2024. Június 16. - 08:54:31
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Mit tippelsz, kire szavazol a választásokon?

Kormányváltók
Fidesz
Jobbik
Egyéb töltelékpártok

Szerző Téma: Politika  (Megtekintve 407468 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Március 03. - 20:13:04
Válasz #660
Nem elérhető

Gabe


Ezt csak erős idegzetűek olvassák el, egy amcsiban élő ismerős küldte, az amerikai népszavából!
Egy retartáld ballib idióta, aki kint él amcsiban és fogalma sincs a magyarországi viszonyokról, ennek ellenére tökéletesen tud véleményt alkotni!

 Tajekoztatasul az Amerikai Nepszavabol...

Állatok

Ezt a jelzőt nem én találtam ki, ezt a kifejezést használták e lap egyes olvasói a cigányokra. Nem szívesen venném át rasszisták szóhasználatát, de azok az emberek, akik Tatárszentgyörgyön rágyújtották egy cigány csal=C 3dra a házat, majd a kimenekülőket, köztük egy ötéves kisfiút sörétes puskával agyonlőttek, azok tényleg állatok. Még azt is hozzáteszem, hogy a menekülő kisfiút hátbalőtték. Milyen ember az, aki hátba lő egy ötéves gyereket? Azért, mert cigánynak született. Más bűne nem nagyon lehetett szegény párának. El tudjuk képzelni, hogy él egy család. (Most megkérem a rasszistáinkat, felejtsék el, hogy cigányokról van szó. Ettől függetlenül tekintsék őket embernek, akiknek ugyanolyan emberi érzéseik vannak, mint nekik, a felsőbbrendű magyaroknak, akik soha semmilyen bűnt nem követnek el, szemben ezekkel, akik bűnözőnek születnek.) Szóval, képzeljünk el egy családot, akik olyan nyomorban élnek, amit elképzelni is nehéz. Itt nő fel, egy padló nélküli, földes házban egy kisgyerek. Éhezik, fázik. Védtelen, kiszolgáltatott, az apjába és az anyjába kapaszkodik. Ötéves, még nem volt ideje felfogni, hogy milyen istenverte hátrányokkal született ebbe a világba, s hogy esélye sincs arra, hogy ebből valaha kitörjön. Csak odabújik az apjához és az anyjához. Azt látja, hogy a falujában megjelennek egyenruhások, apjától hallja, hogy a Magyar Gárda, akik a hivatalos magyar állami rendőrség dí szkísérete mellett verik a bakancsot az utcán, őket fenyegetik és genetikai selejteknek nevezik őket. Beköltözik a félelem a házba. Beleeszi magát a mindennapokba. Aztán jön egy este, amikor igazi klassz magyar faszagyerekek (dehogyis rasszisták, csak jó magyarok, akiknek már elegük van a cigánybűnözésből), odalopakodnak a házukhoz, felgyújtják, és puskával várják a kimenekülőket. Amikor ég a ház, az apa gyorsan dönt, először az ötéves gyereket próbálja menteni. Kinyitják az ajtót, és elkezdenek szaladni. Az igazi erkölcsös magyar, aki utálja a bűnözést, szemben várja őket az ajtónál. Amint kilépnek öt sörétet lő az apa mellkasába. A gyerek látja, hogy az apját lelövik. Akibe eddig kapaszkodott. Akit ugyanúgy szeretett, mint ahogy egy rendes magyar fehér gyerek szereti az apját, ugyanúgy, mintha ő nem is egy genetikai selejt, egy cigány állat lenne, hanem egy ember. Most ez az apja összeesik, és utolsó pillantása még az ötéves gyerekét követi, és talán kiáltja utána, hogy fuss. Fut is a gyerek, de a hazáját szerető, nemzeti érzésű magyar faszagyerek az nem téveszt, az jól lő, mert gyakorolja a Gárdában, és telibe lövi a menekülő ötéves gyerek hátát. Az meghal.=2 0Nem tudjuk, hogy az apa látta-e még, hogy a fiacskáját szitává lőtte az igaz magyar csávó.

