2024. Május 24. - 00:08:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HELP DESK  (Megtekintve 777740 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Február 13. - 18:47:01
Válasz #780
Nem elérhető

ashtrax


Sziasztok!
EFIT!Emax mennyibe kerül?Magyar leírás fennvan még vhol?Lurdyban is megtudnám venni,vagy csak rendeléssel?THX


ALRI ERGOMAX LMG
TISZTA IZOMTÖMEG NÖVELŐ


A lehető legegyszerűbben fogok fogalmazni: az ErgoMax LMG (Lean Mass Generator azaz tiszta izomtömeg-növelő) jelenleg a legálisan, recept nélkül kapható legerősebb anabolikus vegyület, és kizárólag az Anabolik Xtreme-ben található meg. Ami pedig még ennél is szebbé teszi a dolgot, az az, hogy teljesen természetes! Az ErgoMax LMG tartalmazza az egyedülálló Pherobolix-ot, egy szabadalmazott anabolikus ferom keveréket, ami gyors, tiszta és hatékony eredményeket hoz.

Az ErgoMax LMG nem okoz gynecomastiát (nőies mellmegnagyobbodást) és nincs más nemkívánatos mellékhatása sem, mint a korábban használt, mára illegálissá vált vegyületeknek. Mire vársz? Ez nem valami pacsmag miosztatin gátló, amire egy csomót rákölthetsz, aztán fél év után kiderül, hogy semmit sem ér, és nem is valami HMB termék vagy Boron.

Összeestek az izmaid, vagy visszaesett a teljesítményed a proszteroid tilalom óta?

Most, hogy a proszteroidok és prohormonok birtoklása kemény pénzbüntetést illetve elzárást vonhat maga után, a teljesítménysportokat űzők és az "izomemberek" fejlődése már csak árnyéka valamikori önmagának. Az igazság az, hogy a sportolók manapság már nem tudnak olyan izomgyarapodást elérni, mint valaha az anabolikus termékekkel, anélkül, hogy kockára tennék szabadságukat.

Ó, azok a legalitásban töltött évek...

Az egyik kedvenc proszteroidomat a táplálék-kiegészítőkkel élők csak MOHN-nak nevezték. A tudományosan képzett srácok pedig kémiai nevén 17aa-4-hidroxinandrolonnak nevezték. Mi itt az ALRI-nál valamikor - még legálisan - ezt a fantasztikus anabolikumot szájon át beszedhető formában Var néven árultuk, sokan pedig talán Oxanavar néven emlékeznek rá nagy szeretettel, ugyanis testvércégünk a HM Gear ilyen néven forgalmazta. És miért is ne rajongtunk volna érte? Egy milligrammja ugyanolyan hatékony volt, mint egy milligramm receptre kapható oxandrolon (kereskedelmi nevén Anavar), viszont mindenki tudta, hogy alig van valami mellékhatása!

Hogy mennyire nagyszerű volt ez a szer, elég, ha vetünk egy pillantást a következő számokra: a legtöbb vizsgálat szerint a MOHN 250-300%-kal anabolikusabb volt mint az oxandrolon, és 1300%-kal anabolikusabb mint a tesztoszteron! Természetesen ez a valóságban azt jelentette, hogy a tiszta izomtömeg-növekedés és erőnövekedés kb. ugyanolyan volt, mint az oxandrolont használó sportolók esetében, milligrammonként... ami elég komoly eredmény! És természetesen a fenti számok még jobban érzékeltetik, hogy milyen hatásra számíthatunk ergogén szempontból más anabolikus vegyületekhez képest.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám Neked, hogy ezt az anabolikus szintet ma is el tudod érni anélkül, hogy kockáztatnád, hogy egy időre egy 2 méterszer 3 méteres területen kelljen vakációznod valami kivarrt taplóval? Nem viccelek: TELJESEN LEGÁLISAN!

