2024. Június 16. - 05:53:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Mit tippelsz, kire szavazol a választásokon?

Kormányváltók
Fidesz
Jobbik
Egyéb töltelékpártok

Szerző Téma: Politika  (Megtekintve 407374 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Március 16. - 21:59:05
Válasz #885
Nem elérhető

Gabe


Még mindig nincs gyanúsítottja a tavaly novemberben Kiskunlacházán elkövetett gyermekgyilkosságnak, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás újabb, hatvan napos meghosszabbítását fogja kérni a főügyészségtől – közölte hétfőn Papp Péter bűnügyi igazgató.
Papp Péter közölte: azért van szükség az újabb kérelem benyújtására, mert a januárban engedélyezett hosszabbítás határideje március 23-án lejár. Hozzátette: a nyomozás továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik – tehát gyanúsított még nincs. Nagy erőkkel dolgoznak az ügyön: eddig több mint 300 embert hallgattak ki, és csaknem 100 embertől vettek DNS mintát.

Már nagyon közel járunk mi? :-Đ
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 16. - 23:24:06
Válasz #886
Nem elérhető

Gabe


Hétfőn hivatalosan is kilépett az MDF frakciójából Csáky András országgyűlési képviselő. A párt frakcióvezetőjének három napja lenne, hogy új tagot találjon, különben feloszlik a Csáky kilépésével tíz fő alá csökkent létszámú frakció. Herényi Károly frakcióvezető azonban közölte, az MDF-es képviselők függetlenként folytatják munkájukat.

 :-! egy kilőve!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 17. - 06:23:13
Válasz #887

Torony

Vendég
sajnos az érdemi helyzet nem változik, más köntösben rombolják tovább az országot...

2009. Március 17. - 07:44:24
Válasz #888
Nem elérhető

Gabe


sajnos az érdemi helyzet nem változik, más köntösben rombolják tovább az országot...
De legalább az agymosott szavazóik is rájönnek, hogy még azt a párszáz szavazatot sem érik meg!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 17. - 11:03:27
Válasz #889
Nem elérhető

madinorbi


szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 17. - 11:37:18
Válasz #890

Torony

Vendég
hm, öröklődik, csak Fletó nagypályán nyomja :)

2009. Március 17. - 11:39:34
Válasz #891
Nem elérhető

madinorbi


Hogy testépítősen fogalmazzunk, az a fránya genetika  ;D
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 17. - 18:36:17
Válasz #892
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Hangosan felnevettem ezen a híren  :D

Roma vezetők feljelentik a Hír TV-t

Hatóság és a közvélemény tudatos félrevezetése, valamint uszítás miatt feljelentik a Hír TV Riasztás című műsorának készítőit az enyingi benzinkútnál február közepén történt bűncselekmény tudósítása miatt - jelentette be Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő (SZDSZ) és ifj. Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) szóvivője.

Február 14-én este fél nyolckor értesítették a rendőrséget arról, hogy a Fejér megyei település benzinkútjánál egy 15-20 tagú, születésnapot ünneplő roma társaságot ismeretlenek megtámadtak. A társaság tagjai a helyszínre érkező rendőröknek azt mondták, hogy a kúthoz érkező több autó ismeretlen utasai támadólag léptek fel velük szemben, ezért ők védekeztek. A történteket rögzítette egy tévéstáb.
   
A nyomozók által lefoglalt felvételből - a rendőrség szerint - az derült ki, hogy a bejelentést tevőket senki nem támadta meg, az odaérkező hat-hét kocsi csak megállt a töltőállomásnál, és a korábban ott tartózkodók kezdték italosüvegekkel dobálni őket. Elterjedt az a hír, hogy az egyik gépkocsiban szerbek voltak, akik Marian Cozma román kézilabdázó meggyilkolását akarták megtorolni Enyingen, mivel az egyik gyanúsított ottani lakos. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a tévéfelvételen látható egyik autón szerb rendszám van, de hogy az utasai milyen állampolgárok, arról nem tudott információt adni.
   
Garázdaság miatt tizenegy embert vettek őrizetbe, közülük hetet elfogtak, négyen pedig önként jelentkeztek a rendőrségen. A székesfehérvári városi ügyészség hét gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezte. A nyomozási bírák ezt öt férfinál megalapozottnak tartották, egy gyanúsított esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, egyet pedig szabadlábra helyeztek. Jelenleg három ember van előzetes letartóztatásban, a kényszerintézkedést a bíróság 60 nappal meghosszabbította.
   
