2024. Május 23. - 12:12:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Helyi hülye hírek  (Megtekintve 324389 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2009. Március 19. - 16:07:04
Válasz #540
Nem elérhető

Suncity


 d:)

Gumibotot, hamis rendőr jelvényt, mellényeket, gázfegyvereket találtak egy kocsiban a rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászjákóhalmán.

A kocsi azért tűnt fel a rendőröknek, mert megpróbálta kikerülni a fokozott közúti ellenőrzést tartó rendőröket. A kocsiban lévő öt férfit őrizetbe vették, az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás előkészületének gyanúja miatt indított eljárást.

A rendőrség csütörtöki közleménye szerint "Jászjákóhalma belterületén tartott fokozott közúti közlekedési ellenőrzés egyik áteresztő pontjánál az ellenőrzés kikerülésére irányuló manővert észlelt a szolgálatot teljesítő járőr. A jármű felkutatására induló rendőri erőknek sikerült megtalálnia a keresett gépjárművet. Az ellenőrzés során a gépkocsiban gázriasztó fegyvert, rendőri jelleget imitáló tárgyakat - jelvény, mellény, gumibot - és klasszikusan rablásnál használt eszközöket találtak. A személygépkocsiban tartózkodó 5 férfit őrizetbe vették. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás előkészületének gyanúja miatt indított eljárást" - áll a rendőrségi közleményben. A rendőrség egyelőre ennél többet nem közölt az ügyben.

2009. Március 19. - 16:09:07
Válasz #541
Nem elérhető

Suncity


  :-/-(-: sweet sexteen---avagy fiatalság-bolondság  ***))))

Elfogta a rendőrség azokat a csepeli fiatalokat, akik partnernőjük beleegyezése nélkül orvul lekamerázták a vele folytatott közösülésüket, majd az interneten kezdték terjeszteni a felvételt.

A két fiatalkorú fiú még januárban vette rá közös, 16 éves lányismerősüket, hogy hármasban szexeljenek egyet az egyik XXI. kerületi bevásárlóközpont mosdójában. A lány ebbe bele is ment, arról viszont sejtelme sem volt, hogy a fiúk orvul le is videózták az aktust, ezután pedig a felvételt előbb az iskolában, később a tágabb baráti körükben is terjeszteni kezdték, végül feltették a képsorokat az internetre is.

Az ügyben megindított nyomozás során rövid időn belül azonosították a felvételen szereplőket, illetve a felvétel készítőjét, akik az előállításuk után beismerő vallomást tettek.

A BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya ettől függetlenül tiltott pornográf felvétellel visszaélés miatt indított eljárást ellenük, illetve mindazok ellen, akik birtokolták az orvul készített felvételeket.

2009. Március 19. - 16:11:34
Válasz #542
Nem elérhető

fastor


már nemazért, de a csepel pláza vécéjében hogy fértek el 4 en? :-O
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Március 19. - 16:18:51
Válasz #543
Nem elérhető

Suncity


már nemazért, de a csepel pláza vécéjében hogy fértek el 4 en? :-O

2srác+ 1kislány
3-asban nyomták  :-)-

de akkor, hogy oldották meg, hogy ne lássa a kislány a dugi kamerát (gondolom a telót)

2009. Március 19. - 16:32:56
Válasz #544
Nem elérhető

lue



2009. Március 19. - 16:50:52
Válasz #545
Nem elérhető

Suncity



2009. Március 19. - 17:14:18
Válasz #546
Nem elérhető

Boresz


már nemazért, de a csepel pláza vécéjében hogy fértek el 4 en? :-O
gondolkodj kicsiben,nem mindenki olyan cula mint te  :D
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Március 19. - 20:00:58
Válasz #547
Nem elérhető

God Vazzeg


már nemazért, de a csepel pláza vécéjében hogy fértek el 4 en? :-O
gondolkodj kicsiben,nem mindenki olyan cula mint te  :D

Ha 4 Fastor bemegy az 1 vécébe, akkor sincs gond, csak közéjük lapozol, és már be is férsz  ;D A magasságából lehetne átpakolni a szélességre, meg vastagságra, hogy optimális legyen  :D

(Neménvótam  ***)))) )

2009. Március 20. - 06:24:11
Válasz #548

Torony

Vendég

2009. Március 20. - 07:49:39
Válasz #549
Nem elérhető

God Vazzeg



2009. Március 20. - 08:46:16
Válasz #550
Nem elérhető

madinorbi


http://index.hu/belfold/2009/03/19/gyerekei_szeme_lattara_terrorizaltak_a_cigany_not/

fagyi visszanyalt, kurvaanyátok?! :) ez persze hír, mi?!

Lesz még ilyen, biztos vagyok benne  :-}
Én ezt mondtam, ha ők is kapnak egy keveset, nyílván töredékét amit mi, akkor kanadáig meg sem állnak szegínek  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 20. - 10:03:29
Válasz #551
Nem elérhető

God Vazzeg


http://index.hu/belfold/2009/03/19/gyerekei_szeme_lattara_terrorizaltak_a_cigany_not/

fagyi visszanyalt, kurvaanyátok?! :) ez persze hír, mi?!

