Valóban olyan szempontból nics értelme, hogy reális lista álljon össze olyanból viszont szerintem elég érdekes, hogy akár azok a srácok akik a régieket nem ismerték egy-egy régi kép, videó alapján kire szavaztak amikor régebbi versenyzők párbajoztak illetve ilyen népszerűségi próba egy adott közösségen belül.
csak magamat tudom ismételni, komoly szakmai alapokat nem az ilyen szavazásokon kell keresni de mégis egy szórakoztató dolog volt az adott bodys közösségen belül, előkerültek régi képek, videók, eredmények stb, jóval hasznosabb mint egyes értelmetlen szavazások a piszkos fantáziáról.
Cressler:
____ _____ _____ ______
Amúgy azt sosem értettem, hogy miért kell nekiesni valakinek, azért mert fiatal és a korából kifolyólag kevésbé ismeri a korábbi idők nagyjait, hiszen amikor ő nevelkedett már másokról szóltak a hírek. El kell fogadni, hogy sokkal valószínűbb, hogy olyanokat fog isteníteni, akiket a saját korában látott a tv-ben, újságokban, és akik a saját korában nyerték a versenyeket. Senki sem befolyásolhatja, hogy mikor születik (legjobb tudomásom szerint
).
Az már másik kérdés, hogy átlagos tendencia, hogy a fiatalabb generációkból folyamatosan tűnik el az igény a múlt megismerésére és kellő tiszteletben tartására, ez szerintem sincs rendjén.
Az pláne nem róható fel senkinek, hogy milyen példaképet választ. Ha valaki úgy dönt, hogy őt csak a jelen nagyjai érdeklik, szíve joga közülük választani magának kedvencet.
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó hobbi badis magasról tesz a versenyzésre, és soha nem fog utánanézni, hogy ki volt pl az első Mr.O. De miért ne választhatna egy olyan példaképet, akiről ömlik a hírfolyam a jelen médiájából...?
Szubjektív sport, szubjektív döntésekkel, szubjektív választásokkal, szubjektív példaképekkel.