2024. Május 24. - 01:18:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HELP DESK  (Megtekintve 777749 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. Március 03. - 03:09:12
Válasz #2250
Nem elérhető

Cressler


Mi folyik itt?  ;D Tiszta őrültek vagytok, öröm titeket olvasni... ;D


The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Március 03. - 13:39:36
Válasz #2251

tozo

Vendég
Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy érdeklődtök a  Kre-Alkalyn® EFX iránt!
Jelenleg a tesztelésre szánt Pro változatunk teljesen elfogyott,de úton van már Amerikából az utánpótlás! Ahogy megérkezik,felajánlom a cégünk nevében a Pro változatot itt a BODYBUILDING.HU fórumán való tesztelésre.
Mi már teszteltük 16 emberrel,ebből 5 en+1 hónapot visznek tovább...a visszajelzések nagyon jók,többek között maga Flex Wheeler is figyelemmel kíséri az eredményeket.  Én is használtam már több,mint 2 hónapot,most tartok pihenőt a kúrában. Nagyon erős és hatékony szer!A por változatból,ha sikerül egyeztetnünk Efitmasterrel,a héten már tudunk prezentálni az Extremefit polcaira. ****:))))))
Egy kis leírás:
 

Kreatinin
Mi a Kreatinin?

 

A kreatinin egy melléktermék, egyfajta „biológiai- hulladék”, amely akkor keletkezik, amikor a kreatin lebomlik az izomszövetben energiát szabadítva fel. Mint minden más bomlásterméket, vérben levő kreatinint - amit Szérum Kreatinin-nek is hívnak - a veséknek kell kiválasztaniuk és eltávolítaniuk. A vérben és a vizeletben egyidejűleg mérve és összehasonlítva a kreatinin értékeket megállapítható, hogy milyen jól működnek a vesék.

 

Hogyan reagál a test a Kreatininre?

A kreatin tartalmú készítmények több dokumentált mellékhatással rendelkeznek. Szedésük során émelygés, gyomorgörcsök, puffadás, hasmenés, fájdalmas izomgörcsök, valamint egyéb nem várt reakciók léphetnek fel. Amit azonban mindeddig senki sem tudott, az az, hogy ezeket a mellékhatásokat NEM maga a kreatin, hanem valójában a kreatinin okozza.

 

Mik a Kreatinin hosszú távú hatásai a szervezetre?

 

Bár a hagyományos kreatin készítmények rövid távú (tíz évnél rövidebb ideig történő) használatának biztonságosságát több vizsgálat is igazolta, a hosszú távú hatásokról még mindig szinte semmit sem tudunk, mint ahogy arról sem, hogy mit eredményez a túlzott mértékű bevitel. A jövőben több hosszú távú vizsgálatra és további kutatásokra lesz szükség a megbízható információk megszerzéséhez.



Ez az oka annak, hogy a testépítők és sportolók számára elsődleges fontosságú kizárólag olyan kreatin források bevitele, amelyek 100 %-osan stabilak maradnak folyadékokban és gyomorsavban is. Csakis így szüntethetők meg, illetve csökkenthetők le az előbb említett veszélyek....nem is beszélve a többi, kreatin használathoz kapcsolódó mellékhatásról. Jelenleg kizárólag egyetlen technológia képes ezt nyújtani: az EFX Kre-Alkalyn®.


Jeff Golini:


A testépítőből lett tudós

Aki végül megfejtette

“A Kreatin Kódot”




Jeff rövid életrajza:

Bár több, mint 11 évvel ezelőtt ő volt az AKG-nak nevezett Nitrogén Oxid fokozó (Arginin Alfa-Ketoglutarát) felfedezője, Jeff Golini legkiemelkedőbb tudományos teljesítménye mégis a Kre-Alkalyn® EFX, - az első nem kreatininné alakuló kreatin készítmény feltalálása volt.

Jeff ugyanakkor nem ismeretlen a testépítők világában sem. Volt idő, amikor 270 fontnyi elképesztő, pólórepesztő izomtömeggel büszkélkedhetett. A testépítő körökben csak „A világ nyolcadik csodájának” nevezett Jeff 1982-ben elnyerte az Ohio-i Mr.Lorain címet, 4. helyezést ért el 1984-ben a Los Angeles-i NPC Testépítő Bajnokságon, és megnyerte az 1988-as Natural California  Pro-Am-et.

