2024. Június 04. - 20:46:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szavazás

Mit tippelsz, kire szavazol a választásokon?

Kormányváltók
Fidesz
Jobbik
Egyéb töltelékpártok

Szerző Téma: Politika  (Megtekintve 403217 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. Június 05. - 10:41:00
Válasz #1470
Nem elérhető

madinorbi


Jaja jelenleg nincs semmi csak szolgáltatás, takarító, vagyonőr, eladó, recepciós stb stb ...
Nincs produktum, semmi termék, a tradicionális húzóágak nem működnek ...
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Június 05. - 10:42:35
Válasz #1471
Nem elérhető

madinorbi


Sajnos (??) teljesen egyet kell értenem madinorbival, és bár az ember a realitás talaján mozog, azért reménykedni szabad, illetve ha programot vagy mentalitást kell nézni, akkor el kell dönteni hogy hozzád melyik áll a legközelebb, így csalódsz a legkisebbet. Talán. Bizonyíték nincs, de ha valamire szavazni kell, akkor arra már, amelyik szimpi.

Az EP meg nem foglalkozik (nem foglalkozhat) azzal, hogy nálunk milyen beállítottságú a kormány, nézd meg Szlovákiát hogy mennyit profitáltak a jobbos kormányból. REMÉLEM valami hasonló elindulhat nálunk is, és erős MAGYAR kormányunk lesz, aki magyar érdekeket néz végre.
Igazából ki a fenét érdekel, hogy bárki más mit szól hozzá ???
És a belügy egyébként is tabu az unió számára ...
 ;-oo-; ;-oo-; ;-oo-;
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Június 05. - 10:50:59
Válasz #1472

Torony

Vendég
Sajnos (??) teljesen egyet kell értenem madinorbival, és bár az ember a realitás talaján mozog, azért reménykedni szabad, illetve ha programot vagy mentalitást kell nézni, akkor el kell dönteni hogy hozzád melyik áll a legközelebb, így csalódsz a legkisebbet. Talán. Bizonyíték nincs, de ha valamire szavazni kell, akkor arra már, amelyik szimpi.

Az EP meg nem foglalkozik (nem foglalkozhat) azzal, hogy nálunk milyen beállítottságú a kormány, nézd meg Szlovákiát hogy mennyit profitáltak a jobbos kormányból. REMÉLEM valami hasonló elindulhat nálunk is, és erős MAGYAR kormányunk lesz, aki magyar érdekeket néz végre.
Igazából ki a fenét érdekel, hogy bárki más mit szól hozzá ???
És a belügy egyébként is tabu az unió számára ...
 ;-oo-; ;-oo-; ;-oo-;

jaja, tabu - normális országoknál, mi itt hasraesünk azonnal, bármit mondanak, lógó nyelvvel bármit megcsinálnak, vonatkozzon az belügyre vagy másra...

2009. Június 05. - 11:01:03
Válasz #1473
Nem elérhető

Johnnyx


Hát én inkább a K+F-ben látnám a megoldást és a fejlődés lehetőségét, nem a primer szektorban.
Egyetek zabot!

2009. Június 05. - 11:01:54
Válasz #1474

Torony

Vendég
Hát én inkább a K+F-ben látnám a megoldást és a fejlődés lehetőségét, nem a primer szektorban.

én a kőkemény büntetésekben és garnitúracserében, de nem vagyunk egyformák :D :D :D

2009. Június 05. - 11:02:02
Válasz #1475
Nem elérhető

Bubee


http://index.hu/belfold/2009/06/04/morvai_metelt_farkincajukkal_jatszadoznanak_az_en_gyalazasom_helyett/?rnd=770

 ;D ;D ;D
azt elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ha morvai krisztinka főfeminista, aktivista stb. volt, hogy' a jóistenbe került a jobbikba úgy, hogy hisznek is a "hitelességében"?  8-)
Nincs értelme a kérdésednek, nem lehet megválaszolni  :-\
ja, értem ;)
feka nők érdekeit védi évekig, itt meg ... ááá... készvagyok... ****:))) ****:))) ****:)))

Amúgy az (is) a "bajom" a jobbikkal (most jobb kedvem van kifejteni az ilyesmiket ;) ),hogy ha bekerülnek az EP-be, az EU egy csomó támogatást meg fog vonni, meg sehol nem "divat" már az ilyesmi... lehet tenni dolgokat azért, amiért elvileg ők "harcolnak", de nem az EP-ben...

