2024. Június 16. - 05:59:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Helyi hülye hírek  (Megtekintve 328891 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Július 09. - 10:09:53
Válasz #990

csery

Vendég
Ja, ez régebben ment, de az idő vasfoga kirágta a búrámat..


A legjobb lenne ha ketten jönnek, egyiket lelőni, másikkal megásatni a sírt, aztán utánaküldeni.

2009. Július 09. - 13:08:18
Válasz #991
Nem elérhető

fastor


Ja, ez régebben ment, de az idő vasfoga kirágta a búrámat..


A legjobb lenne ha ketten jönnek, egyiket lelőni, másikkal megásatni a sírt, aztán utánaküldeni.
ezt egy komcsi könyvben hasonolóan intézték egy betöréses gyilkosságnál, amit elöre tudtak ;D
Toronynak teccene a könyv, mondjuk sztem bárkinek
"Ügyvéd úr, pénzért mindent"
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Július 10. - 09:15:51
Válasz #992
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Július 10. - 09:44:23
Válasz #993
Nem elérhető

FirstLady


"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 10. - 10:06:16
Válasz #994
Nem elérhető

Boresz


Szerintetek apa megrakta-e a kutyát?  ;D
http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/szornyu_kutya-embert_szult_egy_eb_-_fotoval/2106487/
a kátpátinfó utolsó mondata nagyon üt: Szakértők szerint a kutya azért fejlődhetett így, mert nem jutott elég tápanyaghoz. azért kétszer akkora a normál kölyökhöz képest ,pfffff biztos a víz az oka  ;D
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 15. - 08:05:39
Válasz #995

Torony

Vendég
" Kínában már nem sokkolják a netfüggőket
Index, MTI
| 2009. július 14., kedd 17:27
A kínai egészségügyi minisztérium betiltotta az elektrosokk használatát a netaddikció gyógyításában. Eddig ugyanis az országban több helyen is többek között sokkterápiával próbálták kezelni a netaddikt szenvedélybetegeket.

„Nincs alapja annak, hogy az elektrosokk-terápia indokolt vagy klinikailag bizonyított hatású lenne az internetfüggőség kezelésében, ezért nem alkalmazható a klinikai kezelés során” – írja a minisztérium rendelete. Az országban évek óta nagy gondot okoz a netaddikció, főleg a fiatalok közül töltik sokan az életüket netkávézókban – idézi [1] a Register a Reuterst.

A leghírhedtebb orvos bizonyos Jang Jongszin doktor, aki Santung tartománybeli Linjiben kezeli a netfüggőket. Jang pszichotróp gyógyszerek, bentlakásos leszoktató táborok és elektrosokk kombinációjával próbálta leszoktatni a szenvedélybetegeket a netről – ezentúl az utóbbit kénytelen lesz elhagyni. Jang – akinek egyébként nincs pszichoterapeuta képzettsége – havonta 805 dollárnak megfelelő jüant kér a kezelt fiatalok szüleitől, eddig nagyjából háromezer embert kezelt elektrosokkal. Nem ő az egyetlen, aki elektrosokkot alkalmazott: egy pekingi katonai kórház leszoktató programjában is szerepelt a módszer.

A kínai kormány a fiatalok védelmében az internetfüggőség ellen tavaly indított hadjáratot. Az Országos Népi Gyűlés Állandó Bizottsága egyik alelnökének szeptemberi beszámolója szerint a távol-keleti országban legalább négymillió internetfüggő gyermek él, akik közel 10 százalékát teszik ki a világhálót használó 18 év alatti korosztálynak. A kínai internetes bárokban, a fiatalok általában különböző online játékokat játszanak. A tanulást és a családi kapcsolatokat is veszélyeztető szenvedély ellen az üzemeltetőknek úgynevezett rászokás ellenes szoftverrel kell a játékokat ellátniuk, amelyek ellenőrzik a játékos valódi nevét, illetve az igazolványát, valamint az életkortól függően korlátozza a játékhoz való hozzáférés időtartamát.