Lesz még ilyen, biztos vagyok benne  :-}
Én ezt mondtam, ha ők is kapnak egy keveset, nyílván töredékét amit mi, akkor kanadáig meg sem állnak szegínek  ;)

Jaja, nagyon hangosak ha valami történik velük, de hogy ők lopnak, rabolnak, ölnek az rendben van, ha valaki szólni mer, az rászista  :-Đ

2009. Március 20. - 15:29:28
Válasz #552
Nem elérhető

Suncity




Szerbia - Rövid üldözés után a szabálytalankodót megállították a rendőrök, majd az egyik utast fejbe lőtték.

Véres jelenetek zajlottak le csütörtökön hajnalban a szerb fővárosban: a belgrádi rendőrség egyik járőre üldözőbe vett egy Peugeot 307-es gépkocsit, miután annak vezetője áthajtott a piroson. Rövid üldözés után a rendőrök a kocsi elé kerültek, megállásra kényszerítették, és felszólították az utasokat, hogy szálljanak ki. Szemtanúk szerint az autó utasai és a két rendőr között vita alakult ki, amelynek hevében az egyik járőr fejbe lőtte az anyósülésen utazó 24 éves fiatalembert.

A tragédia a szerb főváros Új Belgrád nevű városrészében történt a hajnali órákban. A néhány szemtanú szerint szó sem volt dulakodásról, a fiatalok nem álltak ellen.

- Alig fél perc alatt játszódhatott le az egész. Szirénát hallottunk, a rendőrség terepjárója keresztbe fordult az úton, hogy elállja a Peugeot útját, majd a rendőrök kipattantak rendőrautóból, és azt kiáltották: kifelé, gyorsan! A két férfit megragadták, kirángatták a járműből, aztán szinte azonnal hallatszott a lövés - idézi a szemtanúkat a Press.


A lelőtt fiatalember barátnője a Blic-nek adott interjújában elmondta: szórakozni voltak az Akapulko nevű úszóházon, ám mivel barátja sokat ivott, nem akart vezetni. Úgy döntöttek, beül társuk autójába, barátnője pedig követi őket az ittas fiatalember kocsijával. Autójukat azonban szem elől tévesztette, ezért kisvártatva felhívta őt a barátja, hogy elmondja, hol vannak. - A háttérből az hallatszott: állj, kifelé! Aztán megszakadt a vonal - mesélte a még mindig sokkos állapotban lévő barátnő a lapnak.

- Tizenöt percet vezethettem, magam sem tudom merre, mikor felhívott Filip, és azt mondta: a barátomat lelőtték. Azt sem tudom, hogyan jutottam el a helyszínre. Az utca le volt zárva, mindenütt rendőrök voltak. A barátom a kocsi mellett feküdt. Nem hagyták, hogy lássam. Megjöttek a mentők is, de csak azért, hogy megállapítsák a halál beálltát. A rendőröket kérdeztem arról, mi történt, de csak megvonták a vállukat - mondta a rémült lány, aki három órát töltött éjszaka a rendőrségen. Azt mondta, nem találkozhatott senkivel a tragédiában résztvevők vagy a szemtanúk közül, de amíg tartott a helyszínelés, beszélt a Peugeot vezetőjével.

- Filip azt mondta, áthajtottak a piroson, üldözni kezdték őket. Végül elállták az útjukat a rendőrök, kiugrottak a kocsiból, és egyikük a vezető, másikuk a mellette ülő felé indult. Filip arra emlékszik, hogy miután a rendőr feltépte a vezető oldali ajtót, rögtön kapott tőle egy pofont. Abban a pillanatban dördült a lövés is - nyilatkozta a lapnak Jovana Dobrić, a halott fiatalember barátnője.

Milan Zarić, a fejbe lőtt férfi testvére elmondta: jártak a rendőrségen, ahol - mivel a boncolás tartott - ők sem láthatták a testet, de az illetékes tiszt elimerte, hogy a rendőr hibájából történt a tragédia. A tiszt szerint a rendőr megragadta Đorđe Zarić vállát, ám amikor ki akarta rángatni a kocsiból, a másik kezében tartott pisztoly elsült. Kérdéseinkre, hogy véletlenül lőtt-e, vagy hogy miért volt kibiztosítva a fegyvere, nem kaptunk választ - mondta a Blic-nek a testvér.

A rendőr előzetesben

A gyilkos rendőrtől az eset után azonnal elvették pisztolyát és jelvényét, vizsgálatot indítottak ellene. A rendőrség közleményt adott ki a tragédia után. Ebben az áll, hogy az elsődleges adatok szerint a rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy a Peugeot áthajt a piroson, majd a fény- és hangjelzések ellenére tovább megy, és további piros jelzéseken hajt át, ezért üldözőbe vették, és megállították a kocsit. A benne ülőket felszólították, szálljanak ki. Néhány felszólítás után a vétkes rendőr kezében a szolgálati fegyverrel közelített a továbbra is az anyósülésen ülő Đorđe Zarić felé, aki mikor az ajtót kinyitotta, meglökte a rendőrt, kezével pedig eltolta a rá irányuló pisztolyt. Ekkor sült el a fegyver. Đorđe Zarić halálos fejsérülést szenvedett - áll a jelentésben, amely megemlíti még, hogy az áldozat vérében 1,36 ezrelék alkoholt találtak.

2009. Március 20. - 18:32:18
Válasz #553
Nem elérhető

George




az áldozat vérében 1,36 ezrelék alkoholt találtak.
Peti vigyázz b.meg 8-}

2009. Március 20. - 19:05:01
Válasz #554
Nem elérhető

player