyon rosszul csinálok?!

Hamarosan lemérem centikben magam...
Egy mérés valóban nem ártana.
Eszel eleget? Írd le, hogy mit mikor és mennyit eszel!

Futás... Hm... annyit fuss, amennyi jól esik.

Pl. Ha van egy focipálya felétek, akkor fuss két kört olyan tempóban ami jól esik, majd sétálj egy kört. Ezt ismételd meg 3-4x.
Ezzel olyan 2,5-3km-t már futottál is és ugyanennyit sétáltál.
A végén nyújts!!!!!
Ha nincs focipálya, akkor kimész az országútra egy kilómétertáblához és onnan elfutsz a következőhöz, visszasétálsz és megcsinálod újra (3-4x)

Idővel a séták ki fognak esni és csak a kocogás marad, majd pedig a kocogás átfordul futásba.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 17. - 16:02:56
Mérés centikben :

Mell maradt 108. Derék maradt 92. Csípő 115 lett... 112 volt. Combom is maradt 62-62 cm... Kilóban viszont 87.5 voltam ma reggel... Ez jót jelent vagy sem....Nem tudom... Erősebbnek érzem a lábam, hasam csöppet beljebb húzódott...De nem sokat....

Hogy mit eszem? Mindent ami van itthon, mivel válság van...
Ügyelünk rá, hogy paprika, paradicsom megtalálható legyen a hűtőben... Tésztát keveset eszek... Kenyeret ma reggel ettem 1 szeletet vajasan 2 db paradicsommal... Ebédem fél tányér tarhonya kevés zafttal... Ma fél 6ra megyek találkozok egy ismerősömmel akivel megyek futni..."kocogni"... Vacsorám szerintem csak víz lesz...

Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Augusztus 17. - 16:19:52
Te Ágica! Ez a kaja nem olyan jó ám.  :-\ A szar kaja (testépítő szempontból szar kaja egyébként finom) mint pl a tarhonya meg vajas kenyér lényegében üres kalória ami arra jó hogy a fókazsír nőjön. Nem fér bele sehogy. A tésztára még rá is lehetne bólintani,de ez a másik kettő.  :-O
Egyetlen egyszer vedd rá magad és nézd meg hogy mennyiségileg mennyi szénhidrátot viszel be. Tuti gáz van ott. 100 grammnál szerintem többet viszel be és én pl a diétádat onnan kezdeném. És osonnék lefelé a szénhidráttal.

A vacsorám csak víz sem az igazi. Ha konkrétan leírod hogy egy nap mi megy le,akkor szerintem akár így kollektívan is megreformáljuk.  ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Augusztus 17. - 17:10:33
Mivel én is kezdő fogyókúrás vagyok nem akarok okoskodni de ha ezt kajálod akkor szinte fehérjét alig veszel magadhoz ami létfontosságú egy diéta során.
Ne feledd a Kaján múlik 70%
Meg ezt a vizet eszek dolgot el is felejtheted mert ebből csak gáz van (bátyám is szarul járt vele)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 17. - 19:49:12
Uhh.... Bocsánat, de nem vagyok benne az ilyen dolgokban!!! :(

konkrétan mi megy le egy nap? Azok mentem le ma amit írtam eddig, meg 6kor ettem meg 2.fél káposztát... Estére iszok mályvateát, ami reggel megfuttat :) Tudom hogy sok csirkemellet kellene ennem, kevés rizzsel, és több zöldséggel, csak válság van... És most nagyon meg kell gondolnunk hogy mire költjük el a pénzt... Mivel önálló keresetem nincs, a szüleim által kifizetett rezsi mellett, nem igazán engedhetem meg magamnak a nagy pénz költést...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: George - 2009. Augusztus 17. - 19:53:54
Szia!

Nem csak csirkemell van fehérjeként, ehetsz tojást, lehet kapni külön főtt fehérje rudat, vagy literes folyékony fehérjét. Tonhalkonzerv szintén nem olyan drága, leszűrve ezt is fogyaszthatod zöldséggel. Sajnos a diéta(ha tényleg komolyan csinálod) kissé monoton, lemondást kíván....de megvan az eredménye ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Augusztus 17. - 20:05:02
Uhh.... Bocsánat, de nem vagyok benne az ilyen dolgokban!!! :(

konkrétan mi megy le egy nap? Azok mentem le ma amit írtam eddig, meg 6kor ettem meg 2.fél káposztát... Estére iszok mályvateát, ami reggel megfuttat :) Tudom hogy sok csirkemellet kellene ennem, kevés rizzsel, és több zöldséggel, csak válság van... És most nagyon meg kell gondolnunk hogy mire költjük el a pénzt... Mivel önálló keresetem nincs, a szüleim által kifizetett rezsi mellett, nem igazán engedhetem meg magamnak a nagy pénz költést...

látom, nem hallgatsz rám, hogy a hashajtótea sem jó ötlet, hacsak nincs székrekedésed...
És ahogy George is írta, nem csak a csirkemell fehérje :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 17. - 21:41:55
Oké!

Teát azért iszom, mert magamtól nem tudok menni ... Ez a baj... 2 nap után már fáj a hasam, de ez a lassú anyagcsere miatt van...

Köszönöm mindenkinek!!!!

Megjegyzésképp..: van motiváció... A volt párom visszaszerzése....már menyasszony voltam, csak hiztam és hiztam, és szétmentünk, én miattam is meg a párom miatt is... :) De mondta hogy ha változtatok, akkor nagy esély van rá hogy újra lehet valami...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Augusztus 17. - 21:44:16
Oké!

Teát azért iszom, mert magamtól nem tudok menni ... Ez a baj... 2 nap után már fáj a hasam, de ez a lassú anyagcsere miatt van...

Köszönöm mindenkinek!!!!

Megjegyzésképp..: van motiváció... A volt párom visszaszerzése....már menyasszony voltam, csak hiztam és hiztam, és szétmentünk, én miattam is meg a párom miatt is... :) De mondta hogy ha változtatok, akkor nagy esély van rá hogy újra lehet valami...
Sajnálom, hogy ez a motivációd... :(

Az ilyen pasi nem érdemli meg, hogy bármit is tegyél ÉRTE... ha tényleg Téged akarna, nem szakított volna veled, hanem csak szól, hogy figyi, már nem kívánlak annyira, dobj le pár kilót...

Szerintem fogyj le, és egy sokkal jobb pasit fogj magadnak 8-) ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: atleeta - 2009. Augusztus 17. - 22:05:16
Én is kezdő diétás vagyok.Én is elkövettem olyan hibákat h nem ettem.De ezzel csak az erőm csökkent meg izomból fogytam.Ami sztem egy nőnek se előny ha legyengül.Nekem a keményen megmozgató dolgok váltak be : súlyzós edzés, lépcsőzés.Nekem a futástól mindig csak a vádlim fejlődött :-\ :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Augusztus 17. - 22:09:04
Oké!

Teát azért iszom, mert magamtól nem tudok menni ... Ez a baj... 2 nap után már fáj a hasam, de ez a lassú anyagcsere miatt van...

Köszönöm mindenkinek!!!!

Megjegyzésképp..: van motiváció... A volt párom visszaszerzése....már menyasszony voltam, csak hiztam és hiztam, és szétmentünk, én miattam is meg a párom miatt is... :) De mondta hogy ha változtatok, akkor nagy esély van rá hogy újra lehet valami...
Sajnálom, hogy ez a motivációd... :(

Az ilyen pasi nem érdemli meg, hogy bármit is tegyél ÉRTE... ha tényleg Téged akarna, nem szakított volna veled, hanem csak szól, hogy figyi, már nem kívánlak annyira, dobj le pár kilót...

