Kaptam némi "jóindulatú" e-mail-t,a Bibivel kapcsolatban....Mégpedig az IFBB-s jövőjével kapcsolatban....
Mivel biztosan nem tudom,hogy ki a jóakaró csak sejtem,ezért gondoltam itt a nyilvánosság előtt válaszolok a "nagytudásunak"
Először is nem ment el a kedve a versenyzéstől az IFBB EB.-n való véleményed szerinti rossz szereplés után,(nem ezért váltottunk szövetséget,hanem egészen más miatt)nem vagyunk elszállva magunktól mi teljesen tisztában voltunk már a verseny előtt,hogy nagy bravúr lenne a 6-ba kerülése(Halkan jegyzem meg,hogy még mindig csak egy 13-éves GYEREKRŐL beszélünk aki a 20-éves csajok között versenyzett,de úgy látszik ez neked nem tűnt föl)
A másik dolog pedig ami szerinted a tapasztalatlanságunkat illeti....
Bibi eddig kb.100 versenyen indult(neked az összes versenyződ nem indult eddig 100 versenyen)és ebből kb.80-szor volt benne az első 2-ben!!
(meglehet próbálni utána csinálni)
2 sportágban (ritmikus gimnasztika,fitness) Magyar Bajnok egyben pedig Magyar bajnokin lll. helyezett(trampolin-gumiasztal)!!!!!!Plusz mindkét magyar fitness versenyrendszerben bajnok volt(Ráadásul a fitness-ben -igaz a FIT-KID-nél-9évesen EB.lll.helyezett volt!!,--bár itt azért azt is megjegyezném,a hozzá nem értőknek,hogy ez egy fényévekkel magasabb színvonalú versenyzőket tömörítő szövetség-már ami a gyerekeket illeti)
Úgyhogy gondolom válaszoltam a tapasztalatlanságunkra irányuló kijelentésedre.....
És,hogy egy picikét még jobban irigykedhessél (ahelyett,hogy inkább a saját versenyzőid előrébb haladásával foglalkoznál)ezért itt hozom nyilvánosságra,hogy ha minden jól alakul és Bibi továbbra is ilyen ütemben fejlődik akkor 2010-ben pedig a junior bodybuilding-ben
(is)fog versenyezni!!
Ja és persze mindezek mellett még műugró is!!!!
Ellentétben veled én inkább azt kívánom neked,hogy egyszer te is találj egy ilyen "kincset" aki 5 különböző sportágban is megállja a helyét!!!!(bár véleményem szerint ezzel a mentalitással a versenyzőid megtartás is komoly kihívás lehet számodra)
Boldog Új Évet......(bár inkább--boldogúlj évet..)