 

Mindez nem film, hanem valóság. Nem valamelyik elmaradott távoli földrészen történt, nem a középkorban játszódik. Ez a múlt héten történt, Magyarországon, ezt magyar emberek követték el. Le lehet mondani kedves rasszista amerikai magyarok az előfizetést, fel lehet háborodni az irodalmi trágárságon, lehet képmutatóskodni, de én hányok. Mert ez a vég. Szégyellem, hogy magyar vagyok. Szégyellem, hogy ezt az én hazámban meg lehet csinálni. Szégyellem, hogy egy olyan néphez tartozom, amelyik nem képes tűrtőztetni a rasszizmusát, a primitív fajgyűlöletét, nem képes kezelni egy kulturálisan más és anyagilag elmaradott kisebbséget, hogy nem képes civilizált módon élni, hanem gyerekeket öl hitvány módon, este, sötétben, hátulról, a bőre színe és a származása miatt. Hova jutottunk? Milyen ócska, mihaszna, semmirekellő kormánya van egy ilyen országnak, amelyik nem tudja megkülönböztetni a szabadságot a terrortól, amelyik hagyta, h ogy ez az ország idáig süllyedjen? Azt hiszi bárki, hogy ez magától van? Hogy ennek okai a cigányok? Amikor mindenki megmondta, ha nem parancsolnak megálljt a náciknak, öldöklés lesz. És most megmondom, hogy ennek itt nem lesz vége. Magyarország egy véres polgárháború küszöbén áll, és a politikai vezetői ebből semmit nem vesznek észre. A szélsőjobboldal úgy megerősödött, hogy a holokausztot holnap megcsinálnák, ha olyan lenne a külpolitikai helyzet, mint az 1930-as években. Ők égettek gyerekeket. Akik Tatárszentgyörgyön gyilkoltak, ugyanazok, mint akik haláltáborokat üzemeltettek és gázkamrába küldtek embereket. Magyarországon ma ugyanolyan széles bázisa van a nácizmusnak, mint akkor. A jobboldal, a Fidesz hízlalta fel őket, a köztársasági elnök gyalázatos módon fedezett nekik, a tehetetlen és erőtlen Gyurcsány pedig ostobán, ölbe tett kézzel nézte.

 

A magyarok nagyot tévednek, amikor azt hiszik, hogy ez a cigányok ellen van. Ez ellenük van. A cigányok után jönnek a zsidók, a homoszexuálisok, a politikai ell enfelek, majd mindenki. Nevetséges, hogy a magyar rendőrség nem képes felgöngyölíteni egy olyan bandát, amelyik különben látható, egyenruhában menetel. Betiltják és működik. Nem védte meg senki ezt az ötéves gyereket, és a magyarok nagy árat fognak fizetni érte. Van Isten az égben, aki ezt nem hagyja annyiban. Nagyon súlyos lesz a magyarok ítélete. Ez vonatkozik a rasszista amerikai magyarokra is, akik lepedőnyi leveleket irogatnak, amikben azt hajtogatják, hogy a magyarok nem rasszisták, és minden második mondatuk fröcsög a primitív antiszemitizmustól és rasszista gyűlölettől. Szerintük ők vannak többen. Meglehet. De ha egyedül maradok is, akkor sem szegődöm rasszista gyerekgyilkosok ideológiai társai mellé, hogy három újsággal többet eladjak. Mindegyiket odaállítanám az ötéves gyerek nyitott koporsója mellé, hogy meglássa, mi van a szívében. Hogy mit neveznek ők igaz magyar érzésnek. Bartus László
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 03. - 20:20:24
Válasz #661

Torony

Vendég
ez egy olyan szinten buta ember lehet, hogy csoda, hogy nem felejt el levegőt venni... hombre, kurvaanyád, menj lakni a cigánysorra, fél év, aztán írj még egy cikket, ha ugyanilyen lesz, akkor megeszem az edzőcipőm.

Köcsög buta parasztja.