Szerintem fogyj le, és egy sokkal jobb pasit fogj magadnak 8-) ;D

Sajnos nekünk férfiaknak fontos a vizualitás, én pl nem tudnék egy kövér nővel lenni. Akár mennyire szeretem, a vágy lejjebb megy. Ez van. Ezért én nem tartom furcsának, ha ez miatt szétmegy egy kapcsolat, az igényességhez hozzátartozik ez is, szerintem. Elnézést kérek Ágicától, nem akarom megbántani vagy ilyesmi de ez a véleményem  :-){

A piros részhez: ez visszafele is igaz, ha ennyit nem tesz meg értem a nő, akkor lehet nem is kell vele foglalkozni. Nem?  8)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Jordan - 2009. Augusztus 17. - 22:12:01

Sajnos nekünk férfiaknak fontos a vizualitás, én pl nem tudnék egy kövér nővel lenni. Akár mennyire szeretem, a vágy lejjebb megy. Ez van. Ezért én nem tartom furcsának, ha ez miatt szétmegy egy kapcsolat, az igényességhez hozzátartozik ez is, szerintem. Elnézést kérek Ágicától, nem akarom megbántani vagy ilyesmi de ez a véleményem  :-){

A piros részhez: ez visszafele is igaz, ha ennyit nem tesz meg értem a nő, akkor lehet nem is kell vele foglalkozni. Nem?  8)


De az is igaz hogyha a csaj elhagyott volna azzal hogy elhiztal, teged se motivalna a visszaszerzese, nem?  8-)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Augusztus 17. - 22:16:06

Sajnos nekünk férfiaknak fontos a vizualitás, én pl nem tudnék egy kövér nővel lenni. Akár mennyire szeretem, a vágy lejjebb megy. Ez van. Ezért én nem tartom furcsának, ha ez miatt szétmegy egy kapcsolat, az igényességhez hozzátartozik ez is, szerintem. Elnézést kérek Ágicától, nem akarom megbántani vagy ilyesmi de ez a véleményem  :-){

A piros részhez: ez visszafele is igaz, ha ennyit nem tesz meg értem a nő, akkor lehet nem is kell vele foglalkozni. Nem?  8)


De az is igaz hogyha a csaj elhagyott volna azzal hogy elhiztal, teged se motivalna a visszaszerzese, nem?  8-)

Nem biztos. Ha szeretem, akkor motiválna, és le is fogynék a kedvéért. Egy dolgot nem hagynék abba senki kedvéért: az edzéseket. De ha ez nem tetszik neki, akkor nem jön velem össze eleve, gondolom én :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 17. - 22:54:33
Hogyan lehetne képet feltenni?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Augusztus 17. - 23:21:17
Hogyan lehetne képet feltenni?


Még sehogy, mert moderált vagy.. Bár ha feltöltöd valamelyik képfeltöltő oldalra, akkor a fenti eszköztárból ha kiválasztod a 2. sorból a balról második ikon, azzal img és /img közé berakhatod a kép linkjét, és akkor megjelenik itt.

Amúgy boldog szülinapot  8-)  :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Augusztus 18. - 07:28:45
Na én ezt úgy gondolom, hogy ha szeretek(!) valakit, akkor nem hagyom ott, ha meghízott, vagy ha leolvadtak róla az izmai valami miatt... ha nem veszi észre szólok neki, ha tudja, akkor kivárom, amíg "visszaváltozik"...

Ha szakítok vele, akkor az egy komoly döntés... normál esetben visszafordíthatatlan... viccből nem játszik felnőtt ember olyat, hogy szakítunk, mert meghíztál, majd összejövök veled újra, ha lefogytál...

Igen, ahogy God is mondta moderáltként nem tudsz képet felrakni. Viszont, küldd át nekem a firstlady@bodybuilding.hu -ra, és felrakom :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 18. - 09:53:15
Sziasztok!!!

Elküldtem a képeket Ladynek, majd ő rendezkedik... 
Köszönöm szépen a köszöntésed God Vazzeg... Legalább te észrevetted :)
Igaz még csak 20.... de már XX :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: FirstLady - 2009. Augusztus 18. - 18:58:21
Sziasztok!!!

Elküldtem a képeket Ladynek, majd ő rendezkedik... 
Köszönöm szépen a köszöntésed God Vazzeg... Legalább te észrevetted :)
Igaz még csak 20.... de már XX :)
Ágica küldte ezeket a képeket, így felrakom ide :)
szerintem, ha szeret akkor sem hagy el, hanem ad időt visszaváltozni ;)

(utólag boldog szülinapot kívánok én is! :) )

/Az első kép a mostani, a másodikon ott a dátum/
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Augusztus 18. - 20:12:48
A képek alapján nagyon sokat változtál, jól csinálod, csak gratulálni tudok  :-)!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 18. - 23:49:14
Köszönöm a köszöntést! :)

Igen változok, szépen lassan... Igaz mindig ugrándoznak ide oda a kilót, de lesz.rom...Majd leadom...

Nem rég voltam futni, és megmondva őszintén, de full őszintén, hogy büszke vagyok magamra.., Nem gondoltam volna, hogy megállás nélkül megtudok tenni annyit métert... ( sajna nem tudom mihez viszonyítani... de én éreztem... ) Jót tett a tüdőmnek a sok biciklizés, mert ugye, amikor cangázok akkor tágul a tüdökapacitásom... Igaz, jól tudom?! ( és ilyenkor nem szabad inni rá hideg vizet, mert könnyen megbetegedhetsz! )
Ha nem jól tudom, akkor sry :)
Köszönöm, hogy ennyien mellettem álltok, és segítettek amiben csak tudtok :)

Amikor kimentem futni, bemelegítésként elsétáltam a ( nem közelben lévő ) benzinkúthoz, ott vettem magamnak fél literes mentes vizet, visszafele is séta, majd a lakóparkunk körül futottam... ( Nyíregyháza-Fazekas János tér , 'guggle' térkép :) )

Nah mindenkinek nyugadalmas jó éjszakát kívánok...
:):):)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 20. - 10:11:57
Tegnap este is voltam futni, és kellemes izomlázam van...

Mennyi idő után kell  újra centizni???
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 22. - 05:21:32
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen csoda szer lenne jó a lábgörcsök ellen??? Mert futás előtt hiába melegítek be meghúzódik... Nagyon szar. A jobb lábamból már kimúlt, de a bal az katasztrófa.  Kinyújtani alig bírom, mert ott hátul húzódik a nem tudom milyen izom :) Nem a combomnál, hanem a hajlat felett kb 1-3 cm-rel..

Tipp?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Augusztus 22. - 07:47:22
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen csoda szer lenne jó a lábgörcsök ellen??? Mert futás előtt hiába melegítek be meghúzódik... Nagyon szar. A jobb lábamból már kimúlt, de a bal az katasztrófa.  Kinyújtani alig bírom, mert ott hátul húzódik a nem tudom milyen izom :) Nem a combomnál, hanem a hajlat felett kb 1-3 cm-rel..

Tipp?

...a lábbicepsz. B6,kalcium,magnézium.  ;)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 23. - 11:20:52
Szia!