Mivel elege lett abból, hogy „bármi áron” tovább növelje izomtömegét, biztonságosabb alternatívák után kezdett kutatni. 1988-ban találta meg amit keresett, egy új vegyület, a kreatin formájában. Bár az új anyaggal kiváló eredményeket ért el, gyorsan felismerte az elég „kellemetlen” mellékhatásokat is, és tudni akarta mi okozza azokat.

5 évnyi intenzív kutatómunka után végül sikerült megfejtenie a „kreatin kódját”, és megtalálta a választ a mellékhatások kérdésére: a kreatin folyadékokban kreatininné alakul Ez a tudományos áttörés vezetett a Kre-Alkalyn® EFX kifejlesztéséhez, amely végül megkapta a ’U.S. Patent #6,399,661’-es számú hivatalos szabadalmat 2002 június 4.-én.

A közeli infravörös tartománnyal kapcsolatos tudományos munkássága révén Jeff elnyerte a „Közeli Infravörös Technológia alapítóatyja” címet is, melyet a Bran & Luebbe Corporation, a közeli infravörös berendezések egyik fő gyártója adományozott neki. Emelett a gyógyszeripar is tanácsadóként alkalmazza őt a közeli infravörös technológiában, olyannyira, hogy Amerika-szerte előadásokat is szokott tartani a témában. Jeff 1984-ben alapította meg az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation-t, amely mára a sport és dietetikai táplálékkiegészítők egyik vezető gyártójává vált. Mindezek mellett Jeff ma is aktív kutatóként működik a BioCeuticals Research & Development Analytical Laboratory-nál, mely a legmodernebb táplálkozástudományi és kémia vizsgálatok specialistája. Jeffnek és feleségének Kim-nek három gyermekük van.

 

                                                     

                                 Hivatalos honlap: www.aaefx.com

 

 

Az első és egyetlen olyan készítmény,

Amelyben a kreatin nem veszít hatóerejéből

Az izmokba való bejutás előtt

 

 

 

Erő
Energia
Kitartás

 

Kre-Alkalyn® EFX:

Tiszta, Hatásos,

 

 

TANÚSÍTVÁNY

A szabadalom tulajdonosának eredeti terméke

 

Issued Official U.S. Patent #6,399,661 On June 4, 2002,

As The Only 100% Stable, pH-Correct Creatine™ In The World.

U.S. Patent #6,399,661-számu hivatalos szabadalom, bejegyezve 2002. június 4.-én

A világ első 100%-osan stabil, pH-korrekt Kreatin™  készítménye

 

                                                                                                                                                                                                                             


Mi a baj a KREATINNAL ?

Átalakul Kreatininná, MIELŐTT eljutna az izomba.

 

Sok cég olyan tesztelési eljárásokkal igyekszik bizonyítani kreatin készítményeik 100%-os tisztaságát és stabilitását, mint a Nagy Teljesítményű Folyadékkromatográfia (HPLC). Ez azért félrevezető, mert ezen eljárás során a termék kizárólag száraz formában vizsgálható. Azonban amint folyadékkal érintkeznek ezek a termékek, teljesen máshogy viselkednek, mint az említett tesztekben. Folyékony környezetben a kreatin molekulák szélsőségesen instabillá válnak és igen gyorsan átalakulnak kreatininné, egy hasznavehetetlen biológiai bomlástermékké. Ennek eredményeképpen az eredeti dózisnak csupán egy igen kis hányada jut el valójában az izomsejtekbe, míg a molekulák többsége kreatininné alakul, még a véráramba jutás ELŐTT. A kutatások azt is bebizonyították, hogy a kreatinhoz társított mellékhatások kiváltója valójában NEM is maga a kreatin, hanem a kreatinin.

 

 

 

Ez az, amitől a Kre-Alkalyn® EFX Kreatin
A KATEGÓRIA LEGJOBBJA
Az EFX Kre-Alkalyn®-ra vonatkozó szabadalma lefedi a TELJES 7.0 és 14.0 közötti pH tartományt

lúgos tartomány

A Kre-Alkalyn® pH-Correct™ tartomány

Folyékony formában a kreatin ebben a tartományban kreatininné alakul

savas tartomány

MINDEN egyéb kreatin alapú termék ebben a pH tartományban működik

 

 


A Kre-Alkalyn®,az EFX szabadalmaztatott pH-Correct™, “puffer” technológiája fordulatot hoz a kreatin bevitelben: a kreatin molekulák nem alakulnak át rögtön kreatininné. Csak az után, hogy az izomsejtekben lebontásra kerültek.