2009. Március 04. - 08:15:03
Válasz #662
Nem elérhető

madinorbi


Najó de mindenki tudja milyen fajták írnak ilyen cikkeket, az ő szavuk nem mérvadó, díszpéldányuk kúrcsány feji, a csőrös patkány, egész nap csak rasszizál a buta állat, hogy elterelje a figyelmet a lerombolt országról, amit ő és brigádja követett el. Ez a rasszizmus öreg amikor a vétlen, dolgozókat basztatják minden szarral, nem a cigányozás. Mi nap mint nap felkelünk, csináljuk az életünket, a fene nem gondolkozik azon, hogy rühellem vagy nem a cigányokat, van más ezer dolog, ami értékesebb, ezzel szemben egy csőrös vagy egy tetves bizony úgy kel fel, hogy rohadjon meg az összes magyar, de rühellem ezeket, stb.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 04. - 08:20:20
Válasz #663
Nem elérhető

madinorbi


A másik meg az, hogy 99% az esélye, hogy uzsoraleszámolásról van szó...
Az egyik helyi lakos mondta, hogy 4-5 komoly arcnak is tartozott ő is és a testvére is ...
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 04. - 08:35:04
Válasz #664
Nem elérhető

madinorbi


Gyurcsány Ferenc kitart a hétvégi uniós csúcson elutasított közép-európai mentő-csomagja mellett. A miniszterelnök erről Londonban beszélt, ahol befektetőkkel tárgyalt.

Gyurcsány közölte, Magyarország továbbra is szövetségeseket keres a 180 milliárd eurós csomag elfogadásához. A vasárnapi informális uniós csúcsról azt mondta, nem kudarcként, hanem kihasználatlan lehetőségként értékeli a megbeszélést.

Ennek magyarázz meg valamit  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 04. - 09:09:06
Válasz #665
Nem elérhető

Cressler


The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Március 04. - 10:03:22
Válasz #666
Nem elérhető

lue


1_Tavaly októbertől ez év február 20-ig összesen 19 ezer fő létszámleépítését jelentették be a munkaadók, ebből Közép-Dunántúlra esik 6.519 fő, Közép-Magyarországra 3.360, Nyugat-Dunántúlra 3.107, Észak-Alföldre 1.988, Dél-Dunántúlra 1.652, Észak-Magyarországra 1.584, Dél-Alföldre 801 fő
2_Orbánt a marha magyar sajtó és a baloldal azzal cikizte, hogy „hogyan lehetne má’ a válság megoldás egy kormányváltás, talán a kormány tehet az egészről?”. Nos, úgy fest kukoricára kell térdepelnünk és hamut szórni a fejünkre. Hetedíziglen.

Ha ugyanis világválság van, akkor fel kell tételeznünk, hogy máshol is az van. Ha pedig csak minket, meg az ukránokat emel ki az amerikai elnök, akkor nyilván abban a kormánynak van szerepe. Amit ugye 2002 óta az MSZP vezet.

A kiemelés ugyanis megtörtént: azt mondta Barack, meg kell gátolni, hogy "azoknak a problémáknak, amelyek a feltörekvő országokban (!), mint például Magyarországon vagy Ukrajnában jelentkeznek, legyen olyan nagy tovagyűrűző hatása, amely eléri a mi partjainkat". Obama hozzátette, ennek érdekében összehangolt nemzetközi segítséget kell nyújtani számukra (MTI).

Barack Obama tehát egyértelműen fideszes, s immáron vége azoknak a mendemondáknak, miszerint az Egyesült Államok a baloldalt szereti jobban. Az MSZP kapaszkodhat és méltatlankodhat, hogy milyen alapon mer egy másik állam beleszólni Magyarország magánügyeibe. A magyar történelemben amerikai elnök talán 1956-ban kampányolt a hazai baloldal ellen (akkor kommunistának hívták magukat).

Az Egyesült Államok a Fideszt szereti jobban.

2009. Március 04. - 10:14:49
Válasz #667

Torony

Vendég

2009. Március 04. - 10:22:28
Válasz #668
Nem elérhető

madinorbi


Érdemes ellátogatni egy szavazás erejéig a szadesz honlapjára, az eredmények magukért beszélnek.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 04. - 10:30:59
Válasz #669

Torony

Vendég
Érdemes ellátogatni egy szavazás erejéig a szadesz honlapjára, az eredmények magukért beszélnek.

ezt nagyon csúnyán benézték :D :D :D de maj biztos megmagyarázzák, hogy szervezett fasiszta szélsőjobbos szavazóakcióról van szó, ezért az eredmények nem jelentenek semmit...