Köszike a választ!
Szedek Magne B6ot.. Már csak 4 szem van belőle :)

Ma reggel mérte magam!!! Centikben!
Ez a 2. mérés eredménye. :
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem 91 cm
Csípőszélességem : 112 cm
Jobb és bal combom : 62 cm
Vádlijaim : 42-42 cm

A mai 3. mérés eredménye :
Mell : 108 cm
Derék: 88 cm
csípő : 109
comb: 62 cm
vádli : 42 cm.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 25. - 06:55:59
Sziasztok Újra!

Ma este voltam cangázni, és futni... Futottam másfél órát! lefutottam 1 órát, meg fél óra eltolással még fél órát :):):))
Haladok!

És a volt anyósom megjegyezte hogy szépen alakulok :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 25. - 22:32:34
Sziasztok!!!!

Ugye, minden este kijárok futni... Ma csak fél órát bírtam, mert iszonyúan fáj a sípcsontom.. vagyis oda nyilal be valami!!!! Annyira fáj, hogy sírhatnékom van!!!! Nagyon nehéz közlekedni!!!!! Valaki megtudja mondani miért???
Talán nem jól futok? Vagy mi lehet a gond??? Tegnap este is fájt, de ma... Ma már ordítanék, ha nem néznének hülyének az utcán!!!!! Ma estére és holnap délelőtt fáslizom!!!! Rohadtul fáj.... :(:(:(:(

Majd egy választ kaphatok? :)

Puszika mindenkinek ♥ ♥ ♥ ♥
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Rencsi - 2009. Augusztus 26. - 22:22:24
Sziasztok!!!!

Ugye, minden este kijárok futni... Ma csak fél órát bírtam, mert iszonyúan fáj a sípcsontom.. vagyis oda nyilal be valami!!!! Annyira fáj, hogy sírhatnékom van!!!! Nagyon nehéz közlekedni!!!!! Valaki megtudja mondani miért???
Talán nem jól futok? Vagy mi lehet a gond??? Tegnap este is fájt, de ma... Ma már ordítanék, ha nem néznének hülyének az utcán!!!!! Ma estére és holnap délelőtt fáslizom!!!! Rohadtul fáj.... :(:(:(:(

Majd egy választ kaphatok? :)

Puszika mindenkinek ♥ ♥ ♥ ♥
Szia! Nem lehet, hogy futáskor véletlenül rosszul léptél? Nekem hasonló volt nem rég, csak akkor a térdem ment ki a futógépen. Éjszaka már nem tudtam aludni a fájdalomtól. Én fásliztam, meg Activon géllel kenegettem, illetve kaptam egy doboz halolaj kapszulát, az is jó szolgálatot tett. :) Ha annyira nagy a gond, egy jó csontkovács kiszedi egy pillanat alatt a húzódást.
Futás helyett személy szerint jobbnak tartom a taposást, meg az emelkedőn gyaloglást, sokkal kímélőbb is. ;)
Kitartást, sikerülni fog a célod!  :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Tweety - 2009. Augusztus 27. - 11:06:07
Oké!

Teát azért iszom, mert magamtól nem tudok menni ... Ez a baj... 2 nap után már fáj a hasam, de ez a lassú anyagcsere miatt van...

Szia!Az anyagcserédet pörgetheted úgy is,hogy 2 óránként eszel!Persze pontosan lemérve,és csak a diétában megengedett ételeket.Nem muszáj állandóan csirkemellet enni,én pl.eszem mellé vizes tonhalat,zsírszegény túrót,tojást(nem keveset)!,cottage cheest,ezek mint protein bombák.És fontosak nagyon a "zsírok"is!!!!Naponta 1-1 marék mogyoró,tökmag,mandula(ezeknek viszont figyelni-számolni kell a c.h.tartalmát!),de vehetsz lenmagolajat,és naponta 2 evőkanállal betolsz belőle.Lényeg,minnél távolabb legyen a zsírok fogyasztása a c.h.-os ételek fogyasztásától!És majd a diéta 2.felében,ahogy csökkented a szénhidrát mennyiséget,úgy kell növelni majd a zsírok bevitelét,és a fehérjét is!Sok sikert,és kitartást!!! =/+' Łł=
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 27. - 12:48:37
Köszönöm szépen!

Csináltam magamnak ilyen napló féleséget, kinyomtattam, és kiszámoltam a napi 5 étkezésemet!!!
Most csinálom a csirkemellet rizzsel + Mexikói zöldségkeverékkel :D Vettem ma magamnak 500as B6-ot... Jöbban megéri mint a 300.

Kíváncsi vagyok :)

Eddig szépen haladtam, kilókban nincs változás, még mindig 88 vagyok, de akikkel 1 hónapja nem találkoztam, megjegyeztés hogy kisebb lett a fenekem, és a combom... Ami nálam nagy elismerést jelent!!!!

Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 27. - 12:51:03
"Futás helyett személy szerint jobbnak tartom a taposást, meg az emelkedőn gyaloglást, sokkal kímélőbb is." - Hát igen, de itt Nyíregyházán nincsenek dombok :D A legközelebbi domb Tokaj!!! :)
Csak oda is meg kéne csináltatni a brinyóm... :D Tokajba eltekerni jó társasággal!!!! Hegyet mászni, stb stb stb... :D:D:D

♥  ♥ ♥ ♥
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Augusztus 27. - 12:52:26
...Szegeden sincsenek dombok.  ;) A Rencsi a gépen beállított emelkedőre gondolt.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 27. - 13:41:52
áhá :D

Hát konditerembe nem járok ... nem tehetem meg... Majd amikor már látható lesz a változás!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Rencsi - 2009. Augusztus 27. - 22:59:02
áhá :D

Hát konditerembe nem járok ... nem tehetem meg... Majd amikor már látható lesz a változás!
Köszi Zsolti, igen így értettem!  ;)
Sokkal hatékonyabb lenne, hogyha terembe is járnál, a súlyzós edzés nagyon fontos! Ha látható lesz a változás, akkor már miért teheted meg a lejárást? Ha attól tartasz, hogy bárki is azt nézi hogy hogyan nézel ki, akkor nagyon tévedsz, mindenki a maga dolgával foglalkozik. :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Szandi - 2009. Augusztus 27. - 23:08:08
Sziasztok!!!!

Ugye, minden este kijárok futni... Ma csak fél órát bírtam, mert iszonyúan fáj a sípcsontom.. vagyis oda nyilal be valami!!!! Annyira fáj, hogy sírhatnékom van!!!! Nagyon nehéz közlekedni!!!!! Valaki megtudja mondani miért???
Talán nem jól futok? Vagy mi lehet a gond??? Tegnap este is fájt, de ma... Ma már ordítanék, ha nem néznének hülyének az utcán!!!!! Ma estére és holnap délelőtt fáslizom!!!! Rohadtul fáj.... :(:(:(:(

Majd egy választ kaphatok? :)

Puszika mindenkinek ♥ ♥ ♥ ♥
Szia!
Szerintem csonthártyagyulladás lehet, ha a csont mellett fáj,nyilall. Egy dologgal javul meg...pihenés.:(
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 28. - 11:28:05
Uhh, ez komolynak hangzik!!!! :( :( :( :(

Már javulgat, csak még a lépcsőzés nem megy olyan jól :)  már 4. napja pihentetem!!!!! Remélem hamar meggyógyul!!!!!!!

