2024. Május 20. - 05:57:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: keverem-kavarom  (Megtekintve 178729 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Május 25. - 17:10:52
Válasz #480
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

2009. Május 25. - 17:12:36
Válasz #481

SheHulk

Vendég
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

Nemsoká itt a szülinapom.. Én ezt kérek!!!!! 276db-ot ::)

2009. Május 25. - 17:15:27
Válasz #482

Zsuzsi

Vendég
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

Nemsoká itt a szülinapom.. Én ezt kérek!!!!! 276db-ot ::)




Akkor már ma neki látok...  !+"% :D

2009. Május 25. - 17:18:09
Válasz #483

SheHulk

Vendég
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

Nemsoká itt a szülinapom.. Én ezt kérek!!!!! 276db-ot ::)




Akkor már ma neki látok...  !+"% :D


ohhneizgulj.. még több mint 2 hónap.... öregedem.. :-[
tiramisuba fogom őket mártogatni.... a szülinapomon ér véget az akkor már "kemény" diéta...

2009. Május 25. - 17:21:54
Válasz #484

Zsuzsi

Vendég
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

Nemsoká itt a szülinapom.. Én ezt kérek!!!!! 276db-ot ::)




Akkor már ma neki látok...  !+"% :D


ohhneizgulj.. még több mint 2 hónap.... öregedem.. :-[
tiramisuba fogom őket mártogatni.... a szülinapomon ér véget az akkor már "kemény" diéta...



Nem akarok vészmadár lenni,de ha te ezt tiramisuba fogod mártogatni,abból baj lesz  :----

2009. Május 25. - 17:24:32
Válasz #485

SheHulk

Vendég
:-)!  /7%
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Hmmm!



Köszi Rencsi. És finomak is.

Remélem senki nem diétázik.
A legújabb finomság a gabojszakonyhaja.blogspot.com-ról:

Olivás szardellás sajtos keksz


Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors

"A hozzávalókat botmixerrel összedolgozom, majd fél órát pihentetem a hűtőben, folpackba csomagolva. Sózni nem szükséges, mert a sajt, szardella filé, olajbogyó és szárított paradicsom is elég sós. A sütőt 180 fokra előmelegítem, a tésztát lisztezett felületen fél centi vastagra nyújtom és kiszúró formával kiszaggatom. Sütőpapírral bélelt tepsin kb 15 perc alatt megsütöm."




Húúú, ez igen jó lehet!

Nemsoká itt a szülinapom.. Én ezt kérek!!!!! 276db-ot ::)




Akkor már ma neki látok...  !+"% :D


ohhneizgulj.. még több mint 2 hónap.... öregedem.. :-[
tiramisuba fogom őket mártogatni.... a szülinapomon ér véget az akkor már "kemény" diéta...



Nem akarok vészmadár lenni,de ha te ezt tiramisuba fogod mártogatni,abból baj lesz  :----


ez már az off offja... annyi rum után ami aznap elfogy... már mindegy lesz /:-)
bent marad...

2009. Május 25. - 17:32:47
Válasz #486
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Te Rencsi az előbbi lasagne-dat megkóstolnám szívesen mondjuk június 8-9.-én.  ****:)))))) ;)
Rendben! Akkora még nincs progim.  Mekkora adagot szeretnél, mire számoljak???

Nagyot és sokat! A palacsinta tudásodat is megnézném szívesen.  :-){ ;)

2009. Május 25. - 17:58:16
Válasz #487
Nem elérhető

Rencsi


Te Rencsi az előbbi lasagne-dat megkóstolnám szívesen mondjuk június 8-9.-én.  ****:)))))) ;)
Rendben! Akkora még nincs progim.  Mekkora adagot szeretnél, mire számoljak???

Nagyot és sokat! A palacsinta tudásodat is megnézném szívesen.  :-){ ;)

Akkor részletek miatt még kereslek, hogy tényleg mire is számoljak.  ;)
Palacsinta is? ok, azon ne múljo!. ;)
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Május 25. - 18:07:56
Válasz #488
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Te Rencsi az előbbi lasagne-dat megkóstolnám szívesen mondjuk június 8-9.-én.  ****:)))))) ;)
Rendben! Akkora még nincs progim.  Mekkora adagot szeretnél, mire számoljak???

Nagyot és sokat! A palacsinta tudásodat is megnézném szívesen.  :-){ ;)

Akkor részletek miatt még kereslek, hogy tényleg mire is számoljak.  ;)
Palacsinta is? ok, azon ne múljo!. ;)

 @:-) ;) :-){

2009. Május 25. - 18:10:45
Válasz #489
Nem elérhető

Rencsi


Meleg napokra való tekintettel felírok egy hideg édességet, amit még egyik barátnőmtől hallottam, igaz ő nem fehérjével csinálta.  ;)

Tejfölös fehérjés süti

Hozzávalók: 2 nagy doboz tejföl, 1-2 mérő finomabb fehérje; kis édesítőszer; ~22 dkg natúr keksz(lehetőleg vmi diabet), ~22 dkg babapiskóta; tetszés szerinti gyümölcs, 1 tasak tortazselé;

Elkészítése nagyon egyszerű. A krém: a tejfölt alaposan elkeverjük a fehérjével. Én banánosból csináltam. Megkóstoljuk és amennyiben nem elég édes számunkra kis édesítővel javítjuk. Jön a rétegzés: 1 sor keksz, legjobbak a négyzet alakúak, majd rá a krém fele, 1 sor babapiskóta, rá a krém másik fele. 1 sor keksz, majd rá az elszeletelt gyümölcsök. Előtte a tortazselét elkészítjük, azaz felforraljuk vízzel, lehűtjük és mielőtt megdermedne a gyümire öntjük. Letakarjuk és hűtőbe tesszük, másnapra összeérnek az ízei.

Képet majd csak később tudok feltenni, de finom lett azt monda az illetékes!  :D  ;)

 /7%


"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Május 25. - 22:02:48
Válasz #490
Nem elérhető

Rencsi


A Tesztalany átküldte a képeket, íme:  :) /7%
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Május 25. - 22:08:57
Válasz #491
Nem elérhető

Rencsi



Olivás szardellás sajtos keksz
Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors


wow! ez nagyon ötletes!  ****:))))))
Leszűrt olajos halból csináltad?
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Május 26. - 15:06:45
Válasz #492

Zsuzsi

Vendég

Olivás szardellás sajtos keksz
Hozzávalók:
125 g liszt
125 g ementáli sajt
100 g vaj
6 szem szárított paradicsom
50 g magozott zöld olajbogyó
55g szardella filé
frissen őrölt bors


wow! ez nagyon ötletes!  ****:))))))
Leszűrt olajos halból csináltad?


Ezt még nem csináltam meg,de a napokban tervezem. Én sem tudom milyen halból kellene,esetleg van ötleted?

2009. Május 26. - 15:09:36
Válasz #493
Nem elérhető

madinorbi


Szardellát pasztában is lehet kapni, még csak nem is kell darálni  :) van teljesen natúr, persze kis sóval benne ...
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Május 26. - 15:13:56
Válasz #494

Zsuzsi

Vendég
Szardellát pasztában is lehet kapni, még csak nem is kell darálni  :) van teljesen natúr, persze kis sóval benne ...


Megnézem,köszi.  ****:))))))