Tegnapi nap folyamán előhalásztam a centit és lemértem magam.
(Az első érték a teszt kezdés a második pedig a tegnapi értékek.)
Magasság : 176cm
Testsúly: 85 kg 87kg
+2kgHidegen mérve:
Vádli: 43cm 44cm
+1cmComb: 62cm 62,5cm
+ 0,5cmDerék: 82cm 82cm
0 cm Mellkas(levegővel telten megfeszítve): 109 cm 112,5
+3,5cmKar(megfeszítve): 42cm 42,5 cm
+ 0,5cm Konklúzió:
Ennyi idő alatt szerintem jónak mondható fejlődést értem el, úgy hogy nem zsírosodtam be.
Ez nálam nagy szó, ugyanis vagy nem fejlődök, vagy fejlődök és az úszógumi is kerekedik elég rendesen.
Mass Fx-t és a
3AD-t nem tudom külön véleményezni, mert végig együtt mentek. Egy biztos nagyon ütős kis kombó, én nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Visszaolvasva a topicomat majdnem minden hétre jutott valami rossz, sajnos így alakult. Ennek ellenére az edzéseken 1 kivételével mindig nagyon ott tudtam lenni agyban és mindig sikerült a lehető legjobban megedzeni az adott izomcsoportot. Sikerült a teszt alatt egy minőségibb edzés szintjére eljutni, remélem ezt sikerül megtartani. (Eddig soha nem sikerült ilyen agy-izom kapcsolatot elérnem.)
A termékeknek köszönhetően gyorsabban regenerálódtam és egészen bekeményedett az izomzatom is, és az edzések alatt iszonyatmód be tudtam durrantani az izmokat és egy kicsit az erőszintemet is megdobta, bár ezen a téren egy kicsit többet vártam. Mellékhatást pedig egyáltalán nem tapasztaltam.
Elsősorban a terméket olyanoknak ajánlanám, akik tiszta izomtömeget szeretnének felépíteni, és el szeretnék kerülni a bezsírosodást. Egy biztos a téli tömegelésem alapját erre a két termékre fogom alapozni csak napi 6 szemmel (ha a kassza engedi)
.
Ha 10-es skálán kellene értékelni, akkor 10 pontot adnék, bár ha az árát is figyelembe kellene venni akkor csak 9, mert szerintem drága egy pöppet.