Köszike a választ am!!! ♥
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Augusztus 28. - 11:57:51
Szerintem az nem gyulladás hanem egyszerűen ha valaki technikailag rosszul fut akkor belobban a sípizom. Olyan szinten hogy a fájdalom egyszerűen képtelenné teszi a további futásra. Amikor a lábboltozat túlságosan magasra kerül és megfeszül,akkor nagyon intenzíven megfeszül a sípizom.
Csak azért tudom mert én is így vagyok vele.  :D

Tulajdonképp felfogható egy hülye helyen lévő izomláznak is.  ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Johnnyx - 2009. Augusztus 28. - 12:13:30
áhá :D

Hát konditerembe nem járok ... nem tehetem meg... Majd amikor már látható lesz a változás!
Köszi Zsolti, igen így értettem!  ;)
Sokkal hatékonyabb lenne, hogyha terembe is járnál, a súlyzós edzés nagyon fontos! Ha látható lesz a változás, akkor már miért teheted meg a lejárást? Ha attól tartasz, hogy bárki is azt nézi hogy hogyan nézel ki, akkor nagyon tévedsz, mindenki a maga dolgával foglalkozik. :)
Bizony a súlyzós edzés fontos(abb). A súlyzós edzés sokkal hatékonyabban égeti a zsírt, mint az aerob, hiszen az edzés utáni - viszonylag hosszú - regenerálódási idő alatt is pörög az anyagcsere.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Augusztus 28. - 12:23:57
érdekes. Meg voltam róla győződve, hogy a zsírt a diéta égeti a legjobban. Addig nincs miről beszélni.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Augusztus 28. - 13:33:28
általánosan vegyük a diéta alá az értelmes, szemétmentes étrendet. Zaftos tarhonyával nem lehet lefogyni, erre próbáltam utalni, de mivel nem értek én ehhez, meg bunkó is vagyok, nem erőltetem a témát.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Augusztus 28. - 13:36:09
általánosan vegyük a diéta alá az értelmes, szemétmentes étrendet. Zaftos tarhonyával nem lehet lefogyni, erre próbáltam utalni, de mivel nem értek én ehhez, meg bunkó is vagyok, nem erőltetem a témát.

Jó elvoltál tünve mostanság netán valami zen templomba voltál hogy ilyeneket írsz magadról???? ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 28. - 13:36:52
hm...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 28. - 13:38:04
kaja megvan, ahogy az első oldalon tanácsolták, de kicsit több zöldséggel! :)

/remélem most elküldi rendesen/
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Augusztus 28. - 13:39:55
általánosan vegyük a diéta alá az értelmes, szemétmentes étrendet. Zaftos tarhonyával nem lehet lefogyni, erre próbáltam utalni, de mivel nem értek én ehhez, meg bunkó is vagyok, nem erőltetem a témát.

Jó elvoltál tünve mostanság netán valami zen templomba voltál hogy ilyeneket írsz magadról???? ;D

mod.

mindegy
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Augusztus 28. - 13:44:15
általánosan vegyük a diéta alá az értelmes, szemétmentes étrendet. Zaftos tarhonyával nem lehet lefogyni, erre próbáltam utalni, de mivel nem értek én ehhez, meg bunkó is vagyok, nem erőltetem a témát.

Jó elvoltál tünve mostanság netán valami zen templomba voltál hogy ilyeneket írsz magadról???? ;D

mod.

mindegy

Én asszem értem netán idéztél??????
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 28. - 21:30:28
Ma este már voltam futni... vagyis kocogni!!!!!
Lehet amúgy az a baj a futásommal, hogy nem talpra érkezem???? Jó, latinban megszoktam a magasféltalpot, és lehet ezért futok rosszul...Nem tom
A másik: elromlott a mérlegünk, nem tudom magam mérni :D:D :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 30. - 10:37:31
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a rizs az csak tiszta rizs lehet? Mármint nem szabad pirítani???
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Torony - 2009. Augusztus 30. - 10:38:45
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a rizs az csak tiszta rizs lehet? Mármint nem szabad pirítani???

hát nem csak tiszta lehet, de személy szerint a mocskos rizstől én undorodnék...  ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Rob - 2009. Augusztus 30. - 10:45:07
Sima főtt rizs legyen. Nem olajba pirított. Ha teheted akkor alacsonyabb GI indexű rizst vegyél. Barna,Basmati rizs.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 30. - 11:42:36
Sima főtt rizs legyen. Nem olajba pirított. Ha teheted akkor alacsonyabb GI indexű rizst vegyél. Barna,Basmati rizs.

akkor eddig nem jól csináltam!!! :(
Anya mondta hogy így csináljam ahogy te mondtad, mármint ahogy nem kéne!!! :S

sry
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Balu - 2009. Augusztus 30. - 13:19:37
Sima főtt rizs legyen. Nem olajba pirított. Ha teheted akkor alacsonyabb GI indexű rizst vegyél. Barna,Basmati rizs.

akkor eddig nem jól csináltam!!! :(
Anya mondta hogy így csináljam ahogy te mondtad, mármint ahogy nem kéne!!! :S

sry

Ágica drága, most ne érts félre, ez nem lecseszés, meg semmi ilyesmi, csak így leírva fog úgy tűnni, tényleg maximálisan kedvességből mondom, és törődésből, de ha te teszel olajat a rizshez, akkor nem egyértelmű, hogy több lesz a zsírbeviteled? ergo kevesebb kalóriamegvonás, tehát sokkal kevesebb fogyás  8-} :-* :)

Ráadásul a szénhidrát+zsir kombó talán a lehető legrosszabb, amit tehet.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 30. - 13:22:55
Tudom, rájöttem hogy miért nem fogyok.... oké, bocsánat, tudom, tudom... most már tudom!!!! Jah és nyugodtan szídjatok... így tanul az ember, na meg a saját, és más hibáiból!!!!!!!!!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: parrre - 2009. Augusztus 30. - 14:20:39
Ha rízsügyileg lehet adni tanácsot, 1 deci rízs, 2 deci víz 1/2 kávéskanál só bele egy hőálló fedett üvegedénybe, 11 percre a mikróba és kész. Ez 100g rizs főzve.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: parrre - 2009. Augusztus 30. - 14:21:37
Ha rízsügyileg lehet adni tanácsot, 1 deci rízs, 2 deci víz 1/2 kávéskanál só bele egy hőálló fedett üvegedénybe, 11 percre a mikróba és kész. Ez 100g rizs főzve.

... ja a mikrót be kell kapcsolni  8-)  ****:)))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Augusztus 30. - 17:49:33
hát igen!!!
Nem baj... Ezt is megtapasztaltam!!!!! MA már tiszta rizzsel csináltam a husikát!!!! :)

Még jó hogy elromlott a mérleg... Tuti kib.am vna az ablakon....!!! :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 01. - 18:54:27
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Balu - 2009. Szeptember 01. - 18:59:47
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D

A szűk gyomor nem igazán van szerintem összefüggésben az éhségérzettel.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: fastor - 2009. Szeptember 01. - 20:46:29
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D
lehet belassult az anyagcseréd
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: parrre - 2009. Szeptember 01. - 21:15:11
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D
lehet belassult az anyagcseréd


Most kell nekiállni párolt brokkolit enni fulladásig ... :----   @:-)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 01. - 21:22:34
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D
lehet belassult az anyagcseréd


Most kell nekiállni párolt brokkolit enni fulladásig ... :----   @:-)

Én tök szeretem. Csak ha sokat eszek belőle, akkor brokkoli szagút fingok  :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. Szeptember 01. - 21:48:15
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D
lehet belassult az anyagcseréd