Az EFX Kre-Alkayn® szabadalma mögött álló kutatás világosan kimutatta, hogy a kreatin kreatininné alakulásának sebessége egyenesen arányos a feloldásra használt közeg pH értékével: minél magasabb a pH, annál gyorsabban bomlik le a kreatin. Felfedezték azt is, hogy az átalakulás sebessége drámain lecsökken, amennyiben a kreatin saját pH-ja 7-es érték felett van, és teljesen le is áll, amennyiben az érték 12 fölé emelkedik.

 

 

Az EFX Kre-Alkayn®-je az egyetlen olyan kreatin készítmény a világon, amely 12-nél magasabb pH értékkel rendelkezik, mivel molekuláit egy „puffer” anyagokkal együtt szintetizálják, egy szintén szabadalmaztatott gyártási eljárás során. Ennek köszönhetően a molekulák érintetlenül jutnak a véráramba és hatóerejük teljes megőrzése mellet érik el az izomsejteket.

Az EFX Kre-Alkayn®-re vonatkozó szabadalma a teljes 7-től 14-ig tartó pH tartományt lefedi, ami azt jelenti, hogy minden más kreatin készítmény pH értéke ettől különböző, vagyis legfeljebb 6.9 lehet. Ezért alakul át minden egyéb termék kreatin tartalma kreatininné, még mielőtt az izomszövetet elérné.

 

Mi más teszi még a Kre-Alkalyn® EFX-et különlegessé?




A kreatin minden előnye mellékhatások nélkül

Nem alakul át kreatininné, ezért nincsenek mellékhatásai

Azonnali eredményt garantál

Már az első adag hatásos; nincs szükség feltöltési folyamatra

Pénzt takarít meg

Már 1.5 - 3 gramm napi bevétel is érezhető eredményt produkál

A tökéletes “Tejsav megkötő”

Semlegesíti a tejsavat, ezzel is növelve a teljesítményt

 

Gyakori kérdések és válaszok:



 

Azt állítják, hogy az általam bevitt kreatin túlnyomó része hasznavehetetlen kreatininné alakul. Ha ez igaz, akkor miért tapasztalok mégis érezhető hatást?

Testünk mintegy 2 gramm kreatint termel naponta. Amennyiben ezt megtoldjuk 5 gramm (5000 mg) táplálékkiegészítőből származó kreatin bevitelével, akkor szervezetünk ténylegesen mintegy 200-400 milligrammnyi kreatint fog tudni hasznosítani (miközben 4600 mg kreatinin jön létre). A kreatin többsége akkor veszik el, amikor folyadékkal kerül kapcsolatba, ezen kívül nagy mennyiség alakul át kreatininné a savas gyomortartalmon történő áthaladás során is. Mindezzel együtt a 200-400 milligramm kreatin még mindig nagyjából 10-20 %-os emelkedést jelent a normál kreatin szinthez képest. Ez az, ami miatt mégis pozitív hatás érzékelhető.

 

Nem lehet egyszerűen csak összekeverni normál kreatint valamilyen lúgos anyaggal - mint például szódabikarbónával - a puffereléshez?

Még ha képes lenne is az ember elfogyasztani egy ilyen keveréket, a benne lévő kreatin nagy része akkor is azonnal kreatinná alakulna, amint folyadékkal, illetve a gyomorsavval érintkezik, mivel a nátrium-bikarbonát nem kötődik a kreatin molekulákhoz.

 

Minden új kreatin készítményt úgy reklámoznak, mint „minden eddiginél jobbat”. Mitől jobb a Kre-Alkalyn® EFX mindegyikőjüknél?

Csak az elmúlt évtizedben rengeteg tudományos fejlesztés történt a kreatin-bevitel technológiájának területén. Megjelentek az inzulin-stimulátorok, a folyékony szérumok, az újfajta formájú kreatinforrások, mint a titrált, vagy a di-kreatin, vagy akár a pezsgőtabletták, illetve legújabban bevezetésre került az észter-technológia. Mindazonáltal, a Kre-Alkalyn® EFX-től eltérően egyenlőre ezekkel az új megoldásokkal sem sikerült mindeddig effektív, koncentrált kreatin mennyiséget a szervezetbe juttatni anélkül, hogy az kreatininné alakulna, mivel a készítmények 7-es pH érték alatt vannak és nem kellően stabilak.

 

Más cégek is árulnak Kre-Alkalyn-t, sokan jóval alacsonyabb áron. Mitől más az önök terméke?

