2024. Június 16. - 16:24:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Humor  (Megtekintve 1041101 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2009. Június 01. - 17:44:56
Válasz #3285
Nem elérhető

H. Laci


http://www.vatera.hu/tejsavo_feherje_ultraszurt_148227812.html

"Földieim" árulják. Csongrádiak! Ááááááááááááááááááááá!  @-o !+"%

Bazz teli van ilyen kemény srácokkal az én egykori városom. Vigyázni micsinász!

http://www.youtube.com/watch?v=59Ei9ophKlg


Figyelem a klipp jelentős része édesanyámék háza előtt készült. Csak erős idegzetűeknek!

 !+"% !+"% !+"% !+"%

2009. Június 01. - 18:01:39
Válasz #3286
Nem elérhető

Cressler


http://www.vatera.hu/tejsavo_feherje_ultraszurt_148227812.html

"Földieim" árulják. Csongrádiak! Ááááááááááááááááááááá!  @-o !+"%

Bazz teli van ilyen kemény srácokkal az én egykori városom. Vigyázni micsinász!

http://www.youtube.com/watch?v=59Ei9ophKlg


Figyelem a klipp jelentős része édesanyámék háza előtt készült. Csak erős idegzetűeknek!
szóval te vagy a menedzserük  8-}
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Június 01. - 21:16:39
Válasz #3287
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Június 01. - 22:22:44
Válasz #3288

SheHulk

Vendég
http://www.youtube.com/watch?v=_hlXBsbl4KE
Baszkiderégi... És milyen jó....
Jajjjj.....2 20nál jön a fájás...

2009. Június 01. - 23:52:36
Válasz #3289
Nem elérhető

God Vazzeg


IQ teszt:

1. Ön

a. igen
b. nem


2. Szereti -e hogyha ... ?

a. nem
b. igen
c. nemigen


3. Biztos-e benne, hogy?

a. hogy?
b. hogy mi?
c. Hogyne


4. Ez az utolsó kérdés?

a. igen
b. nem
c. a helyes válasz a 'b'


5. Ha öt tehén fél óra alatt 57621 füvet harap le, akkor 57621 füvet
öt tehén hány fél óra alatt harap le?


a. egy
b. nem egy
c. hülye vagyok, nem tudom


6. A macska legfőbb ismérve:


a. van
b. mindig lábbal lefelé áll
c. hét élete van. Mégis megbotlik


8. Melyik a kakukktojás?

a. tyúktojás
b. Kinder tojás
c. Tükörtojás
d. Kakukktojás
e. Datolyás


9. Benjamin lükébb, mint Zakariás. Zakariás éppoly gyagya, mint
Teofil. Zénó tök zokni Taksonyhoz képest. Taksony totál hülye.
Teofil és Zénó együtt dilisebb, mint Zakariás. Viszont Benjámin egyedül is hót dinka.
Ki a legagyalágyultabb a társaságban?


10. Mi a különbség a krokodil?

11. Melyik értelmes üzbég szót lehet kirakni az alábbi betűkből?

ÜÚCIJÖCUXZ


12. Egészítse ki:

A spenót az a bokszkesztyű számára, mint a tintahal a ... számára.


13. Karikázza be az x-et!

X


14. Most ikszelje be a karikát!

O


15. Mi az a REM fázis?

16. Akar-e belöle?

17. És ha nem, hányat nem?

18. Janinak 10 sütije van. Négyen jönnek vendégségbe. Józsi erősebb,
mint Csaba, János gyorsabban fut, mint Géza, viszont Janinak kék
szeme van, és csak Peti szemüveges. Hány süti jut Gézának?

19. Honnan korlátos a banán görbületi jellege?

a. felülről
b. alulról
c. görbül a banán?


20. Szereti-e Janó Évát, mint kacsa a nokedlit?

a. jobban
b. csakúgy, mint
c. hátha nem is

21. Vegyen elő zsírkrétát és itatóspapírt!

22. Elteheti.


23. Saját értékelése szerint milyen az ÍKÚJA?

a. jó
b. kiváló
c. hál'istennek negatív!

 ****:)))

2009. Június 02. - 00:15:26
Válasz #3290
Nem elérhető

Cressler


juj @-o
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Június 04. - 08:33:58
Válasz #3291

Torony

Vendég
Köszönet a modorosblognak, sírva röhögtem!

Modoros nőtípusok - Az ősanya2009.06.03. 12:50 nosferato
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet önnönmagukon manifesztálódni, hogy ezzel erősítsék férjük-urukkal való összetartozásukat, nehogy elmarja mellőlük valami vérmes kis picsa. Hiszen a mai világban nehéz már olyan gavallért találni, aki még tud udvarolni.

