2024. Június 16. - 12:06:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Szerinted ki lesz a Mr. Olympia 2008-ban?

Jay Cutler
Dexter Jackson
Dennis Wolf
Phil Heath
Gustavo Badell
Melvin Anthony
Valaki más...

Szerző Téma: 2008 Mr. Olympia  (Megtekintve 149632 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2008. Szeptember 05. - 00:06:52
Válasz #165
Nem elérhető

NaturalBoy


Vegyétek úgy hogy nem kérdeztem semmit  ;D időközben megtaláltam.

Már töltöm is  :-!!!

2008. Szeptember 06. - 09:48:28
Válasz #166
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Friss képek Wolfról.  :-O ****:))))))

2008. Szeptember 06. - 09:49:21
Válasz #167
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Szeptember 06. - 09:49:45
Válasz #168
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Szeptember 06. - 09:57:37
Válasz #169
Nem elérhető

Raymond


Ott van a szeren a csávó.....kiváncsi leszek milyen formát sikerül hozni neki... :-} Łł=

2008. Szeptember 06. - 10:29:45
Válasz #170
Nem elérhető

God Vazzeg


A kar meg a váll!!  :-O  :-)! Nagyon kíváncsi leszek, de nagyot fog szólni ha jó lesz a forma  :-/-

2008. Szeptember 06. - 10:31:45
Válasz #171

B1ll4

Vendég
Top3 idén , jövőre meg remélem megnyerheti végre !  (:-)

2008. Szeptember 06. - 13:13:45
Válasz #172
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Buranits Ildikó a magyar IFBB Profi Liga elnöke kért meg hogy hivatalosan,"vágatlanul" közöljem le a levelét:

"Az ide Olympiára tárgyalni megyek, meghívtak hivatalosan. Ben Weider úrral együtt repültünk Colombusból New Yorkig, és beszélgettünk. Nagyon jó híre van a magyar profi versenyeknek, soha ennyi kitűnő versenyt nem szerveztek egymás után, folyamatosan Európában mint amit mi. Az elnök úr felkért a folytatásra. Majd néhány nappal azután, hogy hazaértem hivatalos levél is érkezett. Drugs Bunny kommentjét nem értem, soha nem volt az üzlettársunk de még a konzultánsunk sem, Louie kifejezetten utálta. Így nem volt olyan meeting ahol ő résztvett volna akár annak okán, hogy a véleményére lettünk volna kíváncsiak.

A jövőre nézve azt javasolom neki, hogy ha velünk kapcsolatban nyilatkozik akkor jegyezze meg, hogy amit mond az az „Ő feltételezése” , mert könnyen a nyakába eshet egy jó kis per. Ezt persze  nem szeretném és remélem, hogy nem is akarja kikényszeríteni.

Bár félreértés már volt abból, hogy versenyző írt nekem pl Svédországból,hogy a Bunny írta neki,hogy  benne van a  rendezvényeinkben , persze villámgyorsan kiderült, hogy nem, mert arról nekem minimum tudnom kéne. (((-: Wayne de Milia vezetése alatt kifejezetten sokba került nekünk, - többe mint kellett volna - a közös rendezés. A távozását követően számos megkeresést kaptunk, miszerint folytassuk az új szervezetben a versenyszervezést.

A véleményem erről azóta sem változott. Mi az IFBB-hez tartozunk, az egyéb szövetségekben nincsen meg az útja annak, hogy a versenyzők igazi klasszisokká váljanak.  Ez az oka annak, hogy többen visszatérnek az IFBB-be. Koncz Louie a barátunk és az üzlettársunk volt, ezért  vittük tovább a Pump & Flex magazint.

Nagyon sok bíztató, sőt köszönő levelet kapunk az olvasóktól, és kapunk persze irígykedő sorokat is. A célunk nem változott, megteszünk mindent a testépítés, a fitness, és az erősportok népszerűsítéséért.

A Fitparádé ami 5 éves debreceni siker történet után idén november 15-16-án Budapesten a XII. kerületi vadi új Sportmax nyitóeseménye lesz már nemzetközi hírnévre tett szert. Az idei Fitparádé a Hegyvidék Fitparádé nevet viseli.