Plusz tegyük hozzá, hogy őket olyan lobbyk támogatják, ahol -hogy idézzem krisztinkát- "metéltfarkúak" vezetnek... mégis egy hogy' jön össze? az összefonódások meg szintén a hagyjuk kategória...

A jobbik sem jobb, mint bármelyik párt, sőt, ők a képmutatásból élnek, és szépen bólogatnak ők is... meg persze, hogy szeretnének a "tortából"... ki nem?! de akkor ők legalább annyit hazudnak a választóknak... sőőőőt...


Inkább egy vetítős magyar, mint egy tolvaj dzsipó ;)
szerintem meg egyik kutya, másik eb ;)
ő is oda fogja utalni a lopott lóvét, ahova a másik...
És ő is a haverjainak, ahogyan a másik...

és a legjobb, hogy átfedés is van... ;)
Azért nem egészen. Pont te írtad a múltkor, hogy milyen jelenetnek voltál szemtanúja egy bankautomatánál. Ha valamilyen formába még politikai hatalomra is kerülnek, akkor itt nem lesz semmilyen visszatartó erő az ilyeneknek. Tök mindegy, hogy ki kerül oda a húsosfazékhoz, mindegyik lopni fog. Csak van olyan, aki emelett még egyéb károkat is okoz, na ez nem kellene. Különben meg ha itt ekkora fajgyűlölet van(amiről persze ők egyáltalán nem tehetnek) akkor miért nem mennek máshova? Nem az országot kell az ő képükre formálni, hanem nekik kellene alkalmazkodni a többséghez. Még csak az kellene, hogy legyen valaki, aki képviselői jogánál fogva felhatalmazva érezze magát arra, hogy igenis háborúzzanak a magyar lakosság ellen. Mert ezek az állatok háborút látnak maguk körül.
Mikor kint voltam Oxfordban, annyi hasonló nációt láttam mint még sehol máshol. Indiai, pakisztáni(akik egyébként elvileg utálják egymást), néger, arab, stb...de tudtak normálisan viselkedni! Senki nem nézett ferde szemmel rájuk, és ők sem néztek senkire így, mert mindenki tisztában volt a társadalmi együttélés írott és íratlan szabályaival. Egyszer volt valami arab helyen egy balhé, de ott azonnal kint voltak a rendőrök, és rögtön falhoz kentek mindenkit, bilincs rá, aztán be a kocsiba.
Itt nem a bőrszínnel van baj, hanem a fejükben van hatalmas hiányállapot :-}
de ne keverd, amit mondtam, azt mondtam: lehet tenni dolgokat azért, amiért elvileg ők "harcolnak", de nem az EP-ben... - ez nekem azt jelenti, hogy igen, kerüljön be 2010-ben a parlamentbe, de az EP-ben én nem örülnék neki :)

és régebben mondtam is, hogy én drukkolok a legjobban, hogy végre legyen egy párt, aki betartja a választási ígéreteit, de nekem túl szép -lenne-, hogy igaz legyen...
Egyszerűen annyi hiányosság van, hogy nem tudok reagálni 100 oldal kellene, mindegy szerencsére senkit nem érdekel, hogy te minek örülsz.  ;D ;D ;D
Azért talán annyiban megegyezhetünk, feltéve ha vannak erről információid  ;D ;D ;D, hogy a magyar gazadaság húzóágazata a mezőgazdaság, még a leamortizált állapotok ellenére is, ugye azt is tudod, hogy miért ,mert több mint a 2/3ad része az összterületünknek művelhető termőföld, említsd már meg légy oly kedves, hogy az eddigi ep turistáink mit tettek, eme ágazat felvirágoztatásának érdekében:
1: bezárták az összes cukorgyárat ?
2: kivágatták még Tokajban is a szőlők nagyrészét ???
3: húsbizniszt bedöntötték ???
4: külföldi árut hozatnak a multik polcaira ???

