2024. Június 16. - 02:14:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Más Sportok  (Megtekintve 361267 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Szeptember 10. - 22:11:41
Válasz #1275
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Ezt a birkabutító szövegeket röhögöm, hogy "nyomás alatt tartjuk őket" (labdabirtoklás 30%-70%), meg "jobban benne volt a győzelem" .  !+"% !+"% !+"%
3 egymás után következő normális passzt nem láttam, 5 középpályás, erre hátulról felívelgetjük favágó torgHellének a labdát!  !+"%
Husztit csak azért kellett levenni, mert már semmi köze nem volt a játékhoz, Priskin meg Buzsáki bejött lökdösődni, meg reklamálni!
Komolyan mondom, hogy szánalmas egy meccs volt, egy gyorsban összeverbuvált haveri válogatott ugyanezt lehozta volna!
Egyedül a védők tisztáztak többször jól, Babosnak 1x kellett volna védenie (persze buziléderer hatalmas védésnek titulálta céronaldó két kapusba tartó "lövését" is) akkor sem jött össze, ötösön belül lefejelte egy 20 centivel alacsonyabb játékos!
Jah, amit kihagytam, hogy kúman mérgelődik, mert nem érti miért nem megy ezzel a briliáns taktikával a góllövés!  :-/-

Gabe, Egyetértek  ****:))))))
Még a pályafutásom hajnalán, Knézy Jenő volt a főnököm, Isten nyugosztalja.
Léderer Ákos két hetet töltött az MTV Telesport osztályán amikor Knézy Úr szó szerint eltanácsolta mert alkalmatlan mint sportriporter.  ;D
Tudnék mesélni miként mutyizta ki Palik Laci a forma 1-t a retek klubnak,majd legközelebb  ;)

2009. Szeptember 10. - 23:20:05
Válasz #1276
Nem elérhető

Yeti


Ezt a birkabutító szövegeket röhögöm, hogy "nyomás alatt tartjuk őket" (labdabirtoklás 30%-70%), meg "jobban benne volt a győzelem" .  !+"% !+"% !+"%
3 egymás után következő normális passzt nem láttam, 5 középpályás, erre hátulról felívelgetjük favágó torgHellének a labdát!  !+"%
Husztit csak azért kellett levenni, mert már semmi köze nem volt a játékhoz, Priskin meg Buzsáki bejött lökdösődni, meg reklamálni!
Komolyan mondom, hogy szánalmas egy meccs volt, egy gyorsban összeverbuvált haveri válogatott ugyanezt lehozta volna!
Egyedül a védők tisztáztak többször jól, Babosnak 1x kellett volna védenie (persze buziléderer hatalmas védésnek titulálta céronaldó két kapusba tartó "lövését" is) akkor sem jött össze, ötösön belül lefejelte egy 20 centivel alacsonyabb játékos!
Jah, amit kihagytam, hogy kúman mérgelődik, mert nem érti miért nem megy ezzel a briliáns taktikával a góllövés!  :-/-
Hasonló szösszenet fogalmazódott meg bennem is.
És még Q-man felháborodva azt nyilatkozta:
"Miért? Inkább támadtunk volna 7 emberrel? Akkor kapunk 8 - at."
Ezzel a szemlélettel...
Áhh, inkább hagyjuk!
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Szeptember 10. - 23:37:51
Válasz #1277
Nem elérhető

Szandi


Kicsit ideillik,mert ugye Dél - Afrikában lesz a VB...
Dél-Afrikában még nem mondható túl fejlettnek az internetes infrastruktúra, egy kísérlet során ugyanis egy postagalambhoz rögzített pendrive-on hamarabb odaértek az adatok, mint a helyi szolgáltató ADSL-kapcsolatán keresztül.

Egy Unlimited IT nevű durbani informatikai cég érdekes kísérletett végzett el, miután egyik munkatársa gyakran panaszkodott az internetkapcsolat lassúságára: egy 11 hónapos postagalambra rögzítettek egy négy gigabájtos pendrive-ot. A Winston nevű madár útnak indításával egyidőben a helyi Telkom nevű szolgáltató hálózatán indítottak útjára egy 60 mérföldnyire lévő célpontba ugyanennyi adatot - számolt be a BBC.
 !+"% :angry:
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Szeptember 11. - 17:38:24
Válasz #1278
Nem elérhető

lue


 :-)!
Piquet ötlete volt a szingapúri baleset - a Renault szerint
Egyre jobban bonyolódik a Renault Forma-1-es istállójának szingapúri ügye. A csapat szerdán még kikérte magának a manipulációs vádakat, később azonban kiderült, a tavalyi Szingapúri Nagydíj előtti technikai értekezleten mégiscsak felmerült annak a lehetősége, hogy egy szándékos balesettel befolyásolhatnák a verseny eredményét. Alonso állítólag semmiről sem tudott.
Mint az már jól ismert, arról van szó, hogy a Renault állítólag manipulálta a tavalyi Szingapúri Nagydíjat. A vád szerint az istálló brazil pilótája, Nelsinho Piquet a csapat utasítására szándékosan törte össze versenyautóját.
A baleset miatt a pályára küldték a biztonsági autót, amely éppen a szervizelését elvégző Fernando Alonso (a Renault másik versenyzője) mögött hajtott be a pályára, vagyis ezzel a húzással a spanyol pilóta vette át a vezetést. A kétszeres világbajnok a leintésig megőrizte elő helyét, vagyis megnyerte az első éjszakai F1-es futamot.

Mindez nemrégiben derült ki (állítólag idősebb Nelson Piquet közbenjárására...), és a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa (WMSC) már be is idézte a Renault képviselőit, a rendkívüli meghallgatás szeptember 21-én lesz.

"Azt elismerem, hogy beszéltünk Piquet-vel reggel azon a vasárnapon, de semmi ilyesmi nem került szóba. Emlékszem, Piquet akkor nem volt éppen a legjobb idegállapotban. Ráadásul a hangfelvételeken nyoma van annak, hogy mennyire csalódott voltam akkor, amikor láttam a monitorokon, hogy Piquet összetörte az autót"- nyilatkozta Flavio Briatore. A csapatfőnök érvelése meglehetősen gyenge lábakon áll, hiszen egy hangzatos káromkodás a bíróságon vélhetően nem lesz perdöntő bizonyíték az ártatlanságuk mellett.

Alonso mit sem sejtett
Az Autosport értesülése szerint Fernando Alonso semmit sem tudott arról, hogy Piquet esetleg azért törte volna össze autóját, hogy őt győzelemhez segítse tavaly Szingapúrban. A spanyolt is meghallgatták a nyomozás keretében, és állítólag azzal indokolta korai bokszkiállását (elsőként állt ki a mezőnyből), hogy agresszív stratégiával akart feljebb kapaszkodni 15. rajthelyéről.


A csapat főmérnöke, Pat Symonds is felidézte az Autosprint-nek, hogy ő hogyan emlékszik vissza a tavalyi eseményekre, és érdekes módon van némi eltérés a két vélemény között: "Való igaz, a Piquet-vel folytatott megbeszélésen szóba került egy szándékos biztonsági autós fázis előidézése. Ez teljes mértékben Piquet ötlete volt. Azonban ez csak egy megbeszélés volt"- tárta fel a meglepő "igazságot" Symonds, akinek szavai azt sejtetik, ők bizony nem utasították a brazilt. Az azonban nehezen elképzelhető, hogy Piquet a csapat beleegyezése és utasítása nélkül csapta volna a falhoz az autóját, ráadásul éppen akkor, amikor az Alonsónak a leginkább kedvező volt.

A szándékosságra utal néhány telemetriai adat is, az olasz magazin szerint Piquet a szingapúri utcai pálya 17-es kanyarjában (ahol a baleset történt a 14. körben) mindig elvette egy kicsit a gázt, mivel ott az autó általában veszít a tapadásából - a baleset előtt azonban folyamatosan nyomta a gázt...

Akárki akármit mond, a Renault óriási slamasztikában van. Az idei Szingapúri Nagydíj előtti napokban kiderül, ki tud-e mászni belőle.

2009. Szeptember 11. - 18:49:42
Válasz #1279
Nem elérhető

atleeta


A Forma 1 nagy része tuti h fű alatt zajlik le.Hihetetlen mekkora pénzek mozognak ott.Az ilyen jól kereső üzletágak meg általában nem mindig teljesen tiszták...Bár ez az én véleményem ***)))
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Szeptember 14. - 19:04:25
Válasz #1280
Nem elérhető

lue


Sport-dopping-óriáscégek: tiszta maffia
Azoknak akik a "tiszta sport" illuziójában éltek ... idág.

A zona.hu-n olvasható a Der Spiegel interjúja Angel Herediával, a sztárok 33 éves doppingdílerével. Olyan döbbenetes az egész, hogy igazából szavakat sem találok. Ki is kapcsoltam az olimpiai közvetítést. Mi értelme nézni?

Az egész sport egy nagy maffia, súlyos pénzekkel. Ha nincs eredmény, nincs bevétel, nincs pénz. Süllyesztő. A nagy vállalatok összefogva a sportolókkal a high-tech doppinglaborok segítségével érik el a "szenzációs" eredményeket. Ez már nem az idilli 50-60-as évek, kőkemény üzlet az egész. Akinek nincs rá pénze, mondjuk a magyaroknak, annak ilyen lúzer doppingolók jutnak mint Fazekas meg a többiek, az amerikaiak meg hozzák a 0 db doppingvétséget. Meg emellé a 100 aranyat, meg ki tudja hány világrekordot.

A teljes interjút kötelező végigolvasni, és utána örüljünk annak, hogy van 2 ezüstérmünk.
8 arany? Ne is álmodozzunk tovább. Egy korszak véget ért a magyar sportban.

A lényeg:

"Minden ország, minden szövetség, minden élsportoló érintett, és a felelősök közé tartoznak a nagy cipőgyártók is, a Nike, az Adidas. Ismerek sportolókat, akik rekordokat futottak, egy évvel később megsérültek, és jött a telefon: ötven százalékot leveszünk a szponzori pénzedből."

