Sziasztok!!!
Túl vagyok életem első fitness gyakiján!
Nagyon jó kis élmény volt a Bodysport kupán versenyezni.
Bár az elején igencsak nagy kavarás volt, hogy most a Wabba szabályi alapján én milyen kategóriába is tartozok és ott mik az elvárások....de mire szinpadra kerültünk csak kiderült mit kell majd csinálnunk.
Ugyanis a kiírás szerint még lepózolás is lett volna....hmmm még szerencse, hogy csak el volt írva, mert elég érdekesen néztünk volna ki a Dórival posedown közben
.
Maga a verseny szerintem igen jó hangulatú volt...barátságos volt a helyszín és a versenyzők végre nekik járó figyelmet és megbecsülést kaptak.
Végre egy igényesen megszervezett rendezvény ahol a lányok virágot kapnak, érmek, kupák és senki nem ment haza üres kézzel.
Nagy nagy köszönönet Gurkhának és lányának Biankának akik ott voltak velem végig és segítettek.
Illetve azt, hogy le tudtam menni (kb 15 év próbálkozás után) ismét spárgába az annak köszönhető ,hogy a színpadra lépés előtti 5 percben Gurkha alaposan kinyújtott. (A pénteki próbán még nem sikerült.
)
Ez a verseny a Steve-nek is legalább olyan nehéz volt mint nekem, ugyanis túl azon hogy a hét minden napján végig velem van az edzéseimen, ma reggel ért haza a Studiós fellépésből és már kezdődött is a nagy hajsza: pakolás készülődés....és ismételten a kenés .(amit azért meg kell hagyni igencsak kimerítő meló
)
Nagyon sokat segít nekem a Drágám és egyben ő az én legnagyobb motivációm is!
Sajnos Prodnak és Zsuzsinak el kellett menniük, de azért örülök ,hogy rám szánták az időt és eljöttek.