Most kell nekiállni párolt brokkolit enni fulladásig ... :----   @:-)

Én tök szeretem. Csak ha sokat eszek belőle, akkor brokkoli szagút fingok  :D
Bizony God, bizony... Ez az örök dilemma!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 02. - 00:21:45
és az izzadás?  :D mert ha én pl halat eszek, akkor halszagút izzadok, és halszagú lesz a vizeletem is  --)

Én a B vitamintól iszonyat büdöset izzadok.. Estére olyan büdös tudok lenni, mintha 5 napja nem fürödtem volna  ;D Pedig alapból nem vagyok büdi  o:)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Szeptember 02. - 00:31:47
Én mindeggy mit eszek az enyém kénes szagú ami nem gáz mert kiürítem a mérget ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 02. - 08:36:33
hehe, de elvagytok! :)

Tök arik vagytok!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: fastor - 2009. Szeptember 02. - 09:02:11
és az izzadás?  :D mert ha én pl halat eszek, akkor halszagút izzadok, és halszagú lesz a vizeletem is  --)
dettó basszameg, pedig anyám olcsón vett halfilét, de ha háromnapig halazok büzlök ˝=/
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: XA - 2009. Szeptember 02. - 14:50:38
és az izzadás?  :D mert ha én pl halat eszek, akkor halszagút izzadok, és halszagú lesz a vizeletem is  --)
dettó basszameg, pedig anyám olcsón vett halfilét, de ha háromnapig halazok büzlök ˝=/
De legalább neked nem kell diétázni,alapbóliskockáshasúfastor úr ;).
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Szeptember 02. - 14:57:42
Egy megmosolyogtató sztori még ide az Ágicához mert idevág.  ;D A NAC VB előtt 1 héttel a lányom osztálykirándulásról jött haza és vártuk mi is mint a többi szülő a vasútállomáson. A napi 1 kiló tőkehal már a könyökömön jött ki,de ezek szerint nem csak ott.  ;D

5-6 szülő összeálltunk beszélgetni,de egy perc után az egyik szülő közölte hogy "itt valamiért olyan csatorna szag van".  !+"% Párom rámnézett és már tudtam hogy legalább három lépést észrevétlenül arrébb kell lépnem. A többi szülő meg helyeselt. "Itt tényleg csatornaszag van!" Párom kivédett hogy biztos a mellettünk lévő kukából jön.

Arrébb léptek ők is,de én a tisztességes 3 lépést megtartottam így már nem volt érezhető a "csatornaszag". ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: parrre - 2009. Szeptember 02. - 15:01:03

Ezt most nem értem ...a csatornából fogtad a tőkehalat ?  :-O :-O :-O   ****:)))  ***))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Nutzilla - 2009. Szeptember 02. - 15:02:11
A halszag az már csatronaszag. Simán elvegyülhettem volna a hajléktalanok közt.  ;D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 02. - 19:31:37
ehh  :-):-)::
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Tweety - 2009. Szeptember 07. - 14:36:59
egy kérdés... Miért van az hogy nem vagyok éhes?? :D Már "szűkülne" a gyomrom? :D


Szió!Nálam is volt ilyen,sőt undor fogott el ahogy a kajára gondoltam,de nálam ez attól volt,hogy besokalltam a csirkemelltől.Változatosan,finoman kell elkészíteni a diétás ételeket,és megoldódik a probléma!Ha a gyomrod szűkül-ami biztos így is van,mivel több alkalommal kevesebb ételt fogyasztasz-azt úgy érzed meg,hogy egyszerre már nem bírsz annyi ételt megenni,mint ezelőtt-és ez nagyon jó!Figyelj arra,hogy 2-3 óránként egyél,és arra,hogy csak fokozatosan csökkentsd a ch.-t!Lábad meggyógyult?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 07. - 20:59:20
Lábam még mindig fáj... Járásnál nem, de a fel és le lépcsőzésnél, nem azt mondom, hogy beszarok, de érzem, hogy nyilall... Most nem is járok futni... Pihentetem szépen... Most hogy elkezdődött a suli, egész nap rohangálok annyit, meg lépcsőzök, hogy a futástól már elájulnék :D Á dehogyis! A suliban a második emeleten vagyunk :D szóval elég oda felmászni... utána meg le! :)

Kajámat ízesítem nagyon finoman, főleg hogy elszartam a mostanit... félig meddig :D amikor főztem a zöldséget, nem megfelelő ideig főztem, és kemény maradt... jól összekevertem a kajával, de két harapás után az undor fogott el, ezért elkezdtem kanállak kifele szedegetni a zöldségeket a kaja közül :D azt kukába... és kifőztem egy másik adagot, persze most sót is tettem a vízbe.. :D mert eddig nem tettem :D és a második adag zöldséggel ehető a mell+rizs :D Asszem ennyi :D:D:D:D

Amúgy már tényleg nem eszek sokat egyszerre... és most már ráálltam arra hogy nem a nagy lapos tányérra szedem ki a kaja adagomat, hanem a kisebb lapos tányérra... és azt szélétől széléig, de nem púposan! Szóval lassan a kajám rendbe rakom... Még annyi a bajom, hogy nem tudok 2,fél óránként enni, mert nem vagyok éhes...
Az lenne a kérdésem, hogy nem baj ha nem bírok megenni ennyi előírt mennyiséget? mert van úgy hogy a 50 deka csmell 20 deka rizs + 35 deka zöldség cuccost eszem 3-4 napig :D 1 nap alatt nem tudom megenni :D:D:D

Nos?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Suncity - 2009. Szeptember 07. - 21:08:22
 50 deka csmell 20 deka rizs + 35 deka zöldség cuccost eszem 3-4 napig  1 nap alatt nem tudom megenni :D:D

Nos?
 :-}

50deka cs.mell--------100g protein-----ezt emelni kell még leglalább 50g-al
tojás fehérje/túró/más husi/hal/turmix
200g rizs--------140g ch----ezzel is lehet játszani
ződség --------- mehet az egekbe
az eszenciális/zsír bevitel--------?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 07. - 22:26:22
50 deka csmell 20 deka rizs + 35 deka zöldség cuccost eszem 3-4 napig  1 nap alatt nem tudom megenni :D:D

Nos?
 :-}

50deka cs.mell--------100g protein-----ezt emelni kell még leglalább 50g-al
tojás fehérje/túró/más husi/hal/turmix
200g rizs--------140g ch----ezzel is lehet játszani
ződség --------- mehet az egekbe
az eszenciális/zsír bevitel--------?

uhh esszencizé... pótlom... csak nincs many... hamarosan fizu, és pótlom...

a csirkemell változó, de egy pár csirkemellet darabolok fel .. az meg kb 50-70 deka között mozog... a ch-ból meg nem eszek sokat... az baj hogy chból nem eszek sokat? zöldség meg mindig van... vagy egy kis srépa, vagy paradicsom, uborka, hagyma... ezeket imádom... fokhagyma is jöhet... pirítóson jobban megenném de ez van :D
BE vallom, hogy kenyeret is szoktam enni, de nem fél kilót, hanem olyan 2 szeletet, de nem a közepéből ahol a legnagyobb  hanem a végéből... és a tudat hogy két szeletet ettem meg, megnyugtat.... pedig ha összeteszem őket akkor "csak" egy szelet jön ki :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Tweety - 2009. Szeptember 07. - 22:46:44
50 deka csmell 20 deka rizs + 35 deka zöldség cuccost eszem 3-4 napig  1 nap alatt nem tudom megenni :D:D