Éppen ez a lényege a jobbik eu-s politikájának, hogy a mezőgazdaságban kényszerítsenek ki megfelelő és jövedelmező pozíciókat...
A többi pártról tudsz valamit, mit szeretnének ott kinn ??? angol nyelvtudás és agy nélkül, csodálatos referenciákkal az elmúlt 20 évből ???
Nem akartam beleszólni a vitába és most se abba fogok, csupán egy mondatra reagálnék, amitől kis hílyán elvitt egy szívroham. A pirosan kiemelt részre gondolok. Ez az állítás már legalább 60 éve nem igaz, sőt manapság. Ma (pontosabban 1999-es adat) az aktív keresők 7,1 % dolgozik a mezőgazdaságban, a GDP-nek pedig kevesebb, mint 5%-át teszi ki a primer szektor. Nálunk egyszer egy évfolyamtársam gazdaságföldrajz vizsgán pontosan azt állította amit te és rögtön kivágták.

A suszter meg maradjon a kaptafánál legyen szíves  ::)

Mi van akkor, ha ma nem húzóágazat? Hát persze h nem az, mert lehetetlenné teszik. Igenis húzóágazat volna, HA mindenki azt akarná. A hazai mezőgazdaságban és élelmiszeriparban brutális potenciál volna. HA minden megfelelően működne, akkor nem kellene nekünk fagyasztott dán sertéshús - ami persze nem rossz minőségű, de nem volna rá szükség akkor sem -, meg kit tudja milyen minőségű egyéb mezőgazdasági termék. Ez az ország már régen önellátó lehetne, SŐT komoly export teljesítményre volna képes még ezen felül is.

A hazai éghajlati és talajadottságok mindent megadnak ahhoz, h itt, helyben kiváló minőségű alapanyagot és végső soron élelmiszert lehessen előállítani. Bár az éghajlati viszonyok kezdenek megváltozni erősen negatív irányban (szárazság), az öntözést bizony kiválóan meg lehetne oldani, míg máshol már kevésbé. Ennek ellenére az öntözött terület borzasztóan csekély, mert senkinek nincs rá tőkéje h kiépítse a rendszert. A törekvés megvan, de az kevés.

A kutatás-fejlesztés területén a világ sokat köszönhet Magyarországnak. Csak h ne menjek túl messzire, h hangzik az h mondjuk az írek az USA-ba mentek ahhoz h valamilyen technológia után nézzenek és maguk az amerikaiak küldték őket hozzánk, mondván itt találják a megfelelő szakembereket! Ez nem kis szó!

Örömmel látom, h már akadnak olyan - konkrétan - tejtermelő gazdák akik ugyan nem adják oda a kereskedőknek a tejet, hanem a sarkukra állnak és tejautomatákba invesztálnak, ezáltal létrehozva a saját kiskereskedelmi egységeiket  ****:))))))

Persze ez már OFF, csak leírtam.

A lényeg h Magyarországnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar a húzóágazata! Kész és pont!
Satrap Espressobar - Kávékorzó.hu - Kávéológia @ Index

2009. Június 05. - 11:14:08
Válasz #1476
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Lady echte zsidó lojalitását most sem cáfolta meg, zsigerből útálsz minden magyart...
Érdekes egy olyan párt hitelességét méregeted te, aki igazából még be sem került a parlamentbe és sehova sem.
A feltételezéseidet tartsd meg magadnak sztem, mi itt általában tényeken vitázunk, nem fantazmagóriákon.
Nem tetszik a jobbik, szarsz bele a nemzeti dolgokba, igazából nem érdekes demokrácia van szavazhatsz zsidókra, cigányokra bárkire, éppen ezzel teszed magad röhejessé, hogy a semmit próbálod bebizonyítani, egy "szűz" friss pártot próbálnál belekeverni az elmúlt 20 év szarjába...
Meséld már el milyen lobbik támogatják őket, gondolom fogalmad sincs, nem baj...
Meg fognak vonni, Morvai miatt csomó eu-s pénzt  ****:))) ****:))) ****:)))  ****:)))))) profi ...
Igazán nagyszerű cikkeket írhatnál az indexnek  ****:)))))) ****:)))


Norbi,

Azért nem pont úgy néz ki számomra sem, mintha te itt pont nem fantáziálnál egyáltalán. Egyébként is ez a topik inkább egy fajgyülőlő topikba ment át, ahogy olvasom, és nem igazán a politika felé halad.(a politika szó alapvetően embert és állampolgárt jelent, ha végig követed az etimológiáját is. A görög "polites" szóból ered, ami citizen-t, vagyis állampolgárt jelentett.)