Definíció

Az ősanyák azok a családcentrikus nők, akiket nem a papamacihoz való ragaszkodás, hanem a szüléssel együtt járó hormonháztartás-változás billent át visszafordíthatatlanul egy furcsa állapotba, ahonnan évekkel a szülés után sem térnek vissza. Kicsit olyanok, mint amikor ufóinvázió van az eldugott amerikai kisvárosban, és a lakók azon része, aki még embernek látszik, de már ufó, felismeri a többi ufót a tejbárban meg a szatócsboltban, és odabiccent nekik, hogy tudja ám, hogy ufók. Vagy hogy ősanyák. Félreértés ne essék, engem is anya szült, de ahogy a legtöbbünk esetében: ő nem őrült bele.

Önképzés és mások oktatása

Az ősanya áldott állapotának első perceiben már alternatív szülési lehetőségek után kutat. Ő tudja magáról, hogy jobban szül, de kell, hogy mások is lássák. Ahogy a hormonok elöntik, leáll a hajfestéssel, visszatér a természethez, illetve Természet Anyához, hiszen rövidesen névrokonok lesznek. Rádöbben, hogy az élet értelme a szaporodás (tehát véletlenül sem a feltétele, hanem az értelme). Az első gyermekáldás alkalmával természetesen lányt szül, pontosabban egy kis ősanyát. Csak minden 2n-edik szülés alkalmával tud fiút.

A születendő csöppség részére azonnal nevek után kutat. Ha a természetbe vonulás előtt legalább felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezett, akkor Excelben szűri le előbb a kereszténység előtt is létező magyar neveket, hiszen magyarok vagyunk, vagy nem? Esetleg melléjük veszi a Conan a barbár bármelyik epizódjában felbukkanó női szereplők neveit, majd ezeket az utolsó 5 év névadási adatai alapján növekvő sorrendbe rendezi. A legritkábbat, ami leginkább egy indonéz sziget vagy egy gyógyszer (jó esetben kúp) nevéhez hasonlít, kiválasztja, a listán szereplő következő három nevet pedig megjegyzi, hogy majd más anyukáknak ajánlhassa.

Ajánlja. Te sem akarhatod, hogy összetévesszék a gyereket kezdetű érvelését önmagával kicsit vitatkozva azzal zárja, hogy ilyen különleges névvel viszont fontos az első benyomás. Amelyet természetesen a megfelelő nevelés garantál, ehhez terhességének ötödik hetére beszerez a világon minden tudást, és a fennmaradó 35 hetet ennek továbbadásával tölti. Megtudhatod tőle, hogy a második trimeszterben csak piros ételeket szabad enni, a talpad idegvégződésein át minden fontos szerved elérhető, de ő mondjuk a fülcimpádon keresztül is tudja, ha akarod, megmutatja. (Nem akarod. Megmutatja.) Közben folytatja, nem jó, ha csuklasz, minden csuklásnál lecsöppen egy vér a szívedről, rá a gyerekre, vagy mittudomén hová. Alul már nem esik ki, azt biztos. Nem kedvelik a biológiai megközelítést, magát a „terhes” szót sem, hiszen a gyermek nem teher, hanem Isten ajándéka. Az állatorvosi megközelítést sem kedvelik, azaz a vemhesség, ellés és tőgy kifejezéseket ne használjátok a közelükben, illetlenség.

Szóhasználat és kényes témák

A „gyerek” szót soha többé nem mondják ki. SOHA. Csak azt, hogy gyerMek. Minden olyan szót előnyben részesítenek, amelybe ezt bele lehet magasztoskodni: kismedence helyett gyermekmedence. Játszótér helyett gyermekjátszótér. Gyakorlatilag minden óvintézkedést megtesznek a szóhasználat tekintetében arra az esetre, ha urambocsá' a kisjézust szülnék meg, hogy utána ne érhesse szó a ház elejét, amiért nem viseltettek kellő tisztelettel iránta.

Habár egy részüktől korábban maximum azt tudtad meg, hogy ők ugyan nem szopnak*, mert az közönséges és megalázó, ahogy gömbölyödnek, egyre többet hallod, hogy mennyire jó Vincével, most kipróbálták hason is, csak előtte díszpárnákból ki kellett zsaluzni egy inverz terhes nő alakú öntőformát. Sokkal nagyobbakat élvez, és kipróbálták a popószexet is, hátha így rugalmasabb lesz az altája, és ezzel elkerülik a gátszakadást. (Nem kerülik el.)