"amikor a szezon véget ér, októberben, várunk pár hetet, hogy a szervezet kitisztuljon. Aztán novemberben bepakoljuk a növekedési hormont és az EPO-t, majd hetente kétszer átvizsgáljuk a szervezetet, nehogy csomók képződjenek a vérben. Plusz jönnek a tesztoszteronlöketek. Ez az első program nyolc-tíz hétig tart, aztán szünet"

"44 másodperc 400 méteren? Elképzelhetetlen. 71 méter a diszkosszal? Kizárt. Előfordulhat, hogy valaki egyszer hátszéllel 9,8 másodperc alatt futja a százat. De tízszer egy évben tíz alatt esőben és hőségben? Csak doppinggal. "

"– A sport minden szintjén doppingolnak?
– Igen, csak a dopping minősége különbözik. A szegények egyszerű szteroidokat vesznek, és reménykednek, hogy nem ellenőrzik őket. Ha a sztárok közé tartozol, havi ötvenezer dollárt keresel, ehhez jönnek még a fellépőpénzek, a cipőszerződések. Befektetsz százezer dollárt, és én építek neked egy kimutathatatlan dizájnerszert."

"– Léteznek még tiszta sportágak?
– Az atlétika, az úszás, a sífutás, a kerékpár menthetetlen. A golf? Az sem tiszta. Foci? Focisták jönnek hozzám, és mondják, hogy vonaltól vonalig kell rohangálniuk anélkül, hogy elfáradnának, háromnaponta pedig játszaniuk. A kosarasok zsírégetőket szednek, amfetamint, efedrint. Baseball? Haha. Szteroid az előkészületeknél, amfetamin a meccsen. Még az íjászok is szednek nyugtatókat, hogy a karjuk ne remegjen. Mindenki doppingol."

Egy példa, Alain Bernard, 3 világrekordot úszott tavasszal az EB-n. 1 év alatt 7 kiló tiszta izom "ugrott rá", és még ez edzője szerint is 8 éve még csont és bőr volt.
És most? Biztos kapott egy 5 kilós kézisúlyzót karácsonyra, nem??
A hír nem friss...

2009. Szeptember 15. - 22:09:42
Válasz #1281
Nem elérhető

Yeti


Sport-dopping-óriáscégek: tiszta maffia
Még jó, hogy a testépítés tiszta sport, hiszen meg sem említették. ***))) ***)))) ;D
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Szeptember 16. - 21:45:35
Válasz #1282
Nem elérhető

Jordan


Liverpool - Debrecen felidoben 1-0
A 46. percben kaptuk a golt, fel percel az egyperces hosszabitas vege elott.........   !+"%

Amugy meg egesz jol jatszunk aranylag, 2 helyzete is volt a lokinak  :)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 16. - 21:48:53
Válasz #1283
Nem elérhető

Aco


Tényleg nézem a BL-t és teljessen elfelejtettem a Debrecen hogy bent van... !+"% :)Külömben valamelyik csatornán nézed vagy csak olvasod a hireket? :D

2009. Szeptember 16. - 21:52:42
Válasz #1284
Nem elérhető

Cressler


Tényleg nézem a BL-t és teljessen elfelejtettem a Debrecen hogy bent van... !+"% :)Külömben valamelyik csatornán nézed vagy csak olvasod a hireket? :D
digisport
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 16. - 22:39:08
Válasz #1285
Nem elérhető

Jordan


Liverpool - Debrecen felidoben 1-0
A 46. percben kaptuk a golt, fel percel az egyperces hosszabitas vege elott.........   !+"%

Amugy meg egesz jol jatszunk aranylag, 2 helyzete is volt a lokinak  :)

Tobb gol nem volt, maradt a felideji eredmeny. En azt mondom a Liverpool othonaban senkinek nem szegyen kikapni 1 gollal!
Szoval bravo Debrecen  ****:))))))
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 16. - 22:39:50
Válasz #1286
Nem elérhető

Jordan


Tényleg nézem a BL-t és teljessen elfelejtettem a Debrecen hogy bent van... !+"% :)Külömben valamelyik csatornán nézed vagy csak olvasod a hireket? :D

Igen, tv. RTE 1
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 16. - 22:40:43
Válasz #1287
Nem elérhető

Gabe


Áh, faxom, egy ilyen 45+1 perces góllal kikapni!

Full Time: Liverpool-Debrecen 1-0
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 19. - 12:35:16
Válasz #1288
Nem elérhető

Gabe


Ma éjjel Floyd Mayweather vs. Juan Manuel Marquez!

http://www.youtube.com/watch?v=1auQIaS0_i4&feature=player_embedded#t=88

Jó kis meccs lesz, Cressler biztos felismeri a háttérben Mayweather fekete inges barátját!  8-)
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 19. - 13:40:03
Válasz #1289
Nem elérhető

Cressler


Ma éjjel Floyd Mayweather vs. Juan Manuel Marquez!

http://www.youtube.com/watch?v=1auQIaS0_i4&feature=player_embedded#t=88

Jó kis meccs lesz, Cressler biztos felismeri a háttérben Mayweather fekete inges barátját!  8-)
Triple H  @:-)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!