0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
és Wolfról mit mond?vagy arról nincs infód?
Aztán mikor egy-egy halálos edzés közepette "véletlenül" csúnyán néztem rá ezt mondta : "I know...Milos az aédis ányád picsáját! Right?"
Idézetet írta: Gabe - 2008. Szeptember 25. - 23:33:50és Wolfról mit mond?vagy arról nincs infód?Mármint hogyhogy mit?BTW majdnem mindenkit "future Mr. Olympia"-nak mond...
Idézetet írta: endre66 - 2008. Szeptember 24. - 16:14:46Bővebben? Ha valami nem állja meg a helyét, abban amit írtam, szólj, ez csak egy észrevétel volt. Nem én edzettem vele hetekig. mod: Milosnak vannak beszólásai, pl a 10-es (Hungry...) epizódnál lejjebb veszi a súlyt a combhajlítón Wolfnak, és azt mondja, hogy bocs, a feleségem használta előtted... Aztán volt hogy magyarul számolt nekem 1-10-ig széria közben. Vagy éppen kiabálta a fülembe az ellenfelek neveit, vagy azt hogy "Mr. Olympia stage"...nagyon motiváló tudott lenni!Aztán mikor egy-egy halálos edzés közepette "véletlenül" csúnyán néztem rá ezt mondta : "I know...Milos az aédis ányád picsáját! Right?"
Bővebben? Ha valami nem állja meg a helyét, abban amit írtam, szólj, ez csak egy észrevétel volt. Nem én edzettem vele hetekig. mod: Milosnak vannak beszólásai, pl a 10-es (Hungry...) epizódnál lejjebb veszi a súlyt a combhajlítón Wolfnak, és azt mondja, hogy bocs, a feleségem használta előtted...
több ilyen storít kérünk, ezek nagyon jók