Abban sokan egyetértünk itt, hogy messze több mint felháborító, amit a szocik előadnak ebben az országban. Vérlázító, a legenyhébben fogalmazva is, de a megoldásokban azért valamennyire jobban tiszteletben kellene tartani egymás véleményét. Norbi, neked annyit kellene megértened alapvetően, hogy "az, hogy valaki nem a barátod, még nem jelenti azt, hogy az ellenséged."

Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít, tehát fantáziálni lehet róla elég sokat, de valódi tényeket, eredményeket keveset fogsz találni.

Csak kiváncsiságból most megnéztem egy Morvaival készitett műsort(Pörzse), mivel keveset tudok Morvairól és a Jobbikról. Amit nem igazán értek benne az az, hogy Morvai emberi jogokról beszél és hazafiságról. A hazafiság rendben van, mivel erre hivatkoznak rengetegen manapság a politikában és "könnyű" erre építeni ma egy pártot, de ha mellé tesszük az emberi jogokat, akkor már kezd kicsit zavarosabbá válni ez a téma, mivel a kettő kezd ellentétes irányba mutatni, főleg úgy, ahogy ezt pár Jobbik szimpatizáns próbálja használni és előadni. (legalábbis a zsidózással, cigányozással stb. messze nem az emberi jogok irányába halad ez a dolog.)

video itt: http://www.youtube.com/watch?v=K3v-zYN-0e0&feature=related

Emellett alapvetően egyet lehet érteni Morvai alapkoncepciójával a Jobbik alapvető ideológiájában, stratégiájában(amit Morvai ebben a műsorban magyaráz), amiben az emberközpontúságot szembe állitja a profitközpontúsággal, de ezt valahogy sok ember felé nem tudja kommunikálni a Jobbik úgy, hogy ez elég meggyőző és hiteles legyen. A műsor további részében a kis és középvállalkozók segítéséről beszél, amivel nálam jobban senki nem tud egyetérteni, de Morvai tényleg nem tűnik túl hitelesnek számomra ebben a témában sem.(semmilyen jogász vagy ügyvéd nem hiteles számomra, ha vállalkozókról és vállalkozásokról beszél, egyébként sem.)
Az emberi jogok és az emberközpontúság alapvetően egy nagyon fontos koncepció, csak nem jön át nekem ez tisztán Morvaitól, de lehet hogy csak az én agyam csökevényes most ehhez.

So, sounds nice nice, but...

(Majd Norbi kijavít, ha sok hülyeséget írtam most a Jobbikról  :D, mivel lehet hogy full félreértem a koncepcióját ennek a pártnak, amihez hozzáteszem, hogy elég tájékozatlan vagyok a Jobbikot tekintve és csupán a benyomásaimat írtam le most ezzel kapcsolatban.)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Június 05. - 11:19:54
Válasz #1477

Torony

Vendég
az emberi jogokat kellene már úgy értelmezni egyszer, hogy ne az legyen a vége, hogy az dolgozó, adófizető állampolgárnál mindenkinek több joga van mindenhez. A folyamatosan fennen hangoztatott - és alapvetően önellentmondó - pozitív diszkrinimációt kellene már elfelejteni.

2009. Június 05. - 11:35:45
Válasz #1478
Nem elérhető

Johnnyx


A suszter meg maradjon a kaptafánál legyen szíves  ::)

Mi van akkor, ha ma nem húzóágazat? Hát persze h nem az, mert lehetetlenné teszik. Igenis húzóágazat volna, HA mindenki azt akarná. A hazai mezőgazdaságban és élelmiszeriparban brutális potenciál volna. HA minden megfelelően működne, akkor nem kellene nekünk fagyasztott dán sertéshús - ami persze nem rossz minőségű, de nem volna rá szükség akkor sem -, meg kit tudja milyen minőségű egyéb mezőgazdasági termék. Ez az ország már régen önellátó lehetne, SŐT komoly export teljesítményre volna képes még ezen felül is.