Mohácsi Viktória és ifj. Bogdán János kedden bemutatott egy olyan felvételt, amelyet a Hír TV Riasztás című műsorának stábja készített, de annak csak egy része került adásba. A roma vezetők szerint a birtokukba került felvétel azt tanúsítja, hogy a televízió tudatosan manipulálta, a cigányság ellen hangolta a közvéleményt.
   
A felvételen az látszik, hogy a stáb egy hat-hét autóból álló konvojt követ, amely befordul az enyingi benzinkútra. Előtte a stáb egyik tagja valakivel telefonon arról beszél, hogy az enyingi Raffael család - amely egyébként nem áll rokonságban azzal a Raffael Sándorral, akit a Cozma-gyilkossággal gyanúsítanak - a benzinkúton van.
   
Az is látszik és hallható, hogy a Hír TV riportere odamegy a romákhoz, akik ekkor már a töltőállomás előtt állnak, és az idegen autókat nézik, és azt kérdezi tőlük: "mi készül itt?". Szemtanúk elmondása szerint ezután csuklyában, fekete kámzsában az ismeretlenek az ünneplők felé indultak, akik válaszul üvegekkel dobálták meg az autókat. Az OCÖ szóvivője azt mondta, a romák és kérésükre a töltőállomáson dolgozók már e támadás előtt értesítették a rendőrséget.
   
A Hír TV csak a dobálást és a stáb menekülését tartalmazó felvételt adta adásba, és így tudatosan elhallgatta, hogy a benzinkúton tartózkodók csak védekeztek, azaz nem volt jogszerű a rendőri fellépés ellenük - mondta a szóvivő.
   
Ifj. Bogdán János a sajtótájékoztatón több kérdést tett fel: Honnan tudta a Hír TV, hogy mire készülnek az enyingi benzinkútra tartó autósok? Ki értesítette őket? Ki irányította a stábot? Kivel beszéltek telefonon? Miért manipulálták a felvételeket? Miért uszították a közvéleményt a cigányság ellen?
   
A roma vezető arra is választ vár, hogy ha már az előző napokban, a Cozma-gyikosság miatt megerősített rendőri jelenlét volt a városban, miért nem ellenőrizték a rendőrök a töltőállomásról menekülő autókonvojt; megállapították-e kik voltak az állítólagos sértettek; hogyan fordulhatott elő, hogy szerb rendszámú autókban csuklyás emberek támadást intézhetnek települések, emberek ellen.
   
Az eset után az enyingi cigány kisebbségi önkormányzat képviselőjét, id. Raffael Jánost és családját többször életveszélyesen megfenyegetették, ezért a rendőrség zaklatás miatt nyomozást indított.
   
ifj. Bogdán János közölte, a birtokukba került felvételt még kedden eljuttatják a Fejér megyei ügyészégre, és a család nevében feljelentést tesznek a Hír TV ellen, egyben keresik a jogi lehetőséget, hogy a rendőrség ellen is eljárást indítsanak.
   
Mohácsi Viktória a sajtótájékoztatón azt mondta: a romák elleni Molotov-koktélos és fegyveres támadások elkövetői és a rendőrség között "kapcsolat, egy közös szál van", az erre vonatkozó bizonyítékait hamarosan a sajtó nyilvánossága elé fogja tárni.
   
A tatárszentgyörgyi kettős gyilkosságot is idesorolva kijelentette: már a második esetben bizonyítható, hogy "a rendőrség szándékosan nem a megfelelő irányban folytja a nyomozást". Megjegyezte, koholt vádak és a rendőrség "tudatos viselkedése" miatt tartanak előzetes letartóztatásban az enyingi esettel összefüggésben három vétlen áldozatot a valódi támadók helyett.

2009. Március 17. - 18:58:59
Válasz #893
Nem elérhető

Gabe


Erre a mohácsira is köthetne már valaki egy betoncsizmát!
Szerencsére jövőre végleg eltűnik a színről ez a kotorék!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 17. - 19:22:31
Válasz #894
Nem elérhető

Gabe


"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 18. - 10:09:04
Válasz #895
Nem elérhető

madinorbi


Hírek a Koreai Népköztársaságból, Phenjan, a márc.15-i Nagy Vörös Kim Jong-IL ünnep !