Nos?
 :-}

50deka cs.mell--------100g protein-----ezt emelni kell még leglalább 50g-al
tojás fehérje/túró/más husi/hal/turmix
200g rizs--------140g ch----ezzel is lehet játszani
ződség --------- mehet az egekbe
az eszenciális/zsír bevitel--------?

uhh esszencizé... pótlom... csak nincs many... hamarosan fizu, és pótlom...

a csirkemell változó, de egy pár csirkemellet darabolok fel .. az meg kb 50-70 deka között mozog... a ch-ból meg nem eszek sokat... az baj hogy chból nem eszek sokat? zöldség meg mindig van... vagy egy kis srépa, vagy paradicsom, uborka, hagyma... ezeket imádom... fokhagyma is jöhet... pirítóson jobban megenném de ez van :D
BE vallom, hogy kenyeret is szoktam enni, de nem fél kilót, hanem olyan 2 szeletet, de nem a közepéből ahol a legnagyobb  hanem a végéből... és a tudat hogy két szeletet ettem meg, megnyugtat.... pedig ha összeteszem őket akkor "csak" egy szelet jön ki :D

Ha kenyér,akkor csakis teljes kiőrlésű!Én is piritósként eszem! :)Akkor szoktam enni reggelente,mikor már heroltom van a zabtól.Zöldséget bármennyit ehetsz,kivéve borsó,kukorica,és a paradicsomot is csak mértékkel!Ha alacsony a ch,emelned kéne-az amúgy is elég alacsony fehérje mennyiségedet!Úgy 3g*testsúlykilógrammonként!És a jó zsírok is legalább ennyire fontosak!!!!

Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 07. - 22:48:52
A borsót meg amiket még említettél miért kell mértékkel??? Veszek 750 grammos mirelit mexikói zöldségmixet, azt keverem bele a rizsbe...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 07. - 22:59:11
3. mérés eredménye.: ( 08.23. )
mellbőség.: 108 cm
derékbőség.: 88 cm
csípőszélesség.: 109 cm
comb.: 62 cm
vádli.: 42 cm

4. mérésem eredménye.: ( 09.05. )
mell.: 104 cm ( brühühü )
derék.: 87 cm
csípőszélesség.: 111 cm (szélesedtem :D )
com.: 60 cm
vádli.: 41 cm
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Tweety - 2009. Szeptember 09. - 14:55:19
A borsót meg amiket még említettél miért kell mértékkel??? Veszek 750 grammos mirelit mexikói zöldségmixet, azt keverem bele a rizsbe...




A cukor tartalma miatt!De szerintem te még nyugodtan használhatod a mexikói mixedet,nem tart még olyan stádiumban a diétád talán.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. Szeptember 23. - 23:05:04
Igaz, teljes mértékben igazad van! Sry Tweety!
Abban tudnál tanácsot adni, hogy L-carnitint milyet vegyek? A kajám alakul.. Már nem ülök annyit gép előtt, próbálok minél többet mozogni, a városba sem busszal megyek fel, hanem egyenletes gyorsgyalogban ! :) És hamarabb felérek mint a busz! :) Nah ez siker! :)

Nos? :D

pussssszancs
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. Október 27. - 19:36:13
Na mi van??????
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kovsol - 2009. Október 30. - 20:43:52
Na mi van??????
abbahagyta, mert pasi miatt csinálta de talált másikat
így tömören leírva
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. Október 30. - 21:53:48
Na mi van??????
abbahagyta, mert pasi miatt csinálta de talált másikat
így tömören leírva

Ismered? :D
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kovsol - 2009. November 05. - 08:35:59
Na mi van??????
abbahagyta, mert pasi miatt csinálta de talált másikat
így tömören leírva

Ismered? :D

msn-en szoktunk kommunikálni csak :)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. November 11. - 00:42:10
Igen, összeismerkedtem egy másik pasival, aki elfogadott így, ahogy vagyok! Nem futok minden este, de a heti 1-2 alkalom megvan. A kajálást is tartom, nem eszem zsírosat, nem eszem tele magam, nem falok mint eddig. Szerelmes vagyok!  ahogy Kovsol is mondaná :D

Nah de azért lemérem magam...

mell.: 104 cm
derék: 87 cm
csípő: 110 cm
comb: 56 cm - amíg le nem esik az első hó, addig cangával járok suliba...
vádli.: 41 cm

régebbi eredmény
Mell : 108 cm
Derék: 88 cm
csípő : 109
comb: 62 cm
vádli : 42 cm.

Asszem az alakom nem sokat változott! Mellben ami nagyon látványos , meg combban... A mellet lehetett tudni hogy amint alakulok, az is lejjebb megy elég rendesen... De legalább már nem vagyok előre görnyedve a súly miatt. Jó most nem 10 kilós a mellem, de éreztem, hogy húz előre  a súly, ami a hátamat "terhelte". Már szép egyenes háttal tudok közlekedni..... A másik meg ugye a combom... Igen, az az egyetlen látványos "testrész". Igaz, ha anyát nézem példának, akkor ő is felső testre szélesebb, a lábai véknyabbak, hasa van, stb... Én is ilyen vagyok... Felül széles, de azért a derekam keskeny... A csípőm széles (persze szülésnél jól jön majd :)), a fenekem big, a lábam pedig véknyabbak... A vádlim 1 cm-rel lett "kisebb"... A cangázás teszi... Lábban mindig is erősebb voltam, a régi táncos életből legalább ez maradjon meg :D

Nah jó, pofám lapos... Eleget írtam...

A lényeg, hogy nem álltam le, folytatom... Csak nem annyira "erősködve" mint eddig akartam egy pasi miatt...
Puszim küldöm nektek, hamarosan jelentkezem!

Legyetek nagyon jók, jó munkát, meg mittomén... Jah és az estékre szép éjszakákat!!!!!!!!

 ****) {-) <3!
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: B1ll4 - 2009. November 11. - 00:44:22
Igen, összeismerkedtem egy másik pasival, aki elfogadott így, ahogy vagyok! Nem futok minden este, de a heti 1-2 alkalom megvan. A kajálást is tartom, nem eszem zsírosat, nem eszem tele magam, nem falok mint eddig. Szerelmes vagyok!  ahogy Kovsol is mondaná :D

Nah de azért lemérem magam...

mell.: 104 cm
derék: 87 cm
csípő: 110 cm
comb: 56 cm - amíg le nem esik az első hó, addig cangával járok suliba...
vádli.: 41 cm

mell.: 104 cm ( brühühü )
derék.: 87 cm
csípőszélesség.: 111 cm (szélesedtem  )
com.: 60 cm
vádli.: 41 cm

Ennyi volna a változás 3 hónap alatt ? nemsok...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Akezdetfia - 2009. November 11. - 00:49:04
akkor eléggé szerethetted az elöző barátodat ha ennyire meg akartál neki felelni  :azn: 
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. November 11. - 00:50:28
Igen, összeismerkedtem egy másik pasival, aki elfogadott így, ahogy vagyok! Nem futok minden este, de a heti 1-2 alkalom megvan. A kajálást is tartom, nem eszem zsírosat, nem eszem tele magam, nem falok mint eddig. Szerelmes vagyok!  ahogy Kovsol is mondaná :D

Nah de azért lemérem magam...

mell.: 104 cm
derék: 87 cm
csípő: 110 cm
comb: 56 cm - amíg le nem esik az első hó, addig cangával járok suliba...
vádli.: 41 cm

mell.: 104 cm ( brühühü )
derék.: 87 cm
csípőszélesség.: 111 cm (szélesedtem  )
com.: 60 cm
vádli.: 41 cm

Ennyi volna a változás 3 hónap alatt ? nemsok...