Legitimációt érez arra, hogy a korábban szűk barátnői társaságban kitárgyalt témákat akár szülei, nagyszülei, és főleg vadidegen, életük hátralévő részében eredetileg még néhány alkalommal kúrni tervező férfiak társaságában hüvelyi higiéniáról, irrigációról, placentáról, nyákdugóról beszéljen, esetleg mutatja is, hogy mindezek nagyjából hol találhatók – amit elnézek, férfitársaim évszázados nyilvános faszigazgatásainak büntetését a kollektivitás szellemében vállalom.

(*: faszt)

Szülés és vonzatai

Na érjünk el oda, hogy megellik. Eljő az evangélium ideje, kijön a kis Sándor (végül ezt választotta, mert női névben különleges). Hónapokig tartó vívódás ér ezzel a végéhez, melyben először az otthon szülés, aztán a fürdőkádba szülés, majd az otthoni fürdőkádba szülés merült fel lehetőségként. A védőnő kiguglizása után kiderült, hogy vannak bábák is, majd dúlák következtek, végül 1-2 katmandui sámán. A megfelelő weboldalak magyarra fordíttatása után felmerült a vízbe szülés mellett a szentelt vízbe, vagy egyenesen Isten ölébe szülés, vagy egyből diplomaátvevő talárba, igazgatói karosszékbe beleszülés, az jó ómen.

Az ősanyák nem tudják előre, de én igen, hogy végül mégis csak a kórházi szülés mellett maradnak, hiszen ez TB-re ingyen jár, nem azért fizetek ennyi adót, hogy másra költsék (közös teherviselés és közjószág teljes meg nem értése). Természetesen itt két beikszelhető extra marad, az egyik az apás szülés (amit ő papás szülésnek hív), a másik a videokamerázás. Ezt beikszeli. Sándor születése után a gerlepár egymást már csak anyának és apának hívja, amelyre való rászokás egy esetleges (és szomorú) gyerMekhalál esetén nem fogja megkönnyíteni együtt maradásukat.

Innentől kezdve a piros ételt kell enni jellegű tézisek új sora jön, de immáron a gyermekre vonatkoztatva. A társaságban eddig kellemetlenül forgatott szex témát (hiszen többé jóformán nem szexel) felváltja a szoptatás. Nagyon bedagadtak a bimbóim, az egyik kicsit ki is sebesedett (WTF!). Ide tartozna az is, hogy nehezen jön a tejem, valamint az ehhez kapcsolódó üvegfúvási műremekek bemutatása, DE ez nem kerül szóba, hiszen az ősanyának mindig van teje. Természetesen jut apának és anyának is belőle. Sándor hagy. Isszák, mert ez természetes, nem találnak ebben semmi kivetnivalót. Egy mondat közepén előkapja az egyik mellét, amelyen a diszkréció jegyében falatnyi kis mellbimbóját figyelmességből 14 centi átmérőjű zalahús vagy parizer takarja. Nem csoda, hogy a gyerek mellészopik. Mindezt a korábban említett félidegen férfiak és nagyszülők társaságában.

Szembesíti az elbotlott anyákat

A vendéganyukák, akik egyenként és együtt is több gyereket neveltek fel és járattak egyetemre, itt megtudhatják, hogy mindent az elejétől fogva teljesen rosszul csináltak. És minden rendben a gyerekkel? – kérdezi, mert az ő tudása és jósnője számításai szerint már életben sem kéne lennie annak, aki előbb tudott beszélni, mint úszni, első három évében nem vitték fel 6000 méterre és nem lakott legalább egy hetet egy kőszáli sas fészkében. A rossz anyukák nem jól reszelték/darálták le a zöldséget, és eleve nem jó zöldséget, így nem indul meg a fogzás, az ínyzés, és egyéb, korábban felelőtlenül gusztusosnak vélt testrészek fejlődése. A gyermeknek értelemszerűen fogacskája, hajacskája van, meg kakikája, pisikéje. A bébikre ez nem vonatkozik, a gyerekek szara a bilikorszak alatt a legbüdösebb, ezt és kizárólag ezt nevezi a magyar nyelv „kakának”, á-val a végén. Pólyások és kamaszok csak simán szarnak.

Az ősanyának ez ügyben „csupán” a pelenkákkal szemben van averziója. No nincs szó ápolatlanságról, a társadalmi együttélés szabályait betartja, csak ő a szükséglet-kommunikáció híve: ő ugyan nem pelenkázza. Majd látja a gyereken, ha kell neki. Olyankor felkapja, és kiviszi a teraszra és eltartja messzire. Egy erről szóló dokumentumfilm néhány jelenete alatt 3x szart a parkettára ugyanaz a gyerek, tehát még kicsit under construction ez az évezredes módszer. De majd elkészül! A demokrácia sem tökéletes, csak annál jobbat még nem találtak ki. Ugyanezek az anyukák legalább 3, de – a józanész határain belül – maximum 27 éves korukig szoptatják mindhárom gyereküket.