A hazai éghajlati és talajadottságok mindent megadnak ahhoz, h itt, helyben kiváló minőségű alapanyagot és végső soron élelmiszert lehessen előállítani. Bár az éghajlati viszonyok kezdenek megváltozni erősen negatív irányban (szárazság), az öntözést bizony kiválóan meg lehetne oldani, míg máshol már kevésbé. Ennek ellenére az öntözött terület borzasztóan csekély, mert senkinek nincs rá tőkéje h kiépítse a rendszert. A törekvés megvan, de az kevés.

A kutatás-fejlesztés területén a világ sokat köszönhet Magyarországnak. Csak h ne menjek túl messzire, h hangzik az h mondjuk az írek az USA-ba mentek ahhoz h valamilyen technológia után nézzenek és maguk az amerikaiak küldték őket hozzánk, mondván itt találják a megfelelő szakembereket! Ez nem kis szó!

Örömmel látom, h már akadnak olyan - konkrétan - tejtermelő gazdák akik ugyan nem adják oda a kereskedőknek a tejet, hanem a sarkukra állnak és tejautomatákba invesztálnak, ezáltal létrehozva a saját kiskereskedelmi egységeiket  ****:))))))

Persze ez már OFF, csak leírtam.

A lényeg h Magyarországnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar a húzóágazata! Kész és pont!
Az ellentmondó részeket pirossal kiemeltem.
A zöld résszel egyet értek, mint mondtam én ebben látom a jövőt.
Egyetek zabot!

2009. Június 05. - 11:39:14
Válasz #1479
Nem elérhető

madinorbi


Lady echte zsidó lojalitását most sem cáfolta meg, zsigerből útálsz minden magyart...
Érdekes egy olyan párt hitelességét méregeted te, aki igazából még be sem került a parlamentbe és sehova sem.
A feltételezéseidet tartsd meg magadnak sztem, mi itt általában tényeken vitázunk, nem fantazmagóriákon.
Nem tetszik a jobbik, szarsz bele a nemzeti dolgokba, igazából nem érdekes demokrácia van szavazhatsz zsidókra, cigányokra bárkire, éppen ezzel teszed magad röhejessé, hogy a semmit próbálod bebizonyítani, egy "szűz" friss pártot próbálnál belekeverni az elmúlt 20 év szarjába...
Meséld már el milyen lobbik támogatják őket, gondolom fogalmad sincs, nem baj...
Meg fognak vonni, Morvai miatt csomó eu-s pénzt  ****:))) ****:))) ****:)))  ****:)))))) profi ...
Igazán nagyszerű cikkeket írhatnál az indexnek  ****:)))))) ****:)))


Norbi,

Azért nem pont úgy néz ki számomra sem, mintha te itt pont nem fantáziálnál egyáltalán. Egyébként is ez a topik inkább egy fajgyülőlő topikba ment át, ahogy olvasom, és nem igazán a politika felé halad.(a politika szó alapvetően embert és állampolgárt jelent, ha végig követed az etimológiáját is. A görög "polites" szóból ered, ami citizen-t, vagyis állampolgárt jelentett.)

Abban sokan egyetértünk itt, hogy messze több mint felháborító, amit a szocik előadnak ebben az országban. Vérlázító, a legenyhébben fogalmazva is, de a megoldásokban azért valamennyire jobban tiszteletben kellene tartani egymás véleményét. Norbi, neked annyit kellene megértened alapvetően, hogy "az, hogy valaki nem a barátod, még nem jelenti azt, hogy az ellenséged."

Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít, tehát fantáziálni lehet róla elég sokat, de valódi tényeket, eredményeket keveset fogsz találni.