A hírhedt újkeletű szabálymódosítás tette lehetővé, hogy a kormányellenes tüntetőket az őrszobára vigyék galacsin rejtegetéséért, gondolatbűnért vagy sima beszólásért: február 1-től a szabálysértési törvény értelmében az is büntethető lett, aki nem erőszakosan vagy fenyegetőleg zavar meg egy rendezvényt, hanem "hangoskodással". Azaz tapsolni kell mindig mindenre mindenkinek, mint Kínában. A nemzeti jogvédők egyébként Alkotmánybírósághoz fordultak a diktatórikus törvény megsemmisítése érdekében.
Az előállítottak egyike, Rosdy Tamás jogász a Blikknek felidézte a vasárnapi eseményeket: "A Kossuth térről se szó, se beszéd hurcoltak el, s csak a rendőrautónál, bilincsben tudtuk meg, hogy előállíthatnak bennünket. Az őrsön az orvosi szobában le kellett vetkőznöm, majd egy nagydarab, gumikesztyűs rendőr előtt egyenként le kellett vennem a ruháimat, megborzolni a hajamat. Belenéztek a számba, és meztelenül kellett háromszor terpeszben leguggolni, felemeltették a herezacskómat is."
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 18. - 10:10:41
Válasz #896
Nem elérhető

FirstLady


Az előállítottak egyike, Rosdy Tamás jogász a Blikknek felidézte a vasárnapi eseményeket: "A Kossuth térről se szó, se beszéd hurcoltak el, s csak a rendőrautónál, bilincsben tudtuk meg, hogy előállíthatnak bennünket. Az őrsön az orvosi szobában le kellett vetkőznöm, majd egy nagydarab, gumikesztyűs rendőr előtt egyenként le kellett vennem a ruháimat, megborzolni a hajamat. Belenéztek a számba, és meztelenül kellett háromszor terpeszben leguggolni, felemeltették a herezacskómat is."

Öröljön neki, hogy nem volt testüregi motozás  ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Március 18. - 10:16:48
Válasz #897
Nem elérhető

lue


...Bár  1esek örülek neki ;D ;D
(jovannanemszotam ;D )

2009. Március 18. - 12:34:28
Válasz #898
Nem elérhető

madinorbi


Horn Gyula volt szocialista miniszterelnök előrehaladott agysorvadása miatt sokszor szerbül beszél, ezért többször tolmácsot kellett hívni hozzá a kórházba

Az oroszul és angolul is beszélő Horn 1963-tól 1969-ig Belgrádban teljesített szolgálatot. A volt miniszterelnök egyébként ideje egy részében önéletrajzát írja.

Horn Gyula 2007-ben került az Állami Egészségügyi Központba, ahol egy szigorúan ellenőrzött VIP-részlegen helyezték el. Idén lesz hetvenhét éves. (véleményünk szerint mindössze arról van szó, hogy az öreg pufajkás agya és lelkiismerete megroppant az általa elkövetett bűnök végtelen súlya alatt, s elkezdett olyan dolgokról fecsegni, melyek terhesek voltak a szocialisták számára).
A napi 1 liter vodka megártott, egyébként meg mivel magánkívül óbégat egész nap az 56-os ávós, biztos vagyok benne, hogy sok olyan dolgot le lehetne jegyezni, amitől egy óriás láncreakció indulna be ...(kivégzések, koncept perek, tervek a jövőre nézve, tömegbelövetés, magyarirtás/ellenesség stb.)
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 18. - 19:45:29
Válasz #899
Nem elérhető

Gabe


Sürgős cipzárjavítást kért egy nő az egyik pécsi boltostól. A rövidáruüzlet profiljába nem illő tevékenységet végül ingyen végezte volna el az eladó, de a hölgy addig erősködött, míg egy sör árát, 150 forintot rá nem tukmált a segítőkész boltosra. A szívességet kérő néhány perc múlva már APEH-ellenőrként tért vissza egy 50 ezer forintos büntetéssel, a bolt tulajdonosa, az eladó felesége pedig egymilliós csekket kapott.

A maffia meg csak raboljon-sikkasszon nyugodtan!
"Yeah buddy, light weight baby!"