És ahhoz mit szólnál, ha azt mondanám Neked, ugyanezen kutatások kimutatták, hogy létezik egy vegyület, ami 1200%-kal anabolikusabb, mint a metiltesztoszteron? (Ami már eleve sokkal anabolikusabb, mint a hagyományos tesztoszteron). Igen, pontosan tizenkétszer jobb! Szóval, ez a vegyület több mint 250%-kal anabolikusabb, mint az oxandrolon. Nem mondom, hogy szteroidszerű hatása van, már csak azért sem, mert egy reklámban ilyet leírni törvénybe ütköző. De ami tény az tény, ráadásul itt kutatás is igazolja ezeket a tényeket! Az hogy anabolikus azt jelenti, hogy fehérjeszintézis jön létre és növekedik a tiszta izomtömeg. Ennyi, semmi több!

ErgoMax LMG... és újraindul a növekedés!

A lehető legegyszerűbben fogok fogalmazni: az ErgoMax LMG (Lean Mass Generator azaz tiszta izomtömeg-növelő) jelenleg a legálisan, recept nélkül kapható legerősebb anabolikus vegyület, és kizárólag az Applied Lifescience Research Industries forgalmazza. Ami pedig még ennél is szebbé teszi a dolgot, az az, hogy teljesen természetes! Mindig fogyasztunk ilyet akkor is, amikor sztéket vagy hamburgert eszünk... bár ezekből legalább egy tehénnyit vagy egy elefántnyit kellene megennünk naponta ahhoz, hogy annyit bevigyünk ebből az anyagból, amennyi egy kapszulában megtalálható! Igen, tudom, hogy jól hangzik, mint ahogy az összes reklám jól hangzik. Hogy miért kell, mégis elhinned?

Olvasd tovább, és egy perc alatt megtudod, mit mondtak a kutatásban résztvevő személyek erről a szabadalmazott készítményről.

Tim
Rice

* 2001 Battle of Champions 1. helyezés középsúlyban a kezdők kategóriájában
* 2001 Battle of Champions 4. helyezés középsúlyban az összesítésben
* 2003 Mike Francois Classic 1. helyezés férfi középsúly Class kategóriában
* 2004 IFBB Észak-Amerikai Bajnokság 2. helyezés férfi középsúlyban Class kategóriába 2004. Ohio Állami Testépítő Bajnokság 2. helyezés középsúly Class kategória
" Már több mint 4 éve versenyzek, és rengeteg táplálék-kiegészítőt kipróbáltam. Semmi nem segített annyit, mint Author L. Rea tanácsai és az ő termékei: a Chizeled és az IMPACT. Mindkettő segített, hogy szálkásabb és erősebb legyek úgy, hogy közben az izmaim is nőjenek. Most a versenyidőszakon kívül is a tiszta izomtömegem gyarpodik az új, titkos ALRI termék, az ErgoMax LMG (Lean Mass Generator azaz tiszta izomtömeg-növelő) segítségével. Köszönöm edzőmnek a segítséget és azt, hogy olyan termékeket fejleszt ki, amik valóban hatékonyak!"

Leon Jesmanowicz
website: www.sbbody.com
Versenyidőszakon kívül 130 kg
Versenysúly 105-115 kg

* 2002 Orange County Classic Teens: 4. helyezés
* 2002 Cal State Teens: 3. helyezés
* 2003 Western Collegiate Bajnokség Kezdő Nehézsúlyban: 3. helyezés
* 2003 Los Angelesi Bajnokség Kezdő Nehézsúlyban: 6. helyezés
* 2004 Tournament of Champions Összesített Nehézsúlyban: 6. helyezés
* Kezdő Nehézsúlyban: 3. helyezés
* 2004 San Franciscoi Bajnokság Összesített Szupernehézsúlyban: 2. helyezés
* Kezdő nehézsúlyban: 4. helyezés
* 2004 Border States Kezdő Nehézsúlyban: 1. helyezés

"Tíz kiló tiszta izmot pakoltam fel magamra az alatt a 8 hét alatt, amíg ezt az új, fantasztikus ALRI terméket, az ErgoMax LMG-t szedtem. Soha nem gondoltam, hogy egy táplálék-kiegészítő ilyen dolgokra képes, egészen mostanáig. Én vagyok az élő példa! Köszönöm edzőmnek! A kemény munkának és a nagyszerű termékeknek köszönhetően egyre feljebb küzdöm magam a testépítő ranglétrán!"

