Sziasztok!
Akkor kezdjük ez első 4hét tátkiegjeivel!
Véleményem szerint az alap a jó vitaminellátás, mivel a vitaminok a szervezet karmesterei. Nélkülük az anyagcsere nem műkődik megfelelően, ezért fontosságuk nagyobb mint gondolnátok. Az MHP ACTIVITE multivitaminja nekem bevált, meggyőzött a hatásosságáról. Természetesen 4000mg C vitaminnal megfejelem, hiszen az a legfontosabb antioxidáns!
A Fehérjékből épül fel az izom, tehát a legjobb építőanyag kell ami a világ legerősebb fehérjepora a Nitro-Tech.
Nemcsak kiválló minőségü, de a fehérjepeptidek izomsejtbejutását is segíti.
A kreatinos sejttérfogatnövelő Cell-Tech volt. Fontos a sejt mérete, mert minél nagyobb, annál erősebb, energikusabb(több tápanyegot raktároz). Érezhetően hatott az inzulinszintemre, és segitett be-visszaépíteni mindent. Pár nappal az első használat után kerekebb lettem!
A Mss-fx gondoskodott az anabolikus állapotomról, valóban felébresztette az Alfa hímet. Erősebb és agresszívebb lettem edzés közben, kicsattantam a tesztoszterontól.
Az ANADROX-al már készültem tavasszal, kiválló kettős hatású szer, benne a zsírégetés és a az értágítás szinergistán erősíti egymás hatékonyságát. Felpörgette az anyagcserémet és az ereimet is élőhozta.
Az eszenciális zsírsavak is fontos részei a diétámnak. A halolaj, és a lenmagolaj számos kiválló elettani hatással van, szervezetünkre(pl: kardióvaszkuláris vagyis szív érrendszerre, izületeink jó működésére.
Hamarosan jön a kajázásom leirása!
Addig egy kép előlegben a 4. hétről!