Ez most a te méreted he?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: agica_ - 2009. November 11. - 00:52:26
nem kell leszidni... Alakul lassan..... nyugi....

Amúgy szerkesztettem az írásom...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: B1ll4 - 2009. November 11. - 00:54:24
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: fastor - 2009. November 11. - 01:14:02
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: B1ll4 - 2009. November 11. - 01:17:36
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi

Fastor , nekem semmi közöm hozzá , hoy mit csinál , meg leírtam fentebb is , eszem ágában sincs szidni , kivagyok én , hogy bárkinek is szóljak ? Csak ez tényleg brutál sovány , de majd kiigazítanak a srácok ...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: God Vazzeg - 2009. November 11. - 12:12:25
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi

Fastor , nekem semmi közöm hozzá , hoy mit csinál , meg leírtam fentebb is , eszem ágában sincs szidni , kivagyok én , hogy bárkinek is szóljak ? Csak ez tényleg brutál sovány , de majd kiigazítanak a srácok ...

Egyetértek. Ez nagyon karcsú. Ennél sokkal de sokkal jobb is lehetne. Ezt akarja Béla kihozni belőle  /:-)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kovsol - 2009. November 11. - 14:41:30
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi

Fastor , nekem semmi közöm hozzá , hoy mit csinál , meg leírtam fentebb is , eszem ágában sincs szidni , kivagyok én , hogy bárkinek is szóljak ? Csak ez tényleg brutál sovány , de majd kiigazítanak a srácok ...

Egyetértek. Ez nagyon karcsú. Ennél sokkal de sokkal jobb is lehetne. Ezt akarja Béla kihozni belőle  /:-)

mivel nem jár terembe, és csak az a heti pár futás és az 5 perc bicikli maradt az iskoláig csodát nem kell várni szeirntem
és már az akarás se a régi...
én 130ról indultam most 105 vagyok kezdéskor nem mértem magam, de pl mikor 112 voltam és most 105 azt az adatot tudom hasonlítani a hasam -12cm -el lett kisebb szóval úgy érzem jó helyről mennek le a kilók  ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: B1ll4 - 2009. November 11. - 14:43:38
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi

Fastor , nekem semmi közöm hozzá , hoy mit csinál , meg leírtam fentebb is , eszem ágában sincs szidni , kivagyok én , hogy bárkinek is szóljak ? Csak ez tényleg brutál sovány , de majd kiigazítanak a srácok ...

Egyetértek. Ez nagyon karcsú. Ennél sokkal de sokkal jobb is lehetne. Ezt akarja Béla kihozni belőle  /:-)

mivel nem jár terembe, és csak az a heti pár futás és az 5 perc bicikli maradt az iskoláig csodát nem kell várni szeirntem
és már az akarás se a régi...
én 130ról indultam most 105 vagyok kezdéskor nem mértem magam, de pl mikor 112 voltam és most 105 azt az adatot tudom hasonlítani a hasam -12cm -el lett kisebb szóval úgy érzem jó helyről mennek le a kilók  ****:))))))

Nálad látod ment le súlyból valamint -12cm már nem kevés... de a hölgy esetében 0 vagy 1cm-ről beszélünk...
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kovsol - 2009. November 11. - 14:51:18
Lapozz vissza egyet és meglátod , hogy a combon kívül 0 a difi kb ... nem szidlak én , eszem ágában sincs , csak érted 3 hónap alatt valaki már újjászületik !  ;-oo-;
Béla, minek kell beszólni? nem ez a fö prioritása, úgy csinálja, ahogy jólesik, nyilván ,ha nagyobb eredményeket akar, majd szigorít rajta!
szerintem jobb, ha így lassan fogy, mintha gyorsan,aztán beleun az egészbe, és visszaszedi

Fastor , nekem semmi közöm hozzá , hoy mit csinál , meg leírtam fentebb is , eszem ágában sincs szidni , kivagyok én , hogy bárkinek is szóljak ? Csak ez tényleg brutál sovány , de majd kiigazítanak a srácok ...

Egyetértek. Ez nagyon karcsú. Ennél sokkal de sokkal jobb is lehetne. Ezt akarja Béla kihozni belőle  /:-)

mivel nem jár terembe, és csak az a heti pár futás és az 5 perc bicikli maradt az iskoláig csodát nem kell várni szeirntem
és már az akarás se a régi...
én 130ról indultam most 105 vagyok kezdéskor nem mértem magam, de pl mikor 112 voltam és most 105 azt az adatot tudom hasonlítani a hasam -12cm -el lett kisebb szóval úgy érzem jó helyről mennek le a kilók  ****:))))))

Nálad látod ment le súlyból valamint -12cm már nem kevés... de a hölgy esetében 0 vagy 1cm-ről beszélünk...
jó azért a heti 4 súlyzós edés meg a 3-4 kardió talán ér valamit :)
fél éve edzek újra... hát volt egy 3,5-4 év kihagyás kicsit elszaladt a súlyom  ::)
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Grizzly79 - 2009. November 11. - 17:45:19
Tudom senki nem kérdezett, de a Béla-God párossal értek egyet.
Valami nagyon nem volt itt rendben.

Ettől függetlenül, hajrá!  ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: Johnnyx - 2009. November 11. - 20:08:46
Lehet, hogy nem releváns a jelenlegi esetre, amit mondok, de azért had jegyezzem meg, hogy ezek a számok nagyon becsapósak tudnak lenni. Tudom úgy mérni a derekamat pl., hogy 2-3 cm-el kisebb/nagyobb legyen a célnak megfelelően. Szóval lehet, hogy történt változás, amit a számok elfednek. Én azt mondom kedves Ágica, hogy mutass "előtte-utána" képeket  8-}
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kaza - 2009. November 18. - 00:01:49
És még annyit kérdeznék, hogy mi legyen a kajám, hogy étkezzek, mennyit egy nap????
Mert hajlamos vagyok unalmamban enni... Ami mostanában eléggé lecsillapodott... Szerencsére...

jo feherjek
csirke,pulykamell, sovany marha, rak, hal, tonhal konzerv
sovany turo, tojas (ebbol pl 6 tojabol 6 feherje de csak ketto sargaja)
whey izolatum, whey protein

jo szehidrat
barna rizs, rizs, zabpehely, teljes kiorlesu teszta, burgonya, quniona

zoldsegek,
limitalt: borso, sargarepa, paradicsom
kerulendo: kukorica
ezen kivul minden zoldseg szuper

olajok
lenmagolaj, oliva olaj, halolaj, magok, pl dio, madula stb mertekkel

pl
1.zabpehely mikroban fozve 3 perc alatt kesz, bele fahej vagy feherjepor egy kanal ha kesz van
2.2 kanal feherjepor vizzel, tiz szem mandula vagy dio, vitaminok,
3. egy csomag zacskos rizs, roston sult csirke, zoldsegek
4. egy sovany turo vagy kicsi natur joghurt, tehetsz a turoba kics vizet es egy pici kanal bolero port ha uncsi es igy finomabb lesz
5. egz kicsi marek dio
5. edzes pl
6. 2 kanal whey protein
7. tojas feherje meg ket sarga csak, zoldsegek,
8. sovany turo, egy kanal lenmag olaj



Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kaza - 2009. November 18. - 00:07:53
Igen, összeismerkedtem egy másik pasival, aki elfogadott így, ahogy vagyok! Nem futok minden este, de a heti 1-2 alkalom megvan. A kajálást is tartom, nem eszem zsírosat, nem eszem tele magam, nem falok mint eddig. Szerelmes vagyok!  ahogy Kovsol is mondaná :D

Nah de azért lemérem magam...

mell.: 104 cm
derék: 87 cm
csípő: 110 cm
comb: 56 cm - amíg le nem esik az első hó, addig cangával járok suliba...
vádli.: 41 cm

régebbi eredmény
Mell : 108 cm
Derék: 88 cm
csípő : 109
comb: 62 cm
vádli : 42 cm.