Csak kiváncsiságból most megnéztem egy Morvaival készitett műsort(Pörzse), mivel keveset tudok Morvairól és a Jobbikról. Amit nem igazán értek benne az az, hogy Morvai emberi jogokról beszél és hazafiságról. A hazafiság rendben van, mivel erre hivatkoznak rengetegen manapság a politikában és "könnyű" erre építeni ma egy pártot, de ha mellé tesszük az emberi jogokat, akkor már kezd kicsit zavarosabbá válni ez a téma, mivel a kettő kezd ellentétes irányba mutatni, főleg úgy, ahogy ezt pár Jobbik szimpatizáns próbálja használni és előadni. (legalábbis a zsidózással, cigányozással stb. messze nem az emberi jogok irányába halad ez a dolog.)

video itt: http://www.youtube.com/watch?v=K3v-zYN-0e0&feature=related

Emellett alapvetően egyet lehet érteni Morvai alapkoncepciójával a Jobbik alapvető ideológiájában, stratégiájában(amit Morvai ebben a műsorban magyaráz), amiben az emberközpontúságot szembe állitja a profitközpontúsággal, de ezt valahogy sok ember felé nem tudja kommunikálni a Jobbik úgy, hogy ez elég meggyőző és hiteles legyen. A műsor további részében a kis és középvállalkozók segítéséről beszél, amivel nálam jobban senki nem tud egyetérteni, de Morvai tényleg nem tűnik túl hitelesnek számomra ebben a témában sem.(semmilyen jogász vagy ügyvéd nem hiteles számomra, ha vállalkozókról és vállalkozásokról beszél, egyébként sem.)
Az emberi jogok és az emberközpontúság alapvetően egy nagyon fontos koncepció, csak nem jön át nekem ez tisztán Morvaitól, de lehet hogy csak az én agyam csökevényes most ehhez.

So, sounds nice nice, but...

(Majd Norbi kijavít, ha sok hülyeséget írtam most a Jobbikról  :D, mivel lehet hogy full félreértem a koncepcióját ennek a pártnak, amihez hozzáteszem, hogy elég tájékozatlan vagyok a Jobbikot tekintve és csupán a benyomásaimat írtam le most ezzel kapcsolatban.)

Figy Efit, ti most ezt úgy adjátok elő, mintha én kényszerítenélek, hogy szavazz bárkire is, éppen 10 posttal ezelőtt írtam, hogy szabadon szavazhatsz, arra aki tetszik.

Egy kérdést felvet az írásod  ;D
"Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít"

Te melyiket választanád, akiről tudjuk, hogy nem sok mindent tett le az asztalra, mert nem képes rá, abszolúte impotens minden téren, vagy egy olyat választanál amelyik eddig csak azért nem tett le semmit, mert még újszülött ? Nyílván van 3as verzió is, nem érdekel egyik sem és nem szavazol.

Torony pedig kifejtett dióhéjban a problémát ...
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Június 05. - 11:44:45
Válasz #1480
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A suszter meg maradjon a kaptafánál legyen szíves  ::)

Mi van akkor, ha ma nem húzóágazat? Hát persze h nem az, mert lehetetlenné teszik. Igenis húzóágazat volna, HA mindenki azt akarná. A hazai mezőgazdaságban és élelmiszeriparban brutális potenciál volna. HA minden megfelelően működne, akkor nem kellene nekünk fagyasztott dán sertéshús - ami persze nem rossz minőségű, de nem volna rá szükség akkor sem -, meg kit tudja milyen minőségű egyéb mezőgazdasági termék. Ez az ország már régen önellátó lehetne, SŐT komoly export teljesítményre volna képes még ezen felül is.

A hazai éghajlati és talajadottságok mindent megadnak ahhoz, h itt, helyben kiváló minőségű alapanyagot és végső soron élelmiszert lehessen előállítani. Bár az éghajlati viszonyok kezdenek megváltozni erősen negatív irányban (szárazság), az öntözést bizony kiválóan meg lehetne oldani, míg máshol már kevésbé. Ennek ellenére az öntözött terület borzasztóan csekély, mert senkinek nincs rá tőkéje h kiépítse a rendszert. A törekvés megvan, de az kevés.

A kutatás-fejlesztés területén a világ sokat köszönhet Magyarországnak. Csak h ne menjek túl messzire, h hangzik az h mondjuk az írek az USA-ba mentek ahhoz h valamilyen technológia után nézzenek és maguk az amerikaiak küldték őket hozzánk, mondván itt találják a megfelelő szakembereket! Ez nem kis szó!

Örömmel látom, h már akadnak olyan - konkrétan - tejtermelő gazdák akik ugyan nem adják oda a kereskedőknek a tejet, hanem a sarkukra állnak és tejautomatákba invesztálnak, ezáltal létrehozva a saját kiskereskedelmi egységeiket  ****:))))))

Persze ez már OFF, csak leírtam.

A lényeg h Magyarországnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar a húzóágazata! Kész és pont!
Az ellentmondó részeket pirossal kiemeltem.
A zöld résszel egyet értek, mint mondtam én ebben látom a jövőt.

Sokkal jobbat mondok a zöld részhez. :D Valójában az amerikában 2004-ben betiltott prohormonokat is magyar gyógyszerészeknek köszönheti a világ és amerika. Patrick Arnold az 1-AD piacradobója(a prohormonok atyja) régi 70-es évekbeli magyar Chinoin-os kutatók(gyógyszerészek) (nagy)könyvéből varázsolta elő az 1-AD-t például(1- androsztenediol).

Ohh, az ilyesmikről senki nem tud... ;D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Június 05. - 11:47:11
Válasz #1481
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Lady echte zsidó lojalitását most sem cáfolta meg, zsigerből útálsz minden magyart...
Érdekes egy olyan párt hitelességét méregeted te, aki igazából még be sem került a parlamentbe és sehova sem.
A feltételezéseidet tartsd meg magadnak sztem, mi itt általában tényeken vitázunk, nem fantazmagóriákon.
Nem tetszik a jobbik, szarsz bele a nemzeti dolgokba, igazából nem érdekes demokrácia van szavazhatsz zsidókra, cigányokra bárkire, éppen ezzel teszed magad röhejessé, hogy a semmit próbálod bebizonyítani, egy "szűz" friss pártot próbálnál belekeverni az elmúlt 20 év szarjába...
Meséld már el milyen lobbik támogatják őket, gondolom fogalmad sincs, nem baj...
Meg fognak vonni, Morvai miatt csomó eu-s pénzt  ****:))) ****:))) ****:)))  ****:)))))) profi ...
Igazán nagyszerű cikkeket írhatnál az indexnek  ****:)))))) ****:)))


Norbi,

Azért nem pont úgy néz ki számomra sem, mintha te itt pont nem fantáziálnál egyáltalán. Egyébként is ez a topik inkább egy fajgyülőlő topikba ment át, ahogy olvasom, és nem igazán a politika felé halad.(a politika szó alapvetően embert és állampolgárt jelent, ha végig követed az etimológiáját is. A görög "polites" szóból ered, ami citizen-t, vagyis állampolgárt jelentett.)

Abban sokan egyetértünk itt, hogy messze több mint felháborító, amit a szocik előadnak ebben az országban. Vérlázító, a legenyhébben fogalmazva is, de a megoldásokban azért valamennyire jobban tiszteletben kellene tartani egymás véleményét. Norbi, neked annyit kellene megértened alapvetően, hogy "az, hogy valaki nem a barátod, még nem jelenti azt, hogy az ellenséged."

Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít, tehát fantáziálni lehet róla elég sokat, de valódi tényeket, eredményeket keveset fogsz találni.

Csak kiváncsiságból most megnéztem egy Morvaival készitett műsort(Pörzse), mivel keveset tudok Morvairól és a Jobbikról. Amit nem igazán értek benne az az, hogy Morvai emberi jogokról beszél és hazafiságról. A hazafiság rendben van, mivel erre hivatkoznak rengetegen manapság a politikában és "könnyű" erre építeni ma egy pártot, de ha mellé tesszük az emberi jogokat, akkor már kezd kicsit zavarosabbá válni ez a téma, mivel a kettő kezd ellentétes irányba mutatni, főleg úgy, ahogy ezt pár Jobbik szimpatizáns próbálja használni és előadni. (legalábbis a zsidózással, cigányozással stb. messze nem az emberi jogok irányába halad ez a dolog.)

video itt: http://www.youtube.com/watch?v=K3v-zYN-0e0&feature=related

Emellett alapvetően egyet lehet érteni Morvai alapkoncepciójával a Jobbik alapvető ideológiájában, stratégiájában(amit Morvai ebben a műsorban magyaráz), amiben az emberközpontúságot szembe állitja a profitközpontúsággal, de ezt valahogy sok ember felé nem tudja kommunikálni a Jobbik úgy, hogy ez elég meggyőző és hiteles legyen. A műsor további részében a kis és középvállalkozók segítéséről beszél, amivel nálam jobban senki nem tud egyetérteni, de Morvai tényleg nem tűnik túl hitelesnek számomra ebben a témában sem.(semmilyen jogász vagy ügyvéd nem hiteles számomra, ha vállalkozókról és vállalkozásokról beszél, egyébként sem.)
Az emberi jogok és az emberközpontúság alapvetően egy nagyon fontos koncepció, csak nem jön át nekem ez tisztán Morvaitól, de lehet hogy csak az én agyam csökevényes most ehhez.

So, sounds nice nice, but...

(Majd Norbi kijavít, ha sok hülyeséget írtam most a Jobbikról  :D, mivel lehet hogy full félreértem a koncepcióját ennek a pártnak, amihez hozzáteszem, hogy elég tájékozatlan vagyok a Jobbikot tekintve és csupán a benyomásaimat írtam le most ezzel kapcsolatban.)

Figy Efit, ti most ezt úgy adjátok elő, mintha én kényszerítenélek, hogy szavazz bárkire is, éppen 10 posttal ezelőtt írtam, hogy szabadon szavazhatsz, arra aki tetszik.

Egy kérdést felvet az írásod  ;D
"Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít"

Te melyiket választanád, akiről tudjuk, hogy nem sok mindent tett le az asztalra, mert nem képes rá, abszolúte impotens minden téren, vagy egy olyat választanál amelyik eddig csak azért nem tett le semmit, mert még újszülött ? Nyílván van 3as verzió is, nem érdekel egyik sem és nem szavazol.

Torony pedig kifejtett dióhéjban a problémát ...

Norbi, majd megpróbálom megmozgatni a fantáziámat és döntök... ;D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Június 05. - 11:58:41
Válasz #1482
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor


Egy kérdést felvet az írásod  ;D
"Ha a Jobbikról beszélünk, éppen az a baj, hogy egy olyan pártról beszélünk, amelyik nem sok mindent tett le az asztalra, mivel elég újszülöttnek számít"

Te melyiket választanád, akiről tudjuk, hogy nem sok mindent tett le az asztalra, mert nem képes rá, abszolúte impotens minden téren, vagy egy olyat választanál amelyik eddig csak azért nem tett le semmit, mert még újszülött ? Nyílván van 3as verzió is, nem érdekel egyik sem és nem szavazol.

Torony pedig kifejtett dióhéjban a problémát ...

Egyébként a kérdésedet kicsit úgy változtatnám, csak fantáziálva, hogy:

"Te melyiket választanád, akiről tudjuk, hogy nem sok mindent tett le az asztalra, mert nem képes rá, abszolúte impotens minden téren, vagy egy olyat választanál amelyik eddig csak azért nem tett le semmit, mert még újszülött és már az elején elég félrebeszélésnek hangzik, amiről beszél? Nyílván van 3as verzió is, nem érdekel egyik sem és nem szavazol."

A baj az, hogy nem csak gazdasági válság van, hanem elég kemény politikai válság is, ami több minden mellett annyit tesz, hogy teljesen összezavarodott emberek próbálnak tevékenykedni mind a politikában, mind a médiában, és ezáltal hatalmat szerezni...
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Június 05. - 12:02:31
Válasz #1483
Nem elérhető

madinorbi


Túlságosan fogyasztói a szemléleted, pénz, fogyasztás, matéria ...
Nincs ideológiai sík.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Június 05. - 12:12:47
Válasz #1484
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Túlságosan fogyasztói a szemléleted, pénz, fogyasztás, matéria ...
Nincs ideológiai sík.

Lehet, hogy olyan ideológiai sík nincs, mint amit te képes lennél megérteni...
Nálad Norbi inkább csak szimbólumok vannak, mint ideológia, amiről te azt hiszed, hogy ideológia. De nem úgy néz ki, mintha képes lennél a kettőt megkülönböztetni, vagy egyáltalán felfogni, mit jelent pontosan ez a két dolog.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"