Ezekért az ajánlásokért nem kellett fizetnünk, a sportolók egyszerűen csak saját tapasztalataikról számoltak be. Ezek valódi emberek, mint Te, akik valódi termékeket és valódi eredményeket akarnak! Már maguk a termék kifejlesztésekor végzett kísérletek azt mutatták, hogy ennek a terméknek hihetetlen izomregeneráló hatása van, a mellékhatásként pedig rendkívüli tiszta izomtömeg-növekedést eredményezett a kísérletben résztvevő összes személynél... miközben nem is szteroid!

Gondolj bele...

* *12-szer anabolikusabb, mint az illegális anabolikus szteroid, a metiltesztoszteron.
* *Csökkenti a regenerációs időt.
* *Növeli az erődet.
* *Gátolja a kortizolt.
* *Csökkenti a zsírlerakódást a szervezetedben.
* *Növeli a nemi vágyat.

A keményen edző sportolók számára ez a következőket jelenti: több izom, kevesebb zsír, jobb erezettség és jobb szex. Ráadásul mindez legálisan! Hát lehet nem szeretni ezt a cuccot?

U.I.: Nem felejtettem el mondani, hogy nincs semmi olyan nemkívánt mellékhatása, mint gynecomastia meg egyebek, amik a mára illegálisnak számító szerek esetében gyakran problémát jelentettek? Mire vársz? Ez nem valami pacsmag miosztatin gátló, amire egy csomót rákölthetsz, aztán fél év után kiderül, hogy semmit sem ér, és nem is valami HMB termék vagy Boron.

A dolog teljesen egyszerű: szedd 6-8 héten keresztül a szokásos kemény edzés és valami normál étrend mellett, és a fejlődést szabad szemmel is jól látható lesz; erről már több százan meg is győződtek.

ErgoMax LMG a tökéletes tiszta izomtömeg-növelő csak az ALRI-tól.

Figyelmeztetés: e termék hatóanyagának használatát a WADA és sportszövetségek tilthatják! Ne használja, ha olyan sportszövetség sportolója, amely tiltja ezt a hatóanyagot!

 
Ajánlott Fogyasztás:
Naponta 2x1 kapszula étkezés közben. Maximum 8 hétig szedd folyamatosan a terméket.

Tápérték
Ajánlott adagolás: 1 kapszula (10mg)
Kiszerelés: 60 kapszula
Mennyiség adagonként Napi bevitel %-a
Pherobolix (Unique proprietary pheromone matrix with 17-methyl-delta 2-etioallocholane) 10mg **
*A napi adag százaléka 2000 kalóriás étrendre lett kiszámolva.
** Napi érték nincs kiszámítva.
Ezt a terméket csak táplálék-kiegészítőként használja. Ne használja súlycsökkentésre.
Összetevők: zselatin, Mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, módosított kukoricaliszt, kovasav

2008. Február 13. - 20:08:28
Válasz #781
Nem elérhető

Kola


Efit! mi a véleményed a SARM-Xel kapcsolatban??? szted bevállalhatja egy 17 éves srác mellékhatások nélkül???

kell-e óvintézkedéseket tenni??? ;-oo-; :-oD
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. Február 14. - 08:20:52
Válasz #782
Nem elérhető

Lalika85


ALRI ERGOMAX LMG
TISZTA IZOMTÖMEG NÖVELŐ


Komoly kis leírás  Łł=
Kedvet kap az ember hozzá!!!

Beszerezhető még???
(Mindegyikről ezt írják......ez a legjobb stb...)  Honnan tudja az egyszerű vásárló,hogy mit vegyen???
Én még mindig nem tudtam dönteni............ Vacilálok folyamatosan.  Mi az ami a legjobb lenne számomra  ????...

Hát nem tudom.... :-\    Mindenről csak a jó dolgokat olvasni.......de a reklámok között tisztán látni   ????... az nem megy.

Ergomax? Hemogex?     @-o     Na meg a többi....

(az alap dolgok adottak,de hogy mi legyen az extra? azt nem tudom eldönteni)
A mostani stackekre nincs most keret  :-[  Max 40000ft van rá.
De valamivel jó lenne beindítani mégjobban az amúgy is jó fejlődést. 
EFITMESTER!   TE vagy a profi.

Már sokmindent ajánlottél,eddig is.
Hiába próbálok többet megtudni a dolgokról,nem megy....elveszek az infók között.
Ezekt a termékeket,nem értem már...  (a dobozokon,ha fehérjét veszek,megnézem az összetételt meg ilyesmi,aztán utána olvasok és könnyű a választás.
Nem a marketing szöveget nézem,már többnyire.

A tömegnövelőkkel is így van. Maltodextrin,dextróz,meg ilyesmi még érthető!!!

De a (3b,5a,6a,25R)-Spirostan-3,6-diol,3,4-divanillyitetrahydrofuran, 6,7,-dyhydroxybergamottin, Bioperine    szövegeket sosem fogom megfejteni!!

ÁR ÉRTÉK ARÁNYBAN, mi az ami a legjobban tudna hatni,jó alapkiegészítőkkel amik adottak és jó táplálkozással????
Minőségi Tömegnövelés a cél!!!

Segíts a döntésben légyszives,mert már túlbonyolítóm ezt az egészet megint  ˝=/ ˝=/ ˝=/
Köszönöm a válaszod.
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Február 14. - 11:00:08
Válasz #783
Nem elérhető

Gabore


Sziasztok!
Köszi a leírást ashtrax!Hétfőn meg is vettem az emax-ot.Te hogy állsz vele?Nekem ez lesz a 3.napom,hogy szedem és ha minden jól megy tovább szerintem veri a naposim-t,mert szárazon hozza ugyan azt a TÖMEGET és remélhetőleg kevésbé káros,de egy jó utókúra mindent megold ;) Sajnos egy 1heti pihentetés után is tartó könyökfájdalom keresztbe tesz a kőkemény edzéseimnek,de mindent beleadva szenvedek O0

Zsolt!!Szerintem felejtsd el a sarm-x-et(nekem csak meglökte a tesztoszteronom egy kicsit,de az én koromban...) és ha még van rá lehetőséged szerezd be az emaxot(12500Ft)!!!

2008. Február 14. - 11:18:30
Válasz #784
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Efit! mi a véleményed a SARM-Xel kapcsolatban??? szted bevállalhatja egy 17 éves srác mellékhatások nélkül???

kell-e óvintézkedéseket tenni??? ;-oo-; :-oD

Nézd Zoli, sok mindent bevállalnak 17 éves gyerekek és sokan meg is usszák mindenféle nagyobb baj nélkül(legalábbis láthatóan). Nem én leszek az, aki rábeszél itt fiatal embereket olyan kiegészítőkre, amire rá van írva korhatár, még akkor sem, ha esetleg nem árthat.
Mellesleg sok "gyerek" 17 évesen sokkal sokkal erősebb anyagokat bevisz, mint a SARM-X. Van akinek árt és van aki megússza.

17 évesen én a helyedben maradnék a nagymennyiségű tömegnövelőnél, kajánál és a jó edzéseknél. Aztán hamarosan 18 éves leszel és felelősséget vállalhatsz a saját döntéseidért.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 11:20:12
Válasz #785
Nem elérhető

miki_nrg


Most honnan szedtétek ezt a cuccot?
Mert Ashtrax ugy kezdi hogy Alri aztán meg a leírásban úgy van hogy csak az Anabolic Extreme-ben található meg!
Megnéztem az Extremefit katalógusában és semelyiknél nincs ez az Ergomax!

2008. Február 14. - 11:21:12
Válasz #786
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Lalika,

Az Ergomax-ot még véletlenül se tedd a hemogex mellé. Az ErgomaxLMG 1000-szer potensebb szer és teljesen mást csinál.

Meg kell tanulnod kiigazodni az adatok között és döntéseket hozni a saját magad számára. Javasolva már sokminden volt...

Nincs egy jó termék. Rengeteg jó termék van. Ha az egy legjobbat keresed akkor rossz úton jársz.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 11:23:38
Válasz #787
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Most honnan szedtétek ezt a cuccot?
Mert Ashtrax ugy kezdi hogy Alri aztán meg a leírásban úgy van hogy csak az Anabolic Extreme-ben található meg!
Megnéztem az Extremefit katalógusában és semelyiknél nincs ez az Ergomax!