Asszem az alakom nem sokat változott! Mellben ami nagyon látványos , meg combban... A mellet lehetett tudni hogy amint alakulok, az is lejjebb megy elég rendesen... De legalább már nem vagyok előre görnyedve a súly miatt. Jó most nem 10 kilós a mellem, de éreztem, hogy húz előre  a súly, ami a hátamat "terhelte". Már szép egyenes háttal tudok közlekedni..... A másik meg ugye a combom... Igen, az az egyetlen látványos "testrész". Igaz, ha anyát nézem példának, akkor ő is felső testre szélesebb, a lábai véknyabbak, hasa van, stb... Én is ilyen vagyok... Felül széles, de azért a derekam keskeny... A csípőm széles (persze szülésnél jól jön majd :)), a fenekem big, a lábam pedig véknyabbak... A vádlim 1 cm-rel lett "kisebb"... A cangázás teszi... Lábban mindig is erősebb voltam, a régi táncos életből legalább ez maradjon meg :D

Nah jó, pofám lapos... Eleget írtam...

A lényeg, hogy nem álltam le, folytatom... Csak nem annyira "erősködve" mint eddig akartam egy pasi miatt...
Puszim küldöm nektek, hamarosan jelentkezem!

Legyetek nagyon jók, jó munkát, meg mittomén... Jah és az estékre szép éjszakákat!!!!!!!!

 ****) {-) <3!

nem tudsz tobbet karidozni?
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: csaba.r - 2009. November 18. - 01:01:24
Én is Billa, God, Grizly, pártját fogom, egy valamit nem ért meg eggyetlen kövér ember sem, méghozzá azt hogy nem más miatt kell diétázni hanem magunk miatt. ˝=/ ˝=/ ˝=/
Van aki elfogadja magát úgy ahogy van? nézzél már magadba ember!!!!!!
Tetszik hogy úgy néznek rád mint egy darab szarra?
Tetszik hogy a discóba mindenki rajtad röhög hogy hogy táncolsz?
Tetszik ahogy az emberek azt nézik hogy hányadik hambit nyomod az arcodba?
Tetszik hogy csak néhány boltba vásárolhatsz magadnak ruhát?
Tetszik hogy lépsz kettőt nyáron és olyan szagod van mint egy görény?

Tatszik a nagy lószart, néz magadba mert szar!
Én átéltem ezeket sőt sokkal rosszabbat!
Lehet most röhögni, lebaszni, megfogadni de ez az igazság.
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: kovsol - 2009. November 18. - 08:53:13
Én is Billa, God, Grizly, pártját fogom, egy valamit nem ért meg eggyetlen kövér ember sem, méghozzá azt hogy nem más miatt kell diétázni hanem magunk miatt. ˝=/ ˝=/ ˝=/
Van aki elfogadja magát úgy ahogy van? nézzél már magadba ember!!!!!!
Tetszik hogy úgy néznek rád mint egy darab szarra?
Tetszik hogy a discóba mindenki rajtad röhög hogy hogy táncolsz?
Tetszik ahogy az emberek azt nézik hogy hányadik hambit nyomod az arcodba?
Tetszik hogy csak néhány boltba vásárolhatsz magadnak ruhát?
Tetszik hogy lépsz kettőt nyáron és olyan szagod van mint egy görény?

Tatszik a nagy lószart, néz magadba mert szar!
Én átéltem ezeket sőt sokkal rosszabbat!
Lehet most röhögni, lebaszni, megfogadni de ez az igazság.
én is így gondolom a dolgot, és ő mint nő nem hiszem el, hogy nem szeretne minél jobban tetszeni a férfiaknak
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: parrre - 2009. November 19. - 23:11:28
Én is Billa, God, Grizly, pártját fogom, egy valamit nem ért meg eggyetlen kövér ember sem, méghozzá azt hogy nem más miatt kell diétázni hanem magunk miatt. ˝=/ ˝=/ ˝=/
Van aki elfogadja magát úgy ahogy van? nézzél már magadba ember!!!!!!
Tetszik hogy úgy néznek rád mint egy darab szarra?
Tetszik hogy a discóba mindenki rajtad röhög hogy hogy táncolsz?
Tetszik ahogy az emberek azt nézik hogy hányadik hambit nyomod az arcodba?
Tetszik hogy csak néhány boltba vásárolhatsz magadnak ruhát?
Tetszik hogy lépsz kettőt nyáron és olyan szagod van mint egy görény?

Tatszik a nagy lószart, néz magadba mert szar!
Én átéltem ezeket sőt sokkal rosszabbat!
Lehet most röhögni, lebaszni, megfogadni de ez az igazság.

Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő   ............   ****:))))))
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: aleb - 2010. Január 03. - 19:25:23
Az biztos,hogy nehéz megoldani,hogy ne legyen egyhangú a diéta,főleg ha nincs tulsok tapasztalata az embernek,mert most kezdi.De az biztos,ha 3 hónapig tudja követni és csak max 2-3-csaló kaja iktatódik be,nomeg megy a kardio-aerob/szerintem hosszabb távon jobb/,akkor biztos,hogy sujbol is,de szembetűnő formai változások látványosan bekövetkeznek.Ugyhogy csak kitartás,már akinek kell,mert a siker garantált,hisz az út már kivan taposva,csak végig kell menni rajta.Bár senki nem mondta,hogy könnyű! =/+'
Cím: Re: Hogyan fogyjak le sikeresen "sztár"diéta nélkül?
Írta: andras123 - 2010. Január 07. - 03:37:24
Sziasztok!

Agica vagyok !
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan is fogyhatnék le sztárdiéta nélkül laza 20 kilót?
Adataim:

Magasságom 168 cm vagyok cipő nélkül.
Testsúlyom ingadozik. Havi előtt felszedek kb 3 kg-ot. Most is ez a helyzet. Reggel voltam 87.5 kg.
Mellbőségem : 108 cm
Derékbőségem : kereken 100 cm
Csípőszélességem : 115 cm. ( széles csípőjű leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
 
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm
Mit tegyek? Hogy tegyem? Hallottam erről a hydroxycut Max nevű zsírégetőről, mennyit edzek mellette? Konditerembe nem járok, mert nem tehetem meg, de van biciklim, fekpadom, egyszerű taposóm. Futni is tudok, ha nagyon muszály, de még a térdem nem bírja. Hosszú sétákra vehető vagyok...
Kérlek ha tudtok segítsetek :(

Szinten De neked csak a Taurin Tabletta es Komoly edzes Nemuszaj Kardio
Egy kicsit megterhelo sulyokkal