2009. Március 04. - 10:38:00
Válasz #670
Nem elérhető

Cressler


mi a szavazás eredménye? engem nem enged szavazni  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Március 04. - 10:52:55
Válasz #671
Nem elérhető

madinorbi


Az euró árfolyama szerda reggel tíz óra előtt új történelmi csúcson, 312 forint fölött állt a bankközi devizapiacon.

A közös európai pénz egységére tíz óra előtt néhány perccel már 312 forint felett születtek kötések. A kurzus néhány perc elteltével 311 forint alá esett vissza.

Az új történelmi csúcs 312,4 forint közelében van.

szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 04. - 10:59:51
Válasz #672
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Obama Magyarországról beszélt

A feltörekvő gazdaságok, köztük Magyarország és Ukrajna problémáit említette Barack Obama amerikai elnök kedden, amikor a globális pénzügyi válság nemzetközi következményeiről beszélt a Fehér Házban.

Az amerikai elnök aznap fogadta hivatalában Gordon Brown brit miniszterelnököt, aki az első európai vezetőként tett látogatást az Obama vezette Fehér Házban. Tárgyalásaik fő témája a nemzetközi gazdasági válság leküzdése volt.

Obama a találkozó után újságíróknak kifejtette: arról egyeztettek, hogyan hangolhatják össze a legerősebb gazdaságok G20-as csoportjának tagjai gazdaságaik élénkítését, miképpen biztosíthatják, hogy közös elvek alapján kezeljék a bankszférát.

Azt mondta, meg kell gátolni, hogy "azoknak a problémáknak, amelyek a feltörekvő országokban, mint például Magyarországon vagy Ukrajnában jelentkeznek, legyen olyan nagy tovagyűrűző hatása, amely eléri a mi partjainkat". Mint hozzátette, ennek érdekében összehangolt nemzetközi segítséget kell nyújtani számukra.

Barack Obama kijelentette: az a fő üzenete az amerikaiaknak, hogy legyenek tisztában azzal, "mély árkot ástunk magunknak, sok rossz döntés született, de rendbe tesszük a dolgokat (...) kilábalunk, nagyobb jólétben és egységben, és azt hiszem, a rendszerhibákkal szemben védettebben".

Az amerikai elnök úgy fogalmazott: teljesen biztos benne, hogy gazdasági terve működni fog, a hiteláramlás megindul, a vállalatok számára új beruházási lehetőségek nyílnak és az embereknek újra lesz munkájuk. Meggyőződése, hogy a fogyasztói bizalom megerősödik a gazdasági ösztönző csomag hatására.

Gordon Brown felhívta a figyelmet: globális bankválság történt, amely a világ minden részére kiterjedt. "Mintha áramkimaradás keletkezett volna az egész pénzügyi rendszerben, amelyet újra kell építenünk, el kell különíteni a rossz eszközöket, újra kell éleszteni a hitelek áramlását" - mondta.

A volt brit pénzügyminiszter kifejtette, "a rossz bankok, akárhol is legyenek, hatással lehetnek a jó bankokra bárhol", tehát meg kell szüntetni a gondokat a világ más részein is, és meg kell teremteni a bankrendszer jövőbeni működési elveit. Brown amerikai útja előtt egy új New Dealt szorgalmazott a nemzetközi gazdasági válság kezelésére. Jelezte, hogy az áprilisi londoni G20-as csúcs résztvevői új nemzetközi megállapodást kötnek a "nagy szabályozási változásról".

Obama és Brown kitűnőnek nevezte a kétoldalú amerikai-brit viszonyt. Brown szerdán beszédet mond az amerikai kongresszus két házának összevont ülésén, ahol a tervek szerint elsősorban a protekcionizmus ellen fog érvelni.

2009. Március 04. - 11:25:37
Válasz #673

Torony

Vendég
Köszönjülk meg vezetőinknek, hogy elérrték azt, hogy egy mondtaban említenek minket Ukrajnával...

2009. Március 04. - 12:50:45
Válasz #674
Nem elérhető

Gabe


Érdemes ellátogatni egy szavazás erejéig a szadesz honlapjára, az eredmények magukért beszélnek.
http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=682.msg87071#msg87071  :-/-(-: 8-} writeonly?  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"