Mert már több mint másfél éve befejezték a gyártását az EmaxLMG-nek(de van keresés gomb itt a fórumon és ha beírod a termék nevét, akkor találsz olyan témát, amiben már ezeket kitárgyaltuk régen.) Az ALRI és az AX két egymáshoz közelálló cég volt akkoriban.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 11:30:21
Válasz #788
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Üdv Master O0!

Villámkérdés: Érdemes az MHP: A-Bomb-ja (+Anadrox+Endorush) mellett a Leukic-ot napi 2 adaggal szedni, vagy maradjak a napi 1 adagnál? Szerintem elég a napi 1, de ha Te mást mondasz, lehet hogy megfontolom...

Thanks >:D!!!

Szerintem 1 adag Leukic elég ebben a stackben.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 11:31:28
Válasz #789
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Efitmaster!
Az lenne a kérdésem.hogy 5.napja szedem a superdrolng-t de ügy nézki,hogy összeszedtem egy torok gyuszit,lázam eggyenlőre nincs -tehát mehet tovább a superdrol vagy pihentessem mig elmúlik a a gyulladás? ?:-/
ui: a vizit dijjat majd utalom a számládra ;D

Amíg beteg vagy nem érdemes szedni a Superdrol-t.

Mi még nem vezettük be a vizitdíjat. Majd szavazunk itt a fórumon róla... :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 11:35:04
Válasz #790
Nem elérhető

miki_nrg


Most honnan szedtétek ezt a cuccot?
Mert Ashtrax ugy kezdi hogy Alri aztán meg a leírásban úgy van hogy csak az Anabolic Extreme-ben található meg!
Megnéztem az Extremefit katalógusában és semelyiknél nincs ez az Ergomax!

Mert már több másfél éve befejezték a gyártását az EmaxLMG-nek(de van keresés gomb itt a fórumon és ha beírod a termék nevét, akkor találsz olyan témát, amiben már ezeket kitárgyaltuk régen.) Az ALRI és az AX két egymáshoz közelálló cég volt akkoriban.

Ja bocs akkor én értelmeztem rosszul, azthittem hogy ez ujj termék lesz!

2008. Február 14. - 11:39:50
Válasz #791
Nem elérhető

Lalika85


Sajnos már lekéstünk,arról hogy vegyünk még???

Nincs valami rejtett tartalék???
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2008. Február 14. - 12:37:28
Válasz #792
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Kérem az illetékesek segítsenek kideríteni a Muscle Milk valamint Syntha 6 tejcukortartalmát. Tejcukorérzékenynek menne a dolog.

A Muscle Milk puding milyen,mit takar,milyen ízű?

Előre is köszönöm!

2008. Február 14. - 13:16:30
Válasz #793
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Kérem az illetékesek segítsenek kideríteni a Muscle Milk valamint Syntha 6 tejcukortartalmát. Tejcukorérzékenynek menne a dolog.

A Muscle Milk puding milyen,mit takar,milyen ízű?

Előre is köszönöm!

Az általunk forgalmazott összes gyártó figyel a laktózérzékenységre, mivel amerikában ez jóval nagyobb probléma, mint itt Európa ezen részén. A Syntha6 leírásában benne is van, hogy nagyon alacsony a laktóztartalma, de nem tévednék sokat ha azt mondanám, hogy az összes fehérje, ami nálunk van, alkalmas tejcukorérzékenyeknek.(ON 100%Whey, Elite Whey, Dymatize ISO100, stb...stb)

A MuscleMilk puding nagyon finom és kitünő az összetétele.(Steve a nagy puding fan, kérdezd meg tőle is. :D)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Február 14. - 13:23:22
Válasz #794
Nem elérhető

hopika


Én is beléptem a Musclemilk fanok táborába(ennek ellenére most egy On-t hozattam a nyiregyházi Extremefit-ből,mivel mindenki dícsérte a Rocky Road-ot-így ki kell próbálnom)!
Nem is hasonlít a MM az eddig fogyasztott fehérjék közül semmire-be tudnám vágni az egész dobozzal eccerre-annyira YO!!! :-oD
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!