Annak idején amikor 1999-ben Flex Wheeler nem nyerte meg a Mr Olympiát és Kiss Jenőnek sem volt könnyű Európából a profik között helytállni, a vezérgondolatunk az volt, hogy igazságos pontozású versenyt rendezzünk, ahol a legjobbnak kell győzni, és ahol a közülünk valóknak is jut az esélyből. A legnagyobb boldogság az lenne, ha egy általunk szervezett IFBB profi versenyen magyar versenyző nyerne! Hajrá Pisti!!!

A Fitparádé elmúlt éveiben világsztárok fogadták el a meghívásunkat, és magukkal vitték a tőlünk kapott élményeket, terjesztik a jóhírünket.

Igen, ismét eljött az idő, hogy profi verseny szervezésben gondolkodjunk. Azt az elmúlt 8 különböző pro verseny sikere bebizonyította, hogy értünk hozzá. Hivatalos tárgyalásra megyek, mert eljött az idő, hogy folytassuk a hazai profi versenyek rendezését. Azt, hogy a részletekben miként tudok megállapodni azt felelőtlenség lenne előre jósolgatni.  A hazai szponzorációs háttér kiszámíthatatlan, van akinél a leírtak sem számítanak, azt pedig amiről szóban megegyezünk volt úgy ,hogy megváltoztatta a múló idő. A költség vonzata jóval nagyobb a profi versenyeknek így korrekt megízható partnerek is kellenek a sikerhez. Több meglepetséem is lesz majd ehhez kapcsolódóan de erról még korai lenne beszélni. A továbbiakban a tárgyhoz kapcsolódó tényeket kedves kollégámnak Eszteró Zsoltnak fogom mondani.

Kiegészítés: A HPLBF nem szűnt meg, csak a Louie helyett nem vettünk fel új tagot.

A tagok: S. Buranits Ildikó, Kelemen Zoltán, Sebestyén Péter. A tagbővítés 2OO9-ben várható, és olyan személy lehet aki a sportágak népszerűsítéséért önzetlenül sokat tesz, de a versenyek rendezéséhez is hozzá tud járulni, szakmailag és nominálisan egyaránt."



2008. Szeptember 06. - 13:21:23
Válasz #173
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Talán még egy a Mr O-hoz kötődő magyar vonatkozású hír:

"Toldi Zsuzsi mint a 2OO7-es Tímea Majorova Fitmodel World nyertese meghívást kapott az egyik legismertebb fotóművész standjára Las Vegasba a Mr Olympia Weekendre. A Tímea Team tagjaként Zsuzsit mind a két napra szóló ajánlattal hívják stábtagnak. Majd a Mr Olympiát követő hétfő-kedden kerülhet sor a tavalyi nyeremények legnagyobbikára az amerikai életmód magazinok címlap fotózására. Az biztos, hogy az adminisztratív akadályok elhárultak, hiszen Zsuzsink végre megkapta a kiutazáshoz szükséges vízumot. A Fitparádé szervezői jelenleg  a szőke bajnoknő  válaszára  várnak. Amennyiben a kiutazás lehetséges a Technogym haza képviselője mint a rendezvény főszponzora biztosítja a 2OO7. évi Tímea Majorova Fitmodel World bajnokának a repülőjegyet. "

Azóta jött a friss hír: Zsuzsi megy a Mr Olympiára!


2008. Szeptember 06. - 13:22:17
Válasz #174
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Szeptember 06. - 13:22:59
Válasz #175
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. Szeptember 06. - 16:15:14
Válasz #176
Nem elérhető

Johnnyx


Köszönjük a jó híreket Sztereó  ****) Szimpatikus nekem ez a Toldi Zsuzsi, megérdemli a sikert  ****:))))))
Egyetek zabot!

2008. Szeptember 06. - 16:17:38
Válasz #177
Nem elérhető

Gabe


nem vagy egyedül  ***))))
bár én már régóta figyelem...
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. Szeptember 06. - 16:39:01
Válasz #178
Nem elérhető

God Vazzeg


Nagyon szép a Zsuzsi, de nekem az alkata nem elég nőies. Mielőtt leugattok, nézzétek meg élőben  o:)

2008. Szeptember 06. - 16:59:34
Válasz #179
Nem elérhető

Gabe


akkor k.. jól retusálták a motoros képeket  :-!
"Yeah buddy, light weight baby!"