Viselkedése falkában

Az ősanya ismer más ősanyákat, és alig várja, hogy most, hogy túl van a szülésen, megnézzék együtt az arról készült videóját. Jól láthatjátok, ahogy Sándor kijön a vaginámon kezdetű narrációja 80 perces, mely reklám nélkül megilleti, hiszen ő is végignézi minden hónapban a többiekét. Együtt megállíthatatlanok. Baba-mamával kezdődő kifejezéseket találnak ki, de nem olyanokat, mint a jóga (jógázik a másfél éves gyerek, erre varrjál gombot), hanem baba-mama adóbevallás, baba-mama tudatos vásárlói tréning, meg ilyenek. Míg más kismamák megvalósítják életük álmát, vagy bepótolják a kihagyott tanulnivalót, ők a gyerek mellett kis csoportokba szerveződve járják a művházakat, és terjesztik az ősanyaságot, például babahordozást tanítanak hónapokig, évekig. Végül már nagyon jól tudnak babát hordozni. Közben kis kézműves foglalkozások keretében az emlékbe eltett elhalt méhlepényből és bababüfiből készíthető kegytárgyak alkotását sajátítják el.


2009. Június 04. - 09:00:06
Válasz #3292

Grizzly79

Vendég
Fenomenális!
/A korosztályomnak és az idősebbeknek legalábbis/

http://www.youtube.com/watch?v=AJQtjdgoD3E

2009. Június 04. - 09:28:19
Válasz #3293
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Június 04. - 10:46:06
Válasz #3294
Nem elérhető

Cressler


 ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) Torony bazzeg ez ütős kis blogrészlet  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Június 04. - 11:00:46
Válasz #3295

Torony

Vendég
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) Torony bazzeg ez ütős kis blogrészlet  :)

mongyuk még pár kiegészítést elbírna :) hajfestés mellett az össze létező (undorító mesterséges) kozmetikum és illatszer hanyagolása, szintúgy a szőrtelenítésé. Aztán csodálkozik, hogy PAPA félrekúr... minden ruhája zsák jellegű és szigorúan lenvászon, mint az a sátorponyva is, amiben a gyereket a két tőgye közé kötözi. Lábbeli ősmagyar bőrsaru. Ja, a gyerek vagy Villő, vagy Csenge. Vita nincs.

A bölcsiben meg (ha egyáltalán beadja a gyereket) veri a tamtamot, hogy a játszótéren miért nem 400.000 HUF/Liter hypoallergén lakkal kezelt brazil tikfa mászókák vannak...

2009. Június 04. - 15:10:58
Válasz #3296

Zsuzsi

Vendég
Remélem még nem volt.



Jézus úgy dönt, ideje megint valami csodát tenni - sok a hitetlen - ezért leszáll a Földre, kis hazánkba. Találkozik egy vak koldussal. Rámutat, így szól:
- Láss!
- Látok! Látok! - így a koldus.
A közelben üldögél egy másik szerencsétlen, aki béna.
- Járj! - így Jézus
- Járok! Járok! - örvendezik a másik.
Ott bámészkodik a cigány, aki szemtanúja az eseményeknek. Jézus elindul felé. Mire a cigány:
- Hozzám ne érj, b.. meg, tegnap százalékoltak le!


2009. Június 04. - 17:30:36
Válasz #3297
Nem elérhető

Boresz


Egy cigány férfi és egy zsidó nő házasságot kötött. Született egy gyerekük.
A gyerek 10 évesen megkérdezi az apját:
- Apám, én cigány vagyok vagy zsidó?
- Én cigány vagyok, hát te is az vagy!!!
Kis idő múlva megkérdezi az anyját..
- Anyám én cigány vagyok vagy zsidó?
- Hát én zsidó vagyok, akkor te is az vagy!!! De miért kérded?
- A szomszédban van egy piros bicikli. Alkudozzak vagy ellopjam?
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Június 04. - 19:58:07
Válasz #3298
Nem elérhető

Szandi


Orvos az újdonsült anyukához:
- Mondja hölgyem, volt önnek a férjén kívül mással is szexuális kapcsolata?
Mire a nő:
- Miért, nyerít?!
 ****:))) ****:))) ****:)))
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Június 05. - 02:05:19
Válasz #3299
Nem elérhető

Cressler


Orvos az újdonsült anyukához:
- Mondja hölgyem, volt önnek a férjén kívül mással is szexuális kapcsolata?
Mire a nő:
- Miért, nyerít?!
 ****:))) ****:))) ****:)))
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) JUUUUUUUJ
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!