Az elektrosokkot vagy elektro-konvulzív terápiát (ECT) ma is alkalmazzák a gyógyászatban, de csak súlyos betegeknél, ritkán és a legvégső esetben, mivel rövid távú memóriavesztéssel járhat. A nyugati világban altatásban és izomrelaxációval, általában a beteg beleegyezésével használják az elektrosokkot, katatón szkizofréniára és terápiarezisztens depresszióra (e betegségek esetében ugyanis nagyon bevált a módszer). Arról nincs hír, hogy Jang milyen körülmények között alkalmazott elektrosokkot."

Hiába, haladnak a korral, egész felvilágosult egy ország lesz ez párszáz év múlva ;D

2009. Július 15. - 22:20:26
Válasz #996
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Július 22. - 17:29:09
Válasz #997

Torony

Vendég
Túlszámlázó pultosokat vettek őrizetbe /Index/

    * MTI

A rendőrség őrizetbe vette egy budapesti szórakozóhely öt alkalmazottját, akik még a hónap elején azzal fenyegettek meg három spanyol fiatalembert, hogy megveretik őket, ha nem fizetnek ki két viszkiért és egy sörért több százezer forintot - közölte a BRFK.

A nyomozók szerint még július 5-én a három spanyol fiatalember betért egy Üllői úti éjszakai szórakozóhelyre, ahol italt rendeltek. A fizetéskor a pincér több százezer forintról szóló számlát tett eléjük. A három fiatalember sokallotta az árat, de a pincér közölte velük: ha nem fizetnek, akkor hívja a barátait, akik megverik őket.

A vitához csatlakozott a pultosnő is, és szintén közölte a sértettekkel, hogy hív valakit, aki megveri őket. Ekkor az egyik sértett telefonálni próbált a rendőrségnek, de mivel nem volt térerő, megpróbált kimenni a pincéből társaival, azonban a pincér és a pultos hölgy elállta útjukat.

A fenyegetések hatására a sértettek felajánlották, hogy bankkártyával fizetnek, azonban a személyzet tájékoztatása alapján erre nem volt lehetőség, így automatánál kellett pénzt kivenniük.
hirdetés

Az alkalmazottak közölték, hogy csak ketten mehetnek el, egy társuknak addig a bárban kell maradnia, amíg a követelt összeget ki nem fizetik.

A fiatalembereket egy bankautomatához kísérték, ahol pénzt vettek fel, majd együtt visszamentek a bárba.

Ekkor ismét vita alakult ki a számla végösszege miatt a sértettek, valamint a személyzet között, amelynek során a pultos becsapta a bejárati ajtót és ismét megfenyegette a sértetteket. A pincér is közölte, hogy hívja a barátait.

Ezután a turisták kifizették a követelt összeget.

A három fiatalember feljelentést tett, ez alapján kedden a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai elfogták a szórakozóhely öt alkalmazottját. A gyanúsított négy nő és férfi előzetes letartóztatására a rendőrség előterjesztést tett az ügyészségnek.

2009. Július 22. - 19:47:09
Válasz #998
Nem elérhető

George


A három fiatalember feljelentést tett, ez alapján kedden a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai elfogták a szórakozóhely öt alkalmazottját. A gyanúsított négy nő és férfi előzetes letartóztatására a rendőrség előterjesztést tett az ügyészségnek.

****:))) ****:))) ****:)))

2009. Július 22. - 19:52:42
Válasz #999
Nem elérhető

H. Laci


istenem, 4 nő vissza tudta őket tartani?   ****:))) ****:))) ****:)))
szégyen

2009. Július 22. - 20:11:32
Válasz #1000
Nem elérhető

H. Laci



2009. Július 23. - 16:26:13
Válasz #1001
Nem elérhető

Kozi001


Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Július 23. - 17:02:37
Válasz #1002
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Július 24. - 00:08:57
Válasz #1003
Nem elérhető

Kozi001


Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Július 24. - 00:18:53
Válasz #1004
Nem elérhető

csaba.r


Én mentem feküdni most 2-3 napig nem leszek ami sztem jót fog tenni a fórumnak jóéjt edzetek sokat és egyetek rendesen  <:-) {-)
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz