0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 13. - 10:58:43Asszem lassan majd lezárom a topicot mert aktualitását vesztette...egy mai kép amint a lányom lencsevégre kapott a titokzatos AX termékekkel. ( Mai mért súlyom 96 kiló )Ja de még ígértem hogy a felkészülés kiegészítőit részletesen bemutatom. Akko még vagyok egy kicsit. Jóóó kép!! 96kg? Az igen, gyorsan visszaszeded magad, de ahhoz képest a derekad nem szállt el. Mondjuk ennyi idő alatt nem is tudna talán..
Asszem lassan majd lezárom a topicot mert aktualitását vesztette...egy mai kép amint a lányom lencsevégre kapott a titokzatos AX termékekkel. ( Mai mért súlyom 96 kiló )Ja de még ígértem hogy a felkészülés kiegészítőit részletesen bemutatom. Akko még vagyok egy kicsit.
Idézetet írta: God Vazzeg - 2008. Június 13. - 11:20:46Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 13. - 10:58:43Asszem lassan majd lezárom a topicot mert aktualitását vesztette...egy mai kép amint a lányom lencsevégre kapott a titokzatos AX termékekkel. ( Mai mért súlyom 96 kiló )Ja de még ígértem hogy a felkészülés kiegészítőit részletesen bemutatom. Akko még vagyok egy kicsit. Jóóó kép!! 96kg? Az igen, gyorsan visszaszeded magad, de ahhoz képest a derekad nem szállt el. Mondjuk ennyi idő alatt nem is tudna talán.. Kérünk egy oldalsó félmeztelen képet is
Amilyen szezonzáró kajálás volt ma....volt ám vánszorgás utána kitágult belekkel