A Kre-Alkalyn® EFX a szabadalom tulajdonosa által megalkotott eredeti formula. A gyártás előtt, közben és után is folyamatosan tesztelünk minden alapanyagot és terméket közeli infravörös elemzéssel. Ezen kívül minden legyártott széria gyógyszer-mentessége ellenőrzésre kerül egy független laboratórium által is. Ezért a Kre-Alkalyn® EFX az egyetlen Kre-Alkalyn® termék, amely megkapta az alábbi két tanúsítást:

 


                                                                        Buchi Purity & Potency Seal B.R.D.   Steroid & Drug-Free Seal

        Buchi Tisztaság és Hatékonyság Tanúsítás  Szteroid és gyógyszer/dopping mentesség tanúsítás
                                           

Miért olyan nagy jelentőségű a Kre-Alkalyn®  EFX szabadalom?

A legtöbb embernek fogalma sincs róla milyen nehéz egy új szabadalom bejegyeztetése. A Kre-Alkalyn® szabadalmaztatási folyamata másfél évig tartott az EFX-nek. Cégünk a részletes kutatás, a független tesztelés és az ellenőrzés után végül 2002 június 4.-én kapta meg termékére a U.S. Patent #6,399,661- számú hivatalos szabadalmat (legutóbbi szabadalmi bejegyzés: Új-Zéland #519305). Bár a kreatinra vonatkozóan több száz szabadalom van bejegyezve, az EFX  Kre-Alkalyn®-ja az egyetlen amely a kreatin pufferelésére szolgáló tényleges gyártási technológián kívül a 7-14- ig tartó TELJES pH-tartományt (lassú lebomlási, illetve lebomlás nélküli zónákat) is lefedi. Jelenleg világszerte 33 szabadalom van bejegyezve az EFX Kre-Alkalyn®-jére, s ezek mindegyike esetében független tudományos vizsgálatokkal bizonyították az eredeti kutatási eredmények helytállóságát, valamint a termék hatékonyságát.   


2009. Március 03. - 13:45:04
Válasz #2252
Nem elérhető

hopika


Namostmárengemisérdekeladolog...
Teccikérteni?
 @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Március 03. - 13:46:35
Válasz #2253
Nem elérhető

God Vazzeg


Vááá, köszönjük a felajánlást!  @-o @-o @-o

2009. Március 03. - 14:09:12
Válasz #2254
Nem elérhető

NaturalBoy


Namostmárengemisérdekeladolog...
Teccikérteni?
 @-o

Eddig azt se tudtam hogy mi ez amit írogattatok,de mostmár engem is nagyon érdekel ez a Kreatin  @-o @-o @-o @-o

2009. Március 03. - 14:43:28
Válasz #2255
Nem elérhető

madinorbi


Remélhetőleg a kérdés és téma felvetője, azaz ÉN kap egy kis kóstolót belőle  :-} 8-)
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Március 03. - 23:11:12
Válasz #2256
Nem elérhető

Cressler


me too @:-)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Március 03. - 23:14:23
Válasz #2257
Nem elérhető

zotja


hát akkor már én is  ****:)))  ::)

2009. Március 03. - 23:26:02
Válasz #2258
Nem elérhető

Rob


Én is szívesen kipróbálnám 8-)
" Úgy kell enni,mintha finom lenne" :D

2009. Március 03. - 23:46:49
Válasz #2259
Nem elérhető

Gabe


Erre szokták mondani, hogy még a kisf@szom ne kéne?  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Március 04. - 00:07:09
Válasz #2260
Nem elérhető

tockon2


Szerintem meg dobjuk szét a kécskeiek között, bekeverjük Tisza-vízzel, oszt jó lesz! @:-)

2009. Március 04. - 11:43:02
Válasz #2261
Nem elérhető

God Vazzeg


Szerintem meg dobjuk szét a kécskeiek között, bekeverjük Tisza-vízzel, oszt jó lesz! @:-)

 ***))))  **:))))*

2009. Március 04. - 12:21:35
Válasz #2262
Nem elérhető

tockon2


Szerintem meg dobjuk szét a kécskeiek között, bekeverjük Tisza-vízzel, oszt jó lesz! @:-)

 ***))))  **:))))*
;D  --)

2009. Március 04. - 12:53:56
Válasz #2263
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Rendben. A Teszt, ahogy beérkezik majd a krealkalyn - gondolom 1-2 héten belül -, akkor egy másik, új topikban ki lesz hirdetve.

Addig is itt zárjuk le ezt a témát és hagyjuk meg ezt a helyet az eredeti funkciójának.

Köszi srcácok!  ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Március 06. - 11:53:17
Válasz #2264
Nem elérhető

Gababoy


HI!

Up your mass mikor várható?? :-oD
Köszi! :-OO
"Ismerd el sporttársaid kimagasló eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!