0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Idézetet írta: Gabe - 2009. Április 26. - 23:18:34Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Április 26. - 23:12:21Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 26. - 22:45:19Idézetet írta: Gabe - 2009. Április 26. - 22:41:14Most szeretnék gratulálni a modoknak! közöm sincs hozzá!Aki beengedte ki is törli (mindig én rakok rendet )Mi az életrevalóbb megoldás? Nevetni azon is amin mások zsörtölődnek vagy folyamatosan pattogni, hogy ez mi, meg az mi, mit keres itt, mit keres ott, jajj ott egy márkanév ki kell x-elni...stb.Ezek az unalmas dolgok, nem pedig az, hogy beugrik egy ilyen totálisan értelmetlen topik...Van vki (pl. én) akinek soha nincsen baja az ilyen dolgokkal. Ebben van igazság, viszont ha így gondolkodunk, akkor pl. 2hónap múlva idetéved 1-2 értelmes ember, aki valóban a testépítésről informálódna, és folyamatosan ilyen debil topikokba ütközve inkább hagyja a f@szba az egészet!Másrészt elveszíti a fórum a lényegi mivoltát.Én csak annyit mondok, ne lehessen első posztosként, sőt moderáltként sem eszetlenül ilyen idióta topikokat nyitogatni.Ha már tényleg ennyire retard valaki, akkor írja be a csettopikba!Ezek a topikok halálra vannak ítélve, vagy szétoffolják őket, vagy 4-5 post után meghal, a szerzője meg megy vissza a drogos bulikba, mer' hülyék ezek a bádisok!Akkor holnapra kitörlöm az összes komolytalan témájú topikot, hozzászólást és minden mást is ami nem kapcsolódik szorosan a testépítéshez. Ilyeneket többet nem is engedek és majd ellenőrzöm a fórum statisztikákat...A picsába is...mindenhol pofáznak az embernek. Gyerekeknek a szülők, az iskolákban, az utakon, a munkahelyen és szabály-szabály-szabály amerre nézek. Soha nem tartom be őket!Ide az ember elsősorban kikapcsolódni, szórakozni jön és csak másodsorban informálódni.Ez az én véleményem.
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Április 26. - 23:12:21Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 26. - 22:45:19Idézetet írta: Gabe - 2009. Április 26. - 22:41:14Most szeretnék gratulálni a modoknak! közöm sincs hozzá!Aki beengedte ki is törli (mindig én rakok rendet )Mi az életrevalóbb megoldás? Nevetni azon is amin mások zsörtölődnek vagy folyamatosan pattogni, hogy ez mi, meg az mi, mit keres itt, mit keres ott, jajj ott egy márkanév ki kell x-elni...stb.Ezek az unalmas dolgok, nem pedig az, hogy beugrik egy ilyen totálisan értelmetlen topik...Van vki (pl. én) akinek soha nincsen baja az ilyen dolgokkal. Ebben van igazság, viszont ha így gondolkodunk, akkor pl. 2hónap múlva idetéved 1-2 értelmes ember, aki valóban a testépítésről informálódna, és folyamatosan ilyen debil topikokba ütközve inkább hagyja a f@szba az egészet!Másrészt elveszíti a fórum a lényegi mivoltát.Én csak annyit mondok, ne lehessen első posztosként, sőt moderáltként sem eszetlenül ilyen idióta topikokat nyitogatni.Ha már tényleg ennyire retard valaki, akkor írja be a csettopikba!Ezek a topikok halálra vannak ítélve, vagy szétoffolják őket, vagy 4-5 post után meghal, a szerzője meg megy vissza a drogos bulikba, mer' hülyék ezek a bádisok!
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 26. - 22:45:19Idézetet írta: Gabe - 2009. Április 26. - 22:41:14Most szeretnék gratulálni a modoknak! közöm sincs hozzá!Aki beengedte ki is törli (mindig én rakok rendet )Mi az életrevalóbb megoldás? Nevetni azon is amin mások zsörtölődnek vagy folyamatosan pattogni, hogy ez mi, meg az mi, mit keres itt, mit keres ott, jajj ott egy márkanév ki kell x-elni...stb.Ezek az unalmas dolgok, nem pedig az, hogy beugrik egy ilyen totálisan értelmetlen topik...Van vki (pl. én) akinek soha nincsen baja az ilyen dolgokkal.
Idézetet írta: Gabe - 2009. Április 26. - 22:41:14Most szeretnék gratulálni a modoknak! közöm sincs hozzá!Aki beengedte ki is törli (mindig én rakok rendet )
Most szeretnék gratulálni a modoknak!
ezé lett vége a nőddel fastor? mert te inkább gépeztél mint,hogy
Idézetet írta: zotja - 2009. Április 26. - 23:29:51ezé lett vége a nőddel fastor? mert te inkább gépeztél mint,hogy nem, hosszú, de a fórum miatt, már utálja a testépítöket
Idézetet írta: fastor - 2009. Április 26. - 23:31:07Idézetet írta: zotja - 2009. Április 26. - 23:29:51ezé lett vége a nőddel fastor? mert te inkább gépeztél mint,hogy nem, hosszú, de a fórum miatt, már utálja a testépítöket űMért te az vagy????
már utálja a testépítöket
nem engem nah, jó engem is, de nem magamra értettem a faszért kell midnent félreérteni?
Mert off van és ha a multkor én vibrátoros lány voltam, te lehetsz most girnyó