Noh szép jó estét mindenkinek !
Nem pite lábazás volt a mai , kellett hozzá , hogy edzés előtt lekéstem tockon2 futárszolgálatát , mert Vaterom elém rakott egy újságot amiben az állt , hogy 1 volt focistatársam aki kapus volt , elkerült egy nagynevű klubhoz , aztán mondta , hogy én is elkerülhettem volna .... el , DE őt támogatták , nyomták a szülők előre , pénzelték a vezetőket , amikor meg lett volna PSV Eindhoven-hez kerülni akkor meg visszafogott , hát most már szarok is bele a foci karrierbe , már 2 éve , hiányzik , de megtaláltam azt ami nekem kell és amúgy is örülök , hogy nem azt a fajta életmódot kell megélnem nekem , sose tudtam volna meg eme csodálatos sport rejtelmeit !
Megérkeztem a terembe 10 perc késéssel , gyorsan átöltöztem bevertem vagy 600mg koffein-t és azt mondtam magamba , nah azért is szétcsapom a lábaimat !
.
Láb :Hack-gép alsó szűk lábtartással : 20*90kg , 15*100kg , 8*110kg
Combfeszítőgép : 20*40kg , 15*50kg , 12*55kg
Sétáló kitörés : Rúd+10-10kg rajta , kimentünk Karcos barátommal amolyan Ronnie-s módra az utcára és villanyoszloptól villanyoszlopig kitöréseket csináltunk . Nagyon hardcore gyakorlat csináljátok csak bátran , szégyen vagy nem szégyen én most kezdtem el , de megtartom az biztos . Ebből volt 6 széria .
Miután szétdurrant már a hajlítóm , kis súllyal végeztem egy lábas koncentrált lábhajlítást gépen .
Combhajlító egylábas : 20*15kg , 15*15kg , 12*15kg
Végén 10 perc nyújtással le is zártam a mai edzést ! Hihetetlen agresszív voltam edzés közbe , belegondolok ez még csak egy mass-fx , ezen felül milyen lehet
.
Építsetek hatalmas lábakat , hogy egy óriási hullám se tudjon megmozdítani titeket !