2024. Május 29. - 02:02:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Keresd a kockákat Bubival, avagy diéta Bubi módra  (Megtekintve 106907 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2007. November 05. - 19:21:02
Válasz #150
Nem elérhető

Bubee


Aggy'isten!  ;D
Hát... Hát, hát, hát  ;D Mi is mondhatnék most?  ::) Talán azt h OLYAT EDZETTEM MA, AMILYET MÁR RÉG NEM  :-O :-O :-O Esküszöm h még tömegelésben is ritkán fordult elő ilyesmi  :-O Szavakkal nem lehet leírni. Amikor vállaztam végig futkosott rajtam a libabőr, de úgy mintha áram csapkodott volna  :o Se nanovapor se bedurrantó és mentális serkentőszer nem volt bennem, csak egy dolog: M.O.T.I.V.Á.C.Ó!!!  =/+' Nagyon jól esett minden mozdulat. Kijött ma belőlem a 4 "kényszerpihenőnap" alatt felgyülemlett energia, amit egyrészt maga az edzéshiány, másrészt a lezajlott versenyek beszámolója és képei okoztak. Nameg az h úgy látom megindultam lefele a lejtőn, amint lejjebb vettem a CH-t megindult a dolog. A héten még maradok ennyin, hétvégétől pedig elveszek egy kisebb mennyiséget, úgy 10-20 grammot. Úgy érzem mehetek lejjebb kicsit még. Ez lesz a 10. hét a diétából, még a neheze hátravan, de ma úgy láttam a tükörbe h a parizerkar búcsút integet. Meg is kértem valakit h nézzen meg közvetlenül, majd utána tükörben h az amit én látok az valóban úgy van, vagy csak a tükör nagyít. Ugyanis egész jó látvány volt, tetszett h végre látom elkülönülni a vállat, tricpeszet. Persze még igen fedett, de ha felülről jön a fény akkor már lehet látni h közelebb vannak az izmok a felszínhez  :)

Huh.. Szóval nagyon jó volt és úgy érzem h a motiváció végigkísér most sokáig, talán annak ellenére h lesznek még nehéz napjaim, de ha látom magamon azt h van eredmény akkor a szar nap se tehet keresztbe!  =/+'

Ma mell-váll volt. Ferdenyomással kezdtem mint már 2-3 hete - és így is fogok tenni továbbra is -, és jól ment, nagyon. 80ig mentem fel, abba nyomtam 2x 12-13-at, majd 2x vettem vissza ezután a súlyt, le 70-re majd 50-re. Az 50-es széria után aszittem h a sportcsoki becsúszik a gatyába  :-O  :-/]  ;D És ezt éreztem minden egyes sorozatban, simapadon egykezesekkel, ami most gyengébben ment mint múltkor de nagyon koncentráltam a formára és meg is lett az eredménye. Ezt követően még tárogattam 3 sorozatban levezetésnek, megnyújtásnak.

A váll a szokásos formában történt: 2 gyaksi oldalra, 1 hátra. Az elülső deltát most elhanyagolom mert meglátásom szerint túlsúlyban van a többi testrészhez. Szóval ők most kényszerpihenőn lesznek. Az oldalemelések valami iszonyat brutálisak voltak, amiatt amit feljebb írtam... Libabőr, hidegrázás (jófajta)! Minden sorozatban!  =/+' Egy kosaras gyerek mondott is valamit, valami olyasmit h te nem vagy normális, vagy te egy állat vagy... Nem tom már, de végignézte ahogy megcsinálom a vetkőző sorozatokat egymás után megállás nélkül  ;D Ilyenkor a fejem lévő grimaszokat már átérzi a másik ember is, és elszörnyülködik h mit élhetek át  ;D Kúúúl  8-)  ;D Imádom a hárdkór edzést  =/+'

Na, nem fosom inkább a szavakat, holnap jelentkezem!  =/+'

Csoookiiii!  :-*  8-)
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 05. - 20:20:30
Válasz #151
Nem elérhető

ViCtor


Nájsz dzsáb! hehe

nemsokára mikulás... piros zacsi..benne sok csoki.... mmhh, lehetne benne sok sok táplálószelet:) endorush-al:)
kellemes ünnepeket!
Magam már az elején elemezni szoktam, hogy ha valamire vágyom, az mibe fog nekem kerülni. Nem próbálom becsapni magam. Tudom, hogy vagy pénzzel, vagy az időmmel, az energiámmal, esetleg a kényelmetlenséggel vagy valami mással fizetnem kell érte. Ha pedig eldöntöttem, hogy valami megéri az árát, kész vagyok fizetni, és fizetek is.

2007. November 06. - 10:52:30
Válasz #152
Nem elérhető

Bubee


Csöcs!

Asszem kicsit túl intenzívre sikerült a tegnapi edzés, ugyanis már tegnap este elkezdett fájni a hasfalam egy ponton. Még most is fáj, de nem hinném h sérvgyanús lenne.

Csak azt nem értem mitől, ugyanis 1: edzés közben semmi se fájt 2: nem edzettem nagy súlyokkal 3: nem olyan gyakorlatokat végeztem ami sérv"veszélyes" lenne...

Mindenesetre ma asszem kihagyom az edzést, meglátom h holnapra javul -e a helyzet... Ha nem akkor orvos  :'(
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 06. - 11:00:39
Válasz #153
Nem elérhető

hopika


Nehogy lesérülj itt nekünk!
Mit kezdenénk egy sérült kertitörpével??? @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2007. November 06. - 11:03:31
Válasz #154
Nem elérhető

Bubee


Nehogy lesérülj itt nekünk!
Mit kezdenénk egy sérült kertitörpével??? @-o

 ;D

Hát a sérült kertitörpe semmire se jó, valóban  :'( Ki szokták dobni a kukába  :'(

 ;D
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 11. - 21:53:00
Válasz #155
Nem elérhető

Bubee


Hola!

A héten nem írtam, rossz kisfijú vótam  :'(  --) Mostan szeretnék egy rövid összefoglalót írni h mi történt velem  /:-)

A sérülés úgy néz ki h elmúlt és valószínüleg a hasam húzódott meg. Az ominózus nap után azért le mentem karozni, MER MUSZÁJ vót  ;D Óvatosan edzettem, figyeltem h ne fájjon a hasam, valamint övet is használtam. Az edzés után már nem is éreztem annyira a fájdalmat, ami érdekes mert reggel még úgy keltem fel h kurván fáj  ????... Mindenesetre örültem neki h múlik. A rákövetkező napon hátaztam, szintén óvatosan, közepes súlyokkal. Minden rendben volt és egyébként mind2 napon igen jól átdolgoztam az izmokat, jól be is durrantam. A lábazást viszont nem vállaltam be, szóval az elmaradt. Nem gond, a héten újra indul a buli!   =/+'

Péntektől 130 grammon vagyok és maradok is ezen 2 hétig, majd ismét csökkentek rajta, valszeg 100-ra. Holnap kapolm az utolsó szurit  :'(  ;D majd utána 2 hétig csak PCT megy magában és azután indítom a Pro-Anabol + Shredded stack-et. Már nagyon várom, mert régóta ki akartam próbálni a Hydroxycut Hardcore-t. Addigra talán meg is csappanok zsírtani szempontból, szóval erősen relatív értelemben viszonylag alacsony zsír%-on (magamhoz képest) mutathatja meg mit tud. Bízom benne h lefarag rólam valami látható mennyiséget.

Egyébként ismét érzékelek némi fogyást a combomon és a karomon. Ma felpróbáltam egy olyan nadrágot amit igen régóta nem tudok hordani és láss csodát, belefértem. Még egy picit szűk, de már tudom hordani. Az öltönyömet is újra fogom tudni használni az idei vizsgaidőszakban. Szal heppi vok  /:-)  ;D

Röviden ennyi. Holnap elvileg jelentkezem!  /:-)

 :-* mindenkinek  o--O
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 12. - 20:05:56
Válasz #156
Nem elérhető

Bubee


Holárijééhollárijóóó!  ;D

No, ma megvót ama csöcs + váll tréning. Jó vót, szép vót, jól esött  ::) ;D

Szal tényleg jól ment. A mai tréning kicsit más volt mind eddig, ugyanis ma izoláló gyakorlattal, vagyis tárogatással kezdtem. Más gép illetve lehetőség nincs sajna. Természetesen nem full hideg állapotban kezdtem a tárogatást hanem kicsit átmozgattam előtte a cickót. Ezután nyomtam ferdepadon, majd sima padon 1kezesekkel. Ugyanazokkal a súlyokkal edzettem, uolyan ismétlésszámmal mint eddig. Vagyis nem gyengültem.

A vállazás ismét jó volt, és mostanában vetkőző sorozatokat alkalmazok oldalemelésnél és döntött törzsű oldalemelésnél is. Ezzel jól szét lehet szedni a zizmot, még diétában is. 12-10-8 kilóval küldöm meg, ~8-6-5 ismétléssekkel. Nagyon jól bedurran tőle a váll, ajánlom próbáljátok ki. Sztem jobb mint csak oldalemelni azonos súllyal, piramisban.

Holnap valszeg láb lesz, majd kiderül.

Stay tuned!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 16. - 21:33:27
Válasz #157
Nem elérhető

Bubee


Csákó!

A hét egész jól telt edzés szempontjából, már ami a mell-vállon kívül volt. Minden alkalommal egész jó erőben voltam, vérbőség megvolt ahogy annak lennie kell. Kedden bicepszeztem, szerdán tricó volt, tegnap láb és ma pedig hát. Nem tudom miért, de ma igen fáj a derekam, valszeg a tegnap lábedzés tett neki oda, de h melyik része azt nem tudom. Mindenesetre lementem hátazni, ami ennek ellenére is jól sikerült, vigyáztam a derekamra. Használtam övet és itt vettem észre h mennyi is hiányzik a derekamból. Régen az utolsó előtti lyukba tudtam csak beakasztani, ma pedig 1 híján a legelsőbe  :-O  ;D Ez 5-6 lyuknyi különbség! Mérni most nem akarom, majd pár hét múlva. Akkor képeket is fogok berakni újra.

Amúgy "alakul a molekula". A súlyom ennek ellenére tartom. A legalacsonyabb mért súlyom 87 kiló volt, amit nem értek máig se, de ez csak jó. Tzs% csökken, ez a lényeg. Igaz azt még mindig nem tudom h jó ütemben -e, de mivel megy, ezért nem panaszkodom. Zsír még sok van, bőven van mit faragni.

A hétvégére 100 gramm ch-t tervezek bevinni és lehet rá is állok erre a jövő hét folyamán. Ha esetlegesen túlzottan megcsappanna az erő akkor adok hozzá 10-15 grammot, vagy viszek be + zsírt.

Hát ennyi lenne!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 17. - 14:31:26
Válasz #158
Nem elérhető

Thommyy


Nah itt vagyok! Végig olvastalak, megvannak a képek is. Szóval jó lesz az, csak igy tovább...!!   :-)!
Azért van különbség az én 105 Kg-om@190magasságom és a Te méreteid között...!
Üdv.: Boci a Ph-ról

2007. November 23. - 14:44:23
Válasz #159
Nem elérhető

Bubee


Aggyisten!

A hetem egész jól telt. A erőm egészen a mai napig helyén volt, azonban ma valamiért elég szar voltam. Lehet azért mert nem sikerült egy vizsgám, ezáltal a tudat nem volt a helyén. Az edzési séma ugyanaz volt: mell+váll, bicepsz, tricepsz, láb, hát.

Az ismétlésszámok bizonyos gyakorlatokat kivéve mindig 10 és afelettiek. Amúgy azt vettem észre, most h lecsökkentem 100 grammra, hogy pl. ferde padon először 80ba mondjuk nyomok 10-et, viszont a következőben már csak 6-7 megy. Most már egyre nehezebben durranok be igazán. Van vérbőség de már nem az igazi... Mondjuk 100 gramm ch-tól sokat nem lehet várni.

A héten mértem a súlyom és végre megmozdult: 86 voltam. A derekam körméretére nagyon kiváncsi leszek, mert ma egy olyan gatyát vettem fel ami a tömegelés legvégén volt rám jellemző és a 105ös derekamra. Hát mit mondjak: jó pár centire ki tudtam húzni. Csak a valagam tartotta fenn  ;D

Azonban már 2 hete nem aerobozok, mert kinn már nem érdemes erőlködnöm, mert nehéz felmelegednem annyira h jó körülmények legyenek a zsírégetéshez. Ráadásul ha jön csapadék akkor meg pláne ki van zárva. Valahogy meg kell oldanom a benti aerobot. Ha sikerül is, akkor se lesz mindennap, max 3 alkalom / hét.

Nagyjából ennyi lenne a történet.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. November 26. - 18:58:36
Válasz #160
Nem elérhető

Bubee


Csumicsalamádé!

Túl vagyok a mai szokásos mell-váll edzésen. Nagyon jól ment, minden fasza volt! Az erőm nem csökkent, pedig azt hittem fogok gyengülni. Hál' égnek nem. És ami a legjobb h megindult a súlyom lefele végre. Ma -1 kg-ot könyvelhettem el, vagyis 85 voltam. Ez ugye ruhástól értendő, így a valódi súlyomhoz le kell vonni 1-2 kilogrammot. A súlyban való fogyással együtt a tükör is mutat változást. Úgy érzem h mostanáig sikerült leadni azt a mennyiségű zsírt ami miatt kurvára disznó voltam, és most kezdődik majd a mennyiségi fogyással együtt a minőségi is. Azaz szerintem most fog majd egyre jobban látszódni ahogy az izmok előbújnak. Ma "tapogattam" a vállam miután bedurrant és nagyon jól elkülönül a felkaromtól, illetve a kulcscsonti résznél is látszik már a hely ahonnan ered. Igazándiból nem látszik annyira h a kép visszaadja mivel a fedettség ezt még nem teszi lehetővé, de biztos vagyok a dologban. Az úszógumim igen szépen megcsappant, azt kell mondjam. Ennek nagyon örülök, mert emiatt volt nagyon elbaszott alakom (körte alak), viszont most már lassan teljesen egyenes lesz a törzsem. Ez sokat dob az összképen, még ha fedett vagyok akkor is. Erről amúgy megosztok veletek egy képet. A felét kitakartam, mert az még nem "publikus", de a lényeg ott van.

A másik dolog: a hétvégén eltűnődtem h meddig diétázzak és egyelőre annyiban maradok h január vége lesz a kitűzött cél. Véleményem szerint addig olyan formába tudom magam hozni, amit már elfogadhatónak tartok. De minden útközben dől el, szóval ez nem szentírás, csak egy terv. Én úgy látom h december végefelé már talán előbújnak a kockák a hasamon, vagy legalábbis látszódni fog a körvonal.

A kép nyilván nem nagy szám, nem is azért rakom be, de ahhoz képest nagy változás, ahonnan indult. Vagyis 100 körüli derékbőségről.

És még 2 kép... Csak érdekességképpen, hogy a kézfejemen és az alkaromon egyre jobban jönnek elő az erek...
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. December 01. - 14:06:56
Válasz #161
Nem elérhető

Bubee


Szegasztok!

Ismét túl vagyok egy héten. Ez is kiegyensúlyozott hét volt. Az erő megfelelő, hangulatban sincs változás, bár kissé azért fáradékonyabb vagyok. Eddig is nehéz volt végigülni a fasz előadásokat, de mostanában nehezebb lett. Ma megkezdtem a diétám csúcspontját, vagyis elkezdtem az utókúrát. Ez tehát jelent: 2 szem Pro-Anabol, 6 szem Leukic, és majd 6 szem Hydroxycut Hardcore, amikor elérem azt a pontot. Erre vagyok a legkíváncsibb. Eddig ugye semmi zsírégetőt nem használtam, se karnitin se semmi, max. koffeinről beszélhetünk, de az meg nem zsírégető. A Shredded stack vízhajtóját most nem fogom felhasználni, hanem akkor amikor lesz értelme. A stack 3 hétig fog menni, míg a Pro-Anabol 4 hétig. Közben persze megy a PCT is tovább.

Tegnap sikerült bepótolnom a múlt hét kurvaszar hátedzését. Valami iszonyat jó volt és evezésben felmentem 100 kilóig, amibe húztam vagy 10-et, 12-t  :-O  ;D Ennek örülök nagyon. Minden nagyon jól ment. A ch-t egyelőre nem kívánom lejjebb vinni, mert 100-on is fogyok és összeszakadni nem akarok feltétlenül, bár továbbra is úgy érzem h mehetnék akár alább is, bírnám. Szóval marad ennyin.

Ma reggel voltam aerobozni újra h megsasoljam tudok -e úgy menni h nem fázok. Nem fáztam, igaz most egy picit enyhébb volt a hőmérséklet mint az elmúlt napokban. Ha száraz idő lesz akkor menni fogok.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. December 03. - 19:26:00
Válasz #162
Nem elérhető

Bubee


Hahóka!

Teljesítettem a mai evangéliumot, ami szokáshoz híven mell-váll volt. Jól ment nagyon. Nagyon bejön ez az új stratégia h minden héten máshogy csinálom a mellet. És az is bejön ahogy a vállamat edzem most. Ez a vetkőző sorozatos dolog igen komolyan bedurrantja a vállat, igen jó érzés. Mindenkinek ajánlom.

Mivel hét eleje van, ezért méreckedtem és 84 kilót mutatott a mérleg. Ez egyébként nem 84 hanem 84,4 és csak az egyszerűség kedvéért írok 84-et. Hozzáteszem amikor 85öt írok akkor az 85,4. Szal megint egy kilóval kevesebb, ez a lényeg. És az is lényeges h 100x jobb az összkép mint volt, annak ellenére h a derék-csipő-mell tájék még nagyon makacs h rohadna meg. Ennek ellenére igen sok lejött a seggemről és a derekamról. Kb 3 hét múlva ígérek képet és méretet. Kiváncsi vagyok mennyit tud faragni a Hydroxycut Hardcore.

Egyelőre nem nagyon érzek semmi "pörgető" hatást a Hydroxycut-tól. Ma mintha egy kicsit többet izzadtam volna. Igaz még csak napi 2 szemen vagyok. Holnaptól 4/nap.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. December 04. - 21:44:45
Válasz #163
Nem elérhető

Bubee


Csöcs!

Nem akarok nagy hülyeséget írni, de én azt hiszem h kezdem érezni a Hydroxycut hatásait. Egyértelműen érzem a termogén hatást ami hőhullámszerűség formájában önt el. Ezen kívül az étvágyam csökkent, aminek nem kifejezetten örülök. De ugye a zsírégetők egyik funckiója... Nekem nincs rá szükségem egyelőre, nem szeretem tuszkolni a kaját. Pörgető hatása továbbra sincs, valószínüleg azért mert nem ismeretlen a koffein szervezetem számára. Használtam mostanában elég gyakran. Abban nem vagyok biztos h felgyorsult a zsírvesztés, de mintha... Meglátjuk a későbbiekben.

A mai napon csak bicepszeztem ahogy szoktam. Számomra nagyon furcsa h a legtöbb gyakorlat esetén majdnem ugyanakkora súlyokkal dolgozom mint anno tömegeléskor. A hangulatom és erőszintem nem csappant még mindig meg. Ezt én sem értem, de így van. Jól érzem magam, egyre jobban és az edzések (se az aerob se a súlyzós) nem esnek nehezemre, hanem kellenek továbbra is (értsd kívánom  ;D ). Mától 10 gramm rizst elveszek az étrendből, vagyok 7,5 gramm ch-t. Egy hét múlva újabb 7,5 grammot.

A PCT + Pro-Anabol igen komoly libidónövekedést okozott, 2-3 napja kissé "megijedtem" mert furcsán éreztem magam. Mintha nem lett volna az igazi a szexuális vágy. Asszem tudnak valamit ezek a cuccok. A múlt héten egyébként felnyomtam 4 szem/nap-ra a PCT adagját és ugye pár napja megy a Pro-Anabol is. Elég ütős ebből a szempontból.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2007. December 09. - 17:33:18
Válasz #164
Nem elérhető

Bubee


Üdvözlegyetek!  :)

Újabb hét van a hátam megett  :-O  ;D Vegyes érzelmekkel hagyom magam mögött, hiszen a hét eleje jól ment, viszont szerda és csütörtök nem telt az "erő" jegyében. Már szerdán a tricepszezés eléggé szarul ment. Nem is tudom h igazából miért, de valahogy iszonyatosan égett az izom, már fájdalmasan, és ezért vissza kellett vennem a súlyból és az ismétlésből is. Nagyon szar érzés volt és nem értem miért. Csütörtökön lábaztam, de akkor is gyengécske voltam. Lehet egyrészt mentálisan is le voltam amortizálva, és az is közrejátszott. Mindenesetre elvégeztem a munkát, kivéve pénteken, mert akkor nem volt időm edzeni így a hátazás kimaradt  :'(

Úgy érzem h a Hydroxycut beindult és végzi a dolgát, méghozzá elég jól. 1 hét alatt több változást érzékeltem mint amúgy szoktam. Kiváncsi vagyok a holnapi mérlegelésre. Meg arra is h gyenge leszek -e vagy se. Remélem nem kezdek neki gyengülni, mert nem lenne jó, bár lassan törvényszerű, hiszen a napi ch adag lassan elérkezik